Kommentarer: 10    Postet: 09.09.2012   Klokken: 16:31   Kategori: Bryllupet <3


Opprinnelig ville jeg ha hvite peoner i buketten min, og gjerne noe lilla lyng-liknende som pyntet litt ekstra og fikk litt farge i buketten. Men når de endelige betillingene skulle gjøres, omtrent 2 uker før bryllupet, fikk jeg beskjed om at de kanskje ikke fikk tak i peoner likevel. Så da måtte jeg rett og slett starte letingen på nytt etter fine blomster som jeg både kunne ha i buketten min, som pynt i kirka og i lokalet, og til knappehullsblomster til mennene.

Jeg var innom butikken få dager før bryllupet for å snakke mer om blomstene med forhandleren som hadde fått inn noen andre forslag til blomster. Det hele endte med at vi ble med ned i kjelleren der de laget oppsatsene og bukettene, og gikk og plukket ut blomster vi ville ha sammen med forhandleren, ut fra det de hadde i lokalet.På få dager måtte jeg rett og slett endre visjonen min angående blomster, og resultatet er jeg heldigvis kjempefornøyd med! Stikkordene jeg ga til forhandleren var at jeg ville buketten skulle være romantisk, se litt tilfeldig ut, nesten som om jeg kunne ha plukket den selv. Og så ville jeg ikke at buketten skulle ha form som en ball eller halvkule, uten at den skulle være "for stram". Jeg gav dem også et stykke med blonder og den gamle blå brosjen jeg lånte av min bestefar som jeg ville de skulle bruke som pynt.

 


Jeg plukket ut hvite nelliker som hovedblomst som også mennene skulle ha som knappehullsblomst, hvite prestekrageliknende blomster for å få engfølelsen, hvite stilkroser for det romantiske innslaget, noen lilla lyng-aktige blomster for litt farge, og noen grønne og hvite andre blomster for litt kontraster.Når jeg fortalte gjester at blomstene og buketten ikke egentlig skulle være slik som de ble, sa flere at de ikke hadde trodd det, for blomstene passet så godt inn i hele stilen og i alle detaljene i bryllupet. De trodde alt var slik som jeg hadde planlagt. Det var gøy og betryggende å høre at blomstene ble en suksess!
Q: Hva synes du om buketten?

Q: Hvordan så/ser din drømmebukett ut?


Alle bildene er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 10    Postet: 09.09.2012   Klokken: 16:31   Kategori: Bryllupet <3
Kristin   Postet: 09.09.2012  kl:16:35
Så fin bukett:) Og ikke minst flott brud! :)
Kine   Postet: 09.09.2012  kl:16:38
Nydelig bukett! ;) Jeg skulle også ha hvite peoner i min bukett og lyse rosa, men det fikk de ikke tak i så seint i sesongen. Jeg måtte også tenke helt nye baner på hvordan jeg ville ha buketten min da.. Ikke så lett når man har sett for seg noe helt siden man begynte å planlegge.
Jane Helen   Postet: 09.09.2012  kl:17:04
Den er helt klart romantisk :) Nydelig bukett!! Tross det ikke gikk helt sånn du hadde på forhånd forestilt deg, ble resultatet meget bra! :D Min bukett har du allerede sett på bloggen min ;) Og den var min drømmebukett :)
kristinesside   Postet: 09.09.2012  kl:22:32
Kristin: Tusen hjertelig takk! :)
kristinesside   Postet: 09.09.2012  kl:22:34
Kine: Tuusen tusen takk!! Det var det samme som skjedde med meg, plutselig var sesongen forbi.. Men buketten din ble veldig fin! Håper du fikk det slik du ville, tross at du måtte forandre ønsker underveis. Og nei, jeg fikk litt panikk inni meg, men det ordnet seg jo :) :)
kristinesside   Postet: 09.09.2012  kl:22:35
Jane Helen: Tuusen takk Jane :) :) Da fik vi drømmebuketter begge to! Det kan ikke bli bedre ;) :)
Maren   Postet: 10.09.2012  kl:07:43
Synes det er litt kjedelig med hvit bukett. Liker heller ikke at en brudebukett ser så tilfeldig ut. Men bra alle ikke har lik smak;) Jeg hadde selv rosa og kremfargede roser:)
kristinesside   Postet: 10.09.2012  kl:09:01
Maren: Det er godt at man har ulik smak! :) Jeg elsket buketten min, for den så iallefall ikke ut som en utstillingsbukett som er lik alle andre :)
Ingrid Helen   Postet: 15.09.2012  kl:23:48
Jeg synes buketten din var nydelig :D
kristinesside   Postet: 16.09.2012  kl:01:16
Ingrid Helen: Tusen takk! Jeg ble også veldig fornøyd med resultatet :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits