Kommentarer: 2    Postet: 05.09.2012   Klokken: 10:19   Kategori: Bryllupsreisen


En annen utflukt vi hadde på Sicilia gikk til den motsatte siden av øya,
og målet var mafiabyen Corleone.Her er litt av den fantastiske utsikten vi kjørte forbi på vei innover på øya. Og når vi nærmet oss Corleone dukket det opp store kaktuser langs veien!
"Corleone er en liten by med ca. 12 000 innbyggere i Palermo-provinsen på Sicilia, Italia. Den er mest kjent for å være fødested for Mafia-bossen Salvatore Riina og hans familie. Mafiaen har dominert lokalsamfunnet i flere tiår og bare i den siste tiden har innbyggerne begynt å slå fra seg mot mafiaen, gjennom å bryte sin omertà. Omertà er en taushetsplikt blant medlemmer av den italienske mafiaen. Å bryte omertàen regnes som den mest forræderske handlingen blant medlemmene av de kriminelle gruppene. Byens navn ble brukt som etternavn på tittelkarakteren i Mario Puzos bok og Francis Ford Coppolas film Gudfaren." -Wikipedia
Førsteinntrykket av byen var at den var nedslitt. Det så ut som om vi hadde gått tilbake i tid eller at byen hadde stått stille i 100 år, uten at vedlikeholdet var noe særlig til stede. Men det var igrunnen litt av sjarmen ved byen og historien bak.
 

 


Generelt på Sicilia var veiene humpete, men når de først hadde satt opp et varselskilt langs veien, da var det virkelig nødvendig å bremse godt ned. Det var ganger bilen letta fra veien, selv om mannen stod på bremsene, og på veien til Corleone møtte vi på de verste humpene på hele turen.


(uredigerte bilder)

To be continued..

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 05.09.2012   Klokken: 10:19   Kategori: Bryllupsreisen
Hirsahill   Postet: 06.09.2012  kl:16:25
Dere var en tur innom plastikk kirurgen...? Ser slik ut på det ene bildet ;)
kristinesside   Postet: 06.09.2012  kl:20:32
Hirsahill: haha, måtte inn og se hvilket bilde du mente, var nok helt tilfeldig! :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits