Kommentarer: 2    Postet: 06.09.2012   Klokken: 09:19   Kategori: Bryllupsreisen


På veien tilbake til hotellet fra Corleone stoppet vi ved en liten landsby som het Prizzi.


Vi kunne se landsbyen på god avstand som en tett bebyggelse på toppen av et fjell, og etter besøket i Taormina fikk jeg ikke mindre lyst til å besøke denne byen også.Det var litt av en utsikt som møtte oss på toppen av landsbyen!
Det tror jeg var den flotteste utsikten på hele turen!

Vi parkerte heldigvis bilen rett før den tette bebyggelsen i byen startet, og det var vi uendelig glade for når vi tok en nærmere kikk på husene der! Vi hadde det vrient nok med å komme oss ut fra Corleone, om vi ikke skulle kjøre oss vill i denne byen også.

 
Og sjekk denne søte bilen som stod parkert rett utenfor et lite vertshus der det faktisk var en søt eldre dame som snakket engelsk! En gammel Fiat 500! Den skulle jeg gjerne hatt med meg hjem :)


(uredigerte bilder)

To be continued..

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 06.09.2012   Klokken: 09:19   Kategori: Bryllupsreisen
Jane Helen   Postet: 06.09.2012  kl:16:39
Åh, den bilen var søt!!! :) Og for en nydelig utsikt! =)
kristinesside   Postet: 06.09.2012  kl:20:34
Jane Helen: Enig, enig!! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits