Nå er det kun 5 dager igjen til vi er gift og festen er godt igang!

I dag hadde jeg prøvetime hos frisøren der vi kun snakket om hvordan jeg ville ha det, og så hadde vi et møte med presten i ettermiddag. Vi gikk da gjennom alt som skal skje i kirka, og øvde litt på å knele, si ja, og sitte og stå på riktige steder, sammen med forlovere og min pappa. Tror det kommer til å gå veldig bra!

Jeg var også innom blomsterbutikken og gjorde de siste bestillingene. Forrige helg var jeg innom der og leverte fra meg litt blonder og en brosje som skal bli brukt til brudebuketten. Da får jeg med både blue, borrowed og old på et og samme sted!

 


 

Disse siste dagene går det i ett, så det er ikke sikkert jeg klarer å oppdatere noe særlig mer før i etterkant av dagen. Men bilder kommer! Og jeg er kjempeglad for at vi fikk lov til å komme hjem denne siste uka og få hjelp til alt mulig av familie og venner. Det setter vi stor pris på!

 

Signatur
Si din mening!
Jane   Postet: 09.07.2012  kl:22:36
Lykke til med innspurten! :) Jeg har stor tro på at dere kommer i havn og får en helt perfekt dag ;o) Gleder meg til alle bildene i etterkant ;)
weddingbee   Postet: 10.07.2012  kl:11:25
Så gøy =D de hadde de i hvit/ivory også husker jeg, men det var jo ikke akkurat noe jeg ville ha ;) i senere tid angret jeg fælt på at jeg ikke kjøpte de i hvit/ivory til maid of honour og bridesmaids også. Hadde jo vært så genialt!

Åhh, nå er det jammen meg ikke lenge igjen til din tur, Kristine! Vi skal i bryllup til et vennepar nå på lørdag (er derfor vi ennå ikke har reist på bryllupsreise), så da kommer jeg definitivt til å tenke på deg! =) Du får ha lykke til med alt mulig så lenge, og som du alltid har sagt til meg: når alt kommer til alt er det ingen som vet om ting ikke ble som DU hadde planlagt. Gjestene kommer til å se alt det andre arbeidet du har lagt i bryllupet og de kommer til å synes at det er strålende - uansett!
kristinesside   Postet: 10.07.2012  kl:12:07
weddingbee: Tuuusen takk søte du!! Veldig greit å få høre det selv også, det tregner jeg nå i de siste dagene! :) Du er god!!
Siri   Postet: 10.07.2012  kl:17:04
Lykke til:) Gleder meg til å se bilder etterpå:)
Astrid   Postet: 10.07.2012  kl:18:55
Åååå, så spennende Kristine! Ønsker deg alt godt i dagene frem om bryllupet og en helt fantastisk feiring av deres kjærlighet på lørdag! Livet er fantastisk, er det ikke? Gleder meg til å høre om hvordan dagen ble siden! Takk for at du deler, det inspirerer!! Klem
Trine   Postet: 10.07.2012  kl:21:19
Så utrolig spennende!! Ikke minst så utrolig gjennomført!! Kunne glatt ansatt deg som min wedding-planner! :D

Så fine dere var på bildet på fvn.no! :)
kristinesside   Postet: 10.07.2012  kl:21:40
Astrid: Tusen hjertelig!! Tror det blir en fantastisk dag, på alle måter :D Livet er flott, og det blir enda bedre på lørdag tipper jeg! Alt ender opp her, bit for bit. Jeg gleder meg til å kunne fortelle om alt fra bryllupet! :) Så utrolig koselig å høre at jeg kan nspirere andre!! :D Takk!!!
kristinesside   Postet: 10.07.2012  kl:21:41
Trine: Tusen hjertelig takk!! :D Utrolig gøy å høre slik tilbakemelding! Jeg koser meg med det, selv om det nå i slutten er litt små-slitsomt, og jeg kunne gjerne hatt det som en liten deltidsjobb en gang :D
kristinesside   Postet: 10.07.2012  kl:21:42
Siri: Tusen takk!! Det kommer en haug med bilder etterhvert ja! :D
Nina-Jeanette   Postet: 11.07.2012  kl:00:51
Lykke til med forberedelsene :) Gleder meg til å se bilder og høre hvordan dagen ble ;))) Tror den blir perfekt....du har jo kontroll på alt ;)
kristinesside   Postet: 11.07.2012  kl:10:04
Nina: Tusen takk!! 3 dager igjen nå! Siste innspurt!! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits