Nå er det knappe 7 uker igjen til vår store dag, tiden raser av gårde! I går hadde jeg bursdag og ble 24, og på en eller annen merkelig måte følte jeg meg plutselig så veldig mye eldre, og ble plutselig veldig klar for å gå videre i livet med tanke på å gifte meg! Jeg har jo vært klar tidligere, ellers hadde jeg jo ikke sagt ja til min kjære. Men nå føler jeg meg enda mer klar enn før, om det går an å si det sånn. :)

Det har skjedd noen ting på bryllupsfronten i det siste som jeg ikke rekker å få inn på bloggen på løpende bånd. Nå er jeg midt i de siste ukene i studieåret, og gjøremålene blir flere og flere jo mer det nærmer seg bryllupet, så jeg rekker ikke å få til alt jeg har lyst til.

 


Bilde av oss to, mysende i sola i familiebursdagsfeiring!

 

Nå har vi fått den avgjørende beskjeden om at ungdomspresten i min gamle menighet ikke kunne vie oss likevel den 14. juli, så nå måtte vi forte oss å ta kontakt med "reservepresten". Vi har ikke mulighet til å møte ham før noen få dager før bryllupet, så vi måtte ta en samtale om vielsen på telefon, og sende forslag og diverse på mail. Litt tungvint, men sånn ble det bare. Og i tillegg har vi fått beskjed om at samme presten skal ha en ny vielse i en annen kirke et stykke unna bare én time etter at vår starter, så han ville helst at vi skulle korte ned programmet litt, og ha en kriseplan hvis tiden ble knapp før han må kjøre videre til neste vielse! Jeg har litt angst for dette, for jeg vil ikke ha den følelsen av at vi må springe inn og ut av kirken mens vi roper "JA!!" over skuldrene for at presten skal rekke neste vielse! Hvorfor har de ikke planlagt dette mer?? Dette burde ikke bli vårt problem! Jeg prøver så godt jeg kan å planlegge ting på forhånd slik at jeg ikke skal bli stresset på selve dagen, men det klarer de fint å spolere likevel! :(

Vi har nå fått en noenlunde oversikt over hvilke salmer, tekstlesninger, innslag, og musikkinstrumenter vi vil ha i vielsen vår, og sendt et forslag til presten på mail. Så jeg håper virkelig han godkjenner det så det også går i boks, og vi kan begynne å lage kirkeprogrammer, og ikke minst slik at musikerne kan begynne å øve! Vi har også utført prøvesmaking sammen med forloverne våre, og det eneste vi mangler der er å finne en ny forrett, men det burde ikke være et stort problem. Ringene våre har kommet tilbake ferdig gravert, og endelig har vi funnet en baker i nærheten som kanskje kan klare å lage den kaka vi har lyst på!

 

Det er så deilig når noe mer faller på plass!! Hver lille småting letter stresset i hodet mitt med flere hakk :D

 

Og, btw! I går sa jeg endelig opp deltidsjobben min!! Det var en herlig følelse! Har stresset enormt denne våren, og den jobben har iallefall ikke gjort det lettere, så når jeg er godt gift, skal jeg aldri tilbake der mer! HURRA!! :D

 

Signatur
Si din mening!
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)   Postet: 30.05.2012  kl:20:17
Så bra at ting faller på plass...det er virkelig en deilig følelse :) Vi gifter oss om litt under 4 uker, og nervene er på plass ja :)
Ingrid Helen   Postet: 30.05.2012  kl:23:42
Gratulerer med gårsdagen :D

Kjipt at presten ikke kunne vie dere likevel. Får håpe at det ikke blir stress i kirka for dere og at dere har god til selv om reservepresten deres må videre til neste vielse rett etterpå.

Så deilig att ting faller på plass, må sikkert være hen herlig følelse :)
kristinesside   Postet: 31.05.2012  kl:10:07
Ingrid Helen: Håper det ordner seg ja, trenger iallefall ikke mer stresselementer på den dagen! :)
weddingbee   Postet: 01.06.2012  kl:15:10
så gøy at dere kanskje får den kaka dere har lyst på nå =D når det gjelder presten synes jeg det var ufattelig snålt. Om han ikke har tenkt å gå inn for å gjøre oppgaven sin ordentlig kunne han jo bare ha sagt nei (til en av vielsene) fra starten av. Synes det er direkte frekt jeg... korte ned programmet og ha kriseplan??? Ehhh.. nå vet jeg ikke hvordan det er i statskirken, men i katolske vielser blir ikke et ekteskap gyldig hvis noen av punktene mangler. Uansett er han prest, og dette burde jo han vite. Jeg synes dere skal ha programmet som dere har tenkt, sånn det skal være. Kriseplanen får det andre paret ha - dersom presten skulle komme sent til deres vielse.

SV: Vi har dessverre ikke mange single i vennekretsen vår, men jeg har så lyst til å kaste bukett at vi kommer til å lage en kopi av brudebuketten som vi kaster til alle jentene/damene som vil - også blir det premie ;)
kristinesside   Postet: 01.06.2012  kl:23:14
weddingbee: Jeg synes også det er veldig dumt at det blir sånn at det går ut over oss! Presten sa at alle de fastsatte punktene i en vielse i statskirka måtte følges, men at vi kunne korte ned på vårt, eller på hans tale til oss personlig.... Møkk! Vi lager programmet som vi vil ha det, ferdig med det! Så får vi se hva det blir til når dagen kommer.. Kan ikke han heller droppe litt tekstlesning eller en salme istedet?

Skal du lage en miniatyrbukett til å kaste? Jeg vet ikke om jeg tør å kaste min fine bukett, men trenger jo ikke spare på den heller.. Hmm... Dilemma..
Jane Helen   Postet: 04.06.2012  kl:19:58
SV: Takk ;o) Kjenner jeg er veldig fornøyd med resultatet etter bare 1, så tror dette blir veldig bra! Gleder meg også til å høre gjestenes vurdering av pynten. De er egentlig hundre ganger finere i virkeligheten! :)
Jane Helen   Postet: 09.06.2012  kl:11:38
SV: Åh, så kult! Det hadde vært artig om din bedre halvdel hadde blitt med på det! Jeg blir imponert av de som tør å gjøre sånt! :) Samtidig forstår jeg at du tar hensyn til han også. Vi synes det er skikkelig kult, men har ikke helt motet :p Blir heller en annerledes utgang ;o)
Nina   Postet: 11.06.2012  kl:20:53
Lykke til i innspurten! Godt å kjenne at ting begynner og falle på plass, men hørtes ut som en kjip situasjon å måtte ha en kriseplan. Håper det løser seg og at vielsen deres blir perfekt :) Vår prest skal ha vielse kl 11 og 13, for så vår til slutt kl 15. Håper ikke det blir noen forsinkelser :/


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits