Kommentarer: 4    Postet: 07.09.2012   Klokken: 01:03   Kategori: Blogg


Jeg er ei 24 år gammel jente som giftet seg med den herligste og beste mannen jeg kunne finne en uforglemmelig og magisk sommerdag; 14 juli 2012!

Opprinnelig er jeg fra Farsund, men bor for tiden i Stavanger der jeg holder på med det siste året som sosionomstudent ved UIS. Jeg har også en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune hvor jeg stortrives.

Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av. I det siste halvannet året har det gått mest i bryllup, rett og slett fordi forberedelsene ble en stor del av min hverdag, og vi (les: jeg) lagde mye av pynt, invitasjoner o.l. selv og storkoste meg mens vi (igjen, les: jeg) holdt på. Men interessene mine kan fort skifte, og andre temaer som foto, interiør, hverdagsliv og kreative sysler kan forekomme underveis!

Du er hjertelig velkommen til bloggen min, og jeg håper du vil legge igjen et lite spor. Bare ta kontakt med meg via kommentar eller mail hvis du lurer på noe!


kristine_andreassen@yahoo.no

Instagram: KriAnd88


Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 07.09.2012   Klokken: 01:03   Kategori: Blogg
Tone   Postet: 07.09.2012  kl:18:36
Jeg holder på med planleggingen av mitt eget bryllup nå og har funnet masse inspirasjon hos deg. Gleder meg til å lese resten ;)
kristinesside   Postet: 07.09.2012  kl:21:08
Tone: Så gøy å høre! Og det kommer mer, masse mer!! :D
Ingrid   Postet: 07.01.2013  kl:06:28
Hei :-)

Prøvde å sende mail, men det gikk ikke. Så du får evt. svare meg på mail hvis du ønsker :-)

Kom over bloggen din når jeg satt å lette etter inspirasjon til bryllupet vårt til sommeren, og jeg må bare si at du har vært utrolig flink med alt du har laget selv!

Jeg har faktisk stjålet ideen din ang. bordkort ;) For de var bare supre! Har du forresten en link til innlegg der du skriver om hva du hadde inni dem?

Så må jeg også bare si at du var en utrolig nydelig brud, har omtrent ikke sett maken! :-)

Men til poenget, jeg lurer litt på hvor mye dere satt opp som budsjett, og om dere klarte å holde dere til dette? Og hvor mange gjester dere var? Hehe, blir mangen spørsmål dette her, du må bare svare hvis du føler det er greit altså! Kan ikke huske å ha lest noe om det på bloggen, men mulig jeg tar feil; hvordan gjorde dere med mat og drikke?

Setter umåtelig pris på alt du vil svare på, men skjønner som sagt hvis dette blir litt for mye eller for personlig :-)
kristinesside   Postet: 07.01.2013  kl:09:46
Ingrid: Hei! Jeg fikk mailen av deg, så jeg svarte deg heller på den ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits