17. mai helgen tilbrakte vi hjemme hos familie og venner i Farsund i år, og en av dagene var vi på besøk hos min bestefar. Etter et hyggelig besøk med kransekake og prat var min leting etter "Something old, something new, something borrowed and something blue" over! Jeg spurte bestefar om lov til å se gjennom min avdøde bestemors smykker, og fant en nydelig gammel og blå brosje som jeg fikk lov til å låne på bryllupsdagen! Den er både gammel, lånt og blå!

 


Og jeg simpelten elsker den forgylte kanten! 

Min første tanke var å plassere brosjen på brudebuketten min. Jeg har planer om å få dekket til stilkene med bånd og blonder, og da kan jeg enkelt feste brosjen utenpå.


Under har jeg funnet noen inspirasjonsbilder:


bridal-bouquet-brooch

 


classic-real-wedding-kate-spade-bridal-heels-shoes-brooch-bridal-bouquet_0

 

Bridal bouquet with brooch

 

 

[Bridal-bouquet-crystal-brooch-karen-%255B1%255D.jpg]

 

 

 Q: HVA SYNES DU?

Q: HAR DU NOEN ANDRE FORSLAG?

 

Signatur
Si din mening!
Fru. Silje Hunstad Predosin   Postet: 21.05.2012  kl:13:01
Tror det kunne blitt veldig fint, bare det ikke krasjer med blomstene selv :))) Du er så flink og kreativ !!
kristinesside   Postet: 21.05.2012  kl:13:25
Fru. Silje Hunstad Predosin: Jeg skal ha hvite blomster med litt lilla, så tror ikke det har noe å si :) Tusen takk!! :D
Isabel Blanco   Postet: 21.05.2012  kl:13:27
Den var kjempe fin :D<3
weddingbee   Postet: 21.05.2012  kl:14:54
Så utrolig fin =D Nå ble jeg misunnelig altså!!

SV: Endte opp med å dra på prøvetime igår jeg =) den ene gudsøsteren min skal ordne håret mitt og hun bor omkring 5 min unna med bil, så da var det bare å sette seg i bilen siden vi begge var ledige =) Jeg er sånn som liker å dille med hår, så frisyrene på de øverste bildene er sånn jeg pleier å sette opp håret når jeg skal sette det opp på meg selv eller andre - som oftest på lillesøs. Derfor blir jeg litt usikker på om jeg skal ha noe så "enkelt og safe" på den store dagen =/ Hmm..
kristinesside   Postet: 21.05.2012  kl:23:29
weddingbee: Tusen takk, er helt greit at du blir litt sjalu av og til når ejg er kjempemisunnelig på deg hele tiden ;)
Så greit da!! Skjønner at du er litt usikker på det ja! Jeg gjør jo aldri noe med mitt hår, så uansett hva jeg gjør den dagen, så blir det annerledes på meg. Derfor vil jeg ikke gjøre noe "stort" og flott ut av det, for det er ikke helt meg. Jeg kan ikke noen ting ang hår, så det blir gøy at jeg får gjort noe nytt! Håper du finner ut av hva du vil ha, gudsøsteren din har kanskje noen forslag? :)
Nina   Postet: 21.05.2012  kl:23:58
Lekkert! Jeg er også på leting, men har ikke hatt hell enda. Nå har jeg satt mamma på jakt etter lommetørkle fra farmor eller oldemor, kanskje jeg kan bruke det rundt buketten. Håååper hun finner de:)
kristinesside   Postet: 22.05.2012  kl:10:43
Nina: Det er ikke lett det der!! Jeg har grublet leeenge på disse tingene, og vurderte nesten å roppe de når jeg ikke fant noe gammelt eller noe jeg kunne låne som passet til resten av antrekket mitt! Inbilte meg først at jeg måtte ha øredobber, ringer eller andre smykker, men så fort jeg begynte å lete etter andre ting, dukket denne brosjen opp :) Lommetørkle høres ut som en god idé!! :D Håper du får tak i! :)
weddingbee   Postet: 24.05.2012  kl:14:36
SV: jeg prøver i hvert fall! =) Har jo ikke noe valg nå som det bare er 30 dager igjen.. og på lørdag er det bare 4 uker til =/ Alt bra med planleggingen hos deg? =)
kristinesside   Postet: 25.05.2012  kl:00:02
weddingbee: Det har gått litt i bølgedaler her, av og til er jeg sykt stressa over alt som enda ikke er gjort, for min liste over uferdige ting er myyye lengre enn din!! Jeg må få til et verksted som går over flere dager den siste uka for å få alt ferdig, jeg rekker det ikke før.. :/ Så jeg kan ikke slappe av når det er noen dager igjen, men etterpå skal jeg ta det igjen! :)
Lilletrille   Postet: 25.05.2012  kl:10:50
Tror det blir kjempefint :)

Min something blue blir ; JA under skoen :)
kristinesside   Postet: 25.05.2012  kl:20:53
Lilletrille: Det er jo klassisk og stilig det også! :D Viktig med something blue ;)
Jane Helen   Postet: 29.05.2012  kl:12:59
SV: Det er en form for pompomer ja ;) Og det lilla båndet har absolutt noe med opphenget å gjøre ;) Takk for innspillet :)
Anette   Postet: 29.05.2012  kl:15:34
nydelig blå farge! vi har blått og turkis som temafarge i bryllupet og jeg har akkurat funnet meg blå sko:) elsker blått;)
kristinesside   Postet: 29.05.2012  kl:23:05
Anette: Så gøy!!! Elsker å ha skoene i en av fargene som går igjen!! Jeg skal ha lilla sko, og det blir stas! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits