Kommentarer: 13    Postet: 02.08.2012   Klokken: 14:38   Kategori: Bryllupet <3


Her er de nydelige gifteringene våre!
Min ring er i platina med 13 små diamanter, mens mannens er i børstet titan.


I min ring er det gravert: Min Morten <3 14.07.12

I mannens ring er det gravert: Min Kristine <3 14.07.12

 
Jakten på de perfekte giftereíngene for oss begge har vært lang og til tider litt vrien. Vi hadde ganske ulik smak når det kom til valg av ringer, bortsett for at ingen av oss ville ha gult gull. Derfor bestemte vi oss tidlig for å velge vår egen giftering. Uansett om resultatene ville matche i farge og form eller ikke, så ville de høre sammen. Jeg var opptatt av at vi skulle ha ringer som vi begge likte, og ikke lande på kompromisser der ingen av oss var helt fornøyde med valget.

Begge ringene ble bestilt på nettet. Min ring fant jeg ved en tilfeldighet på Lamastone i fjor sommer, og ikke minst på tilbud! Mannen sin ring måtte vi lete mye lenger etter. Men vi fant til slutt en gullsmed i Nittedal som kunne lage den ringen han ville ha.

Vi leverte inn alle tre ringene til den lokale gullsmeden hjemme i Farsund, Marie Mikalsen, som fikk gravert, regulert og pusset dem klare til den store dagen.

 

Her er alle de tre ringene våre samlet. Gifteringene nederst, og frierringen min øverst.
Frierringen er en alliansering i hvitt gull med tre diamanter.

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 13    Postet: 02.08.2012   Klokken: 14:38   Kategori: Bryllupet <3
Jane   Postet: 02.08.2012  kl:16:00
Nydelige ringer :) Det er virkelig ikke lett å finne de perfekte ringene! Vi letet en del selv, men fant faktisk "standard" ringer hos en gullsmed som begge falt pladask for! :) Det er viktig å trives med ringen også, man skal jo ha den på fingeren for resten av livet. Vi har selv ringer i hvitt gull og vi bruker opp igjen forlovelsesringene <3
kristinesside   Postet: 02.08.2012  kl:16:06
Jane: Tusen takk Jane! Så flott da! Ingenting er bedre enn å komme over de perfekte ringene! :D Så utrolig greit da! Vi hadde aldri forlovelsesringer, så dermed ble det tre til slutt. Men det gjør meg ingenting å gå med en ekstra ring ;) :)
Jane Helen   Postet: 02.08.2012  kl:16:19
SV: Ja, tror disse pakkene blir fine ;) Håper gjestene setter pris på det også! Hvilken respons fikk dere? Høres ut som dere hadde en veldig fin løsning selv ;) Hvor mange ulike kjærlighetssitat hadde dere, og hvor fant dere dem?
kristinesside   Postet: 02.08.2012  kl:16:50
Jane Helen: Vi fikk bra respons! et var faktisk en del som nevnte det til oss på selve dagen, kom bort til bordet vårt og ssa at vi hadde vært flinke til å treffe på deres favoritter! ;) Og hjertene vi hadde oppi var det en del skepsis til, de så ut som at de ikke var spiselige, men det var de! Mange som ikke turte å røre de, og noen som bare måtte prøve. Men de var fine da!
Jeg googlet kjærlighetssitat, og fant liste på liste. Så valgte jeg ut de 8 jeg likte best, og brukte de om igjen, for det var 8 stk som satt ved hvert bord :) Jeg har dokumentet enda, så jeg kan sende det til deg om du vil :)
Trine-Marie   Postet: 03.08.2012  kl:08:00
Nydelige ringer :) Vi ville heller ikke ha gult gull.
Jane Helen   Postet: 03.08.2012  kl:12:49
Så gøy da! Vil tro det er ålreit å få tilbakemelding når man har lagt ned en del arbeid med det. Og jeg synes det er en veldig fin gest til gjestene ;) Ja, kan du sende de? Det hadde vært supert! Min e-post adresse er berg_jane@yahoo.no Tusen takk :D
kristinesside   Postet: 04.08.2012  kl:00:27
Jane Helen: Jeg håper egentlig på å få mer tilbakemelding jeg. Har ikke fått noe særlig mer enn fra de som kom bort samme dagen, og de jeg har spurt direkte i ettertid. Men jeg skal fortsette å spørre folk når vi treffes om de hadde det fint!

Det kan jeg! Skal være sendt nå :)
carolinesinspo   Postet: 15.09.2012  kl:10:08
For noen nydelige ringer! Din ring var jo bare kjempe nydelig, vet du hvor bred den er? Og syns du det var greit å bestille på nett?
kristinesside   Postet: 15.09.2012  kl:11:33
carolinesinspo: Tusen takk :D Vi er begge veldig fornøyde, vi fikk akkurat slike ringer som vi begge ville ha :) Jeg var litt skeptisk til å bestille på nettet, men samtidig fant jeg ikke drømmeringen noe annet sted. Jeg var først hos en vanlig gullsmed og målte hvor stor jeg måtte ha ringen, og så kom ringen min på tilbud på nettet. Da måtte jeg bare ta sjansen. Og den kom i posten kort tid eter, helt perfekt og fin, med sertifikat så jeg vet den er ekte. Mannen måtte også bestille på nett til slutt, og det var heller ingen problem. Han fikk også akkurat hva han spurte etter, så de to nettsidene vi bestilte fra kan du nok regne som trygge steder :)

Har du/dere tenkt på ringer enda? Har du sett for deg en typs du kunne tenke deg? :)
carolinesinspo   Postet: 15.09.2012  kl:12:18
Så betryggende å høre, er så mange fine ringer der ute så er jammen ikke lett å fine den riktige man skal bruke hver dag resten av livet! Men vi har også vurdert å bestille på nett i og med at det er bedre priser og mye bedre utvalg:) Jeg har veldig lyst på noe liknende som det du har, i og med at den da skal passe sammen med forlovelsesringen. Skal lage ett innlegg om det snart så kan du jo se hva du syns passer best!

Håper dere får en strålende lørdag :)
kristinesside   Postet: 15.09.2012  kl:12:37
carolinesinspo: Nei, det er ikke lett! Følte det kom til å bli en evig jakt for meg, men fant til slutt :) Høres spennende ut!! Min passer litt sammen med forlovelsesringen, men foreløpig bruker jeg en på hver hånd. Men mulighetene for å bruke dem sammen om jeg blir lei er der! :) Gleder meg til å følge planleggingen din videre :) :)
carolinesinspo   Postet: 24.09.2012  kl:19:56
Hei igjen;) Kunne du ha sendt meg en link på hvilken ring det er du har fra lamastone? Det var så uendelig mange å velge mellom der inne, jammen ikke så lett å se forskjell. Din ring ser fantastisk ut, hadde vært fint å få sett et bilde hvor du har den på deg! Da får man ett litt bedre inntrykk. Er så spennende å se gjennom alle dine flotte innlegg her på bloggen, masse inspirasjon å hente.
kristinesside   Postet: 24.09.2012  kl:20:51
carolinesinspo: Hei! Jeg fant faktisk ikke ringen min der inne lenger, men jeg fant en som ligner veldig. Eneste forskjellen er at det kun er 13 diamanter på min, og på denne er det diamanter helt rundt. Og prisen var litt snillere på min.

http://www.lamastone.no/eternityring-platina-runde-brilliantslipte-diamanter-062ct-p-9444.html

Kan gjerne legge ut et bilde av ringen på meg en dag! Ha bittelitt tålmodighet, sitter oppi eksamenslesing for tiden ;)

Og så koselig å høre at andre kan få hjelp av all min blogging! :D Helt supert! :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits