Forrige helg var det duket for utdrikningslaget mitt! Det hele startet torsdagskvelden da forloveren og den ene søsteren min plutselig dukket opp i Stavanger og tenkte å tilbringe resten av helgen hos oss! :)

Fredagskvelden trodde jeg vi tre skulle bruke til å se film og godte oss i sofaen, men plutselig stod disse tre sosionomjentene på døra med hjemmelaga hatter og sang! To av dem har vært i Belgia dette halvåret, og det var herlig å se alle samlet igjen!

 

 

Skravla begynte å gå, forloveren min og søsteren min disket opp med taco også, men litt før vi skulle begynne å spise dukket det enda flere jenter opp på døra!

 

 

(Jeg har ikke fått alle bildene som ble tatt enda, så på dette bildet mangler det 2 jenter til)

 

Utover kvelden fikk jeg gaver fra hver og en, og ut fra innholdet skulle jeg gjette hvem som hadde gitt meg gavene. Knallgøy! Ble mange forskjellige historier å dele med alle sammen.

 

 

 

 

 

Etter maten hadde de stelt i stand ei kake også.

 

 

Her er et par bilder fra lørdagen, hvis jeg får tak i flere og bedre bilder skal jeg dele dem her i etterkant. Jeg ble fint kledt ut i rosa med krone, smykke, armbånd og plakat!

 

 

 

 "Bli tegnet av bruden"

 

I tillegg til dette fikk jeg en time på spa, måtte ha en salsatime for resten av gjengen som ble godt dokumentert på film, og så ble det mer mat og fest ettterpå hjemme hos oss med mer prat og liv, og en quiz der Morten allerede hadde svart på en del spørsmål, og så skulle de matche mine svar med hans. Utrolig morsomt, og ikke minst gøy å se hvor sammensveiset vi er!

 

Jeg hadde ei flott helg! Skulle selvfølgelig ønske at alle som ble invitert kunne komme, og særlig de jeg ikke ser så ofte, men det kan ikke alltid passe for alle. Hadde jo vært greit at flere ble kjent med andre så det blir gøyere for alle i bryllupet, men jeg gleder meg uansett veldig til å treffe alle de fine jentene da i iallefall!!

 

Signatur
Si din mening!
Nina   Postet: 26.06.2012  kl:08:02
Det hørtes ut som en super helg!:) Koselig når man får samlet vennnegjengen. Venter i spenning på mitt jeg også;)
Jeanett   Postet: 26.06.2012  kl:08:50
Såg ut som ein kjempe kjekk dag :-D
Jane   Postet: 26.06.2012  kl:09:37
Så herlig overraskelse :) Ser ut fra bildene ut som du storkoste deg hvertfall :D Jeg har en bitteliten mistanke om at det kan være min tur til helga.. Usikker, men er en følelse jeg har :p
Lena - frøken til fru   Postet: 26.06.2012  kl:12:06
Hørtes ut som en knallfin dag/helg :D
kristinesside   Postet: 26.06.2012  kl:12:45
Jane: Så spennende!! Jeg hadde det veldig gøy, vet det finnes andre bilder også, så har veldig lyst til å legge ut flere når jeg får de! :)
Anne   Postet: 01.07.2012  kl:09:14
Så kult! Lurer på, hvilke spørsmål var det du ble stilt? Har planer om å lage til det samme for hun jeg er forlover til, men sliter med å finne på spørsmål..
kristinesside   Postet: 01.07.2012  kl:13:36
Anne: Jeg ble spurt en haug! Men de ble stilt til min kjære først, så de handlet om hans syn på ting. Eks:

Husker "din kjære" hva du hadde på deg på deres første date?
Hva var det første han la mere til ved deg?
Kan du beskrive hvordan han beskrev det første kysset?
Hvilken av hans uvaner irriterer deg mest?
Hvor går hans drømmeferie?
Hva er hans favoritfilm?
Hvilket plagg liker du minst av hans?
Hvilket plagg vil han helst se deg i?
Hvor mange barn vil han ha?
Hva ville han ha vært hvis han kunne velge yrke på nytt?

osv! Bare vær kreativ! :D
Anette   Postet: 04.07.2012  kl:20:26
Hørtes ut som en kjempe fin dag! du tar deg godt ut i rosa:)min tur kommer om to uker, grugleder meg kjenner jeg:)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits