Kommentarer: 5    Postet: 18.08.2012   Klokken: 15:45   Kategori: Bryllupet <3


Slik som mannen fikk tatt bilde med alle guttene, fikk jeg også tatt bilde sammen med alle jentene i bryllupet.  Det ble virkelig noen flotte bilder som bærer med seg herlige minner fra en fantastisk og magisk dag!


For noen herlige jenter i nydelige kjoler!Det ble tatt voldsomt mange bilder i denne gressbakken av mange av gjestene, dermed tok det også lang tid å finne fram til det aller beste bildet der man kunne se de fleste ansiktene, og der de aller fleste smilte og så fine ut. Det har tatt litt tid kan man si!
 

Å løfte bruden var heller ikke så lett med alt stoffet! Sterke Rina som så og si holdt meg alene!

 Jeg er heldig! <3

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 5    Postet: 18.08.2012   Klokken: 15:45   Kategori: Bryllupet <3
Cristina   Postet: 18.08.2012  kl:18:37
Ååååh, så utrolig smart å ta bilder med alle jentene da! Her ble bilder med foreldre, prest og besteforeldre helt glemt.. Og for en vakker brud du var! Gratulerer! :)
kristinesside   Postet: 18.08.2012  kl:20:31
Cristina: Jeg er kjempefornøyd med disse bildene! Vi tok et bilde samlet med begges foreldre og søsken, og et med besteforeldre, og med hele familien ogs, men vi glemte å ta med bare egne foreldre og egne søsken. Det er litt kjedelig, men men. Bedre med noe enn ingenting :)

Tusen hjertelig takk! Det varmer å høre :D :D
Christine   Postet: 24.08.2012  kl:13:37
Så koselig med sånne bilder! Skal virkelig notere meg ;) Ser ut som dere har hatt en fantastisk dag :D
kristinesside   Postet: 24.08.2012  kl:23:17
Christine: Helt enig med deg, det er virkgelig koselige minner å ha! Anbefaler virkelig å avtale å legge inn tid til det :D Og ja, vi hadde en flotters dag! :D
Marie   Postet: 25.08.2012  kl:05:56
Var en utrolig flott dag og feire dere på. Heldige med været, og alt var bare perfekt planlagt hele festen. Syns du har vært utrolig god med all forberedelser og planlegging av bryllupet, og det ble et perfekt resultat :D Nydelig pyntet :)

Gøy å se bilde av alle oss jentene sammen, det er noe eg angre på at eg ikkje gjorde...


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits