er det bare ei uke igjen til vår store dag! Tiden FLYR!!

Det har vært veldig mye fram og tilbake med skoene jeg skal bruke i bryllupet vårt!

Det startet med et par lilla par som tanten min fikk laget på Filippnene til meg i fjor, til noen andre lilla jeg kjøpte på ebay, og nå har jeg landet på tredje par lilla sko som jeg ikke bytter ut flere ganger!

På det første paret er det hælen som rett og slett gir etter når jeg trår på foten, og jeg tror det er hælen som er litt galt plassert, eller at de rett og slett ikke tåler tyngden min. Skopar nummer to viste seg å bli for store når jeg hadde strømper på, jeg sklir rett ut av dem. Og har jeg i en såle blir de altfor trange. Skopar nummer tre er kjøpt på en brudesalong, og farget etter den lillafargen jeg selv ville ha! De er også littegranne lavere enn de andre, så da blir jeg ikke særlig høyere enn min kjære likevel :) Kjolen kommer nok til å slepe litt, men med underskjørtet tråkker jeg iallefall ikke på den.


 

Det er veldig synd at jeg ikke kan bruke de første skoene jeg fikk, så jeg kommer til å ta dem med meg hjem, og muligens ta noen av bildene med dem på. Da får jeg iallefall brukt dem på bilder, istedet for å bytte dem helt ut, selv om jeg ikke kan gå på dem noe særlig. De kan iallefall stå fint til pynt i ettertid!

Men jeg er likevel kjempeforelsket i de aller nyeste lilla skoene mine. De ble fantastisk flotte, og i akkurat rtiktig farge! Hele skoene viser jeg i etterkant, men over er det iallefall et sneek peek!

 

Og så har jeg kjøpt inn et must for å gå i et bryllup i sommer; gnagsårplaster for høye hæler! Disse skal jeg ha i nødkitet mitt som forloveren skal ha ansvaret for. :)

 

 

Signatur
Si din mening!
Jane   Postet: 07.07.2012  kl:09:08
Åh, så spennende! Det går virkelig fort til den store dagen deres nå! :) Håper alt klaffer og at dere får en nydelig dag :)
Elisabeth H   Postet: 07.07.2012  kl:10:19
Du er så lur :) Og så kjekt at det ordnet seg med skoene. De er jo litt viktig ;)
kristinesside   Postet: 07.07.2012  kl:11:09
Jane: Tusen takk Jane! Håper virkelig alt blir flott! :D
kristinesside   Postet: 07.07.2012  kl:11:10
Elisabeth H: Takketakk! :D Det er jo greit å ha gode sko så jeg slipper å måtte tre på meg joggesko i siste liten ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits