Kommentarer: 4    Postet: 04.09.2012   Klokken: 13:42   Kategori: Bryllupsreisen


Etter at vi hadde vært på Etna var vi ganske nærme en by som jeg hadde veldig lyst til å besøke mens vi var på Sicilia; nemlig Taormina. Jeg hadde hørt at det var en liten romantisk fjellandsby som var perfekt for kjærestetur, noe som klinget flott i mine ører.
På veien dit ble vi så fascinert av denne lille bebyggelsen på toppen av fjellet, og det slo oss ikke før vi var nesten framme at det var den ene siden av fjellandsbyen vi faktisk skulle til!Se så idyllisk!!

Her vil jeg tilbake og minst ha en overnatting eller to på en eventuell ny rundtur på Sicilia!

 


"Taormina er en by på øya Sicilia i Italia. Den var en gresk koloni i Magna Graecia (Tauromenium), grunnlagt omkring 400 f.Kr.. Den underkastet seg romerne i 212 f.Kr.
Den har vært et populært turistmål siden 1800-tallet. Byen ligger ikke langt fra vulkanen Etna, men siden byen ligger så høyt oppe, er det ikke noen stor fare for vulkanen katastrofalt sett. Byen har et gammelt gresk teater som er en severdighet for hver en som er der. Under byens høyde ligger den mindre byen Giardini Naxos." -Wikiedia

 I Taormina sier nok bilder med enn ord..

 

Nydelig fortausrestaurant!

 Dette ble visst et skikkelig "postkortbilde", haha!

 Og fornøyde med dagens utflukt kjører vi tilbake til hotellet igjen!(uredigerte bilder)

To be continued..

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 04.09.2012   Klokken: 13:42   Kategori: Bryllupsreisen
MASHE   Postet: 04.09.2012  kl:19:16
Åååå jeg har også vært i Taormina med min kjære! Skal definetivt tilbake der, for vi fikk bare en dag på Sicilia :( NYDELIGE BILDER! Er så trist for at minnekortet jeg brukte i kameraet den dagen ble ødelagt, så jeg mistet alle bildene fra den dagen. De fineste bildene noen sinne = BORTE! Blir lei meg bare jeg tenker på det.
kristinesside   Postet: 04.09.2012  kl:19:24
MASHE: Huff, så forferdelig trist å høre!! Håper virkelig dere får en ny tur med masse flotte nye bilder og minner, det er så forferdelig surt å miste bilder man er glad i! Minner meg på at jeg bør ta en backup av alle bryllupsbildene jeg har på macen min.. Tenk hvis..!
Jane Helen   Postet: 04.09.2012  kl:20:24
Først og fremst: gratulerer med nytt design på bloggen :D Veldig fint ble det! Så over til innelegget: så herlig den lille landsbyen så ut :) Elsker små fortauskafeer og restauranter. Virkelig så idyllisk :)
kristinesside   Postet: 04.09.2012  kl:20:31
Jane Helen: Tusen takk!! Sitter og pusler litt med det nå, og prøver å lære meg noe, men det går tregt ;) En del småfeil enda, men skal få fikset det etter hvert. Måtte bare ha noe nytt å se på :D

ELSKET den byen, det var skikkelig fint der, både selve byen og utsikten, (utenom alle turistene som var i hovedgata..) Så jeg vil absolutt tilbake for å nyte mer! Anbefales :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits