Kommentarer: 0    Postet: 21.08.2012   Klokken: 18:05   Kategori: Bryllupsreisen


Overalt vi gikk hadde vi med oss kart, og brukte det flittig for både å klare å finne fram, og veien tilbake til hotellet. Det var ikke alltid like lett å orientere seg når smug som dette var en egen gate med gatenavn på kartet! Da var det godt å vite at jeg hadde giftet meg med en mann med en god del bedre retningssans enn det jeg selv har. :)
Det var mye fint å se på langs kanalene, og vi tok en haug av bilder!
Turistene var igrunn overalt, og langs hovedgatene der de fleste ferdes stod det gateselgere på rekke og rad, de fleste arfikanere. 
Utsikt over en del av Venezia. Det var inntil denne kaien vi ble kjørt med båt første dagen, og hotellet vårt lå helt til venstre i midten av bildet.
Her sitter vi på toget etter 2 dager i Venezia, og denne gangen er endestasjonsn Roma!To be continued..

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 0    Postet: 21.08.2012   Klokken: 18:05   Kategori: Bryllupsreisen


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits