Kommentarer: 2    Postet: 04.08.2012   Klokken: 10:23   Kategori: Bryllupet <3


Denne helga er det full jobbhelg, så det blir ikke mye aktivitet her på grunn av det. Så da får jeg heller gjøre som Weddingbee og prøve å holde litt ekstra på kjolespenningen så lenge, for de som ikke var i bryllupet eller har sett bilder som gjester har lagt ut på facebook.

I og med at jeg er detaljstyrt, kresen og bestemt, startet jeg kjoleletingen ikke mange timene etter frieriet! Jeg fikk høre titt og stadig at jeg ikke trengte å stresse siden bryllupet ikke skulle være før 1,5 år etter, men jeg er veldig glad at jeg begynte så tidlig. Jeg søkte nettet opp og ned, var innom blogger og designsider og besøkte brudesalonger i fleng, men fant absolutt ikke det jeg ville ha.

Jeg ville ha A-linje, svakt hjerteformet utringning, blonder, stroppeløs, langt slep, knapper og noe som markerte midjen. Enten noe bling eller et bånd.

Etter hvert kom jeg over noen flotte kjoler som kunne blitt gode 2. og 3. plasser, men de var i helt feil prisklasse. Dermed vurderte jeg lenge å sende inn mål, bilder og forklaring til noen som kunne sy en kjole slik jeg ville ha den. Her er de dyre kjolene som jeg hadde til inspirasjon:Men så langt kom jeg ikke. Jeg trålte også finn.no ut og inn i flere dager og uker, i håp om at noen hadde dyr smak og gjerne ville selge en av disse her med tid og stund.

Og plutselig en dag var den der. Drømmekjolen! Og det var ikke noen av disse ovenfor, men en som var enda bedre både i utseende og pris. Og ja, du hørte rett. Jeg fant den på Finn!

Kjøreturen dagen etter var på under 15 min. Kjolen satt som støpt, lengden var perfekt, og jeg fikk det nydelige og enkle sløret på kjøpet. Den tidligere eieren hadde gitt opp å finne gode unnskyldninger for ikke å selge det som også hadde vært hennes drømmekjole, og det resulterte i at drømmekjolen fikk en ny og strålende fornøyd eier!

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 04.08.2012   Klokken: 10:23   Kategori: Bryllupet <3
Nina-Jeanette   Postet: 05.08.2012  kl:23:22
Nå gleeeeder jeg meg til å se noen ordentlige bilder av kjolen din altså ;))))
kristinesside   Postet: 06.08.2012  kl:11:33
Nina: Hehe!! Det kommer snart!! Måtte bare få tak i bilder først ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits