Kommentarer: 3    Postet: 19.05.2012   Klokken: 15:49   Kategori: Hverdagsliv


Feiringen av 17. mai i år foregikk hjemme i Farsund i år. Jeg hadde på meg sognebunaden jeg har arvet etter bestemor, så på tog, var på flere besøk og traff fine folk i byen!

 


 Meg og min bror Kjetil

 


 Min forlover Charlotte og meg

Morten og meg

 

Q: HVA GJORDE DERE PÅ 17. MAI?

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 3    Postet: 19.05.2012   Klokken: 15:49   Kategori: Hverdagsliv
Isabel Blanco   Postet: 19.05.2012  kl:17:11
Fine dere var :D
Jane Helen   Postet: 19.05.2012  kl:17:59
Så nydelig bunad :) Det må være ekstra stas å ha arvet den etter bestemoren din også! Jeg og min kjære feiret hjemme i Løten. Vi var en tur nede i sentrum og så på barnetoget. Deretter var vi en tur i hallen og spiste kake med familie :) Resten av dagen var vi hjemme og slappet av, og koset oss med litt grillmat :) Jeg hadde på meg min Silje festdrakt (har mørk grønn hvis du googler :p) som min mor broderte til meg i konfirmasjonsgave. Denne har stor affeksjonsverdi for meg. Er utrolig glad i den. Både fordi jeg synes den er kjempefin og fordi den er laget av min mor <3

SV: Tusen takk for ditt innspill :) Jeg tenker at mitt pikenavn kun skal beholdes av meg eventuelt. Våre barn vil ikke få det. Jeg beholder eventuelt Berg kun pga. min mor, og i forhold til dokumenter. Jeg presenterer meg som Jane Berg i dag, og endre det til Sveen er ikke store forandringen. Uvant blir det uansett ;) Så kan jeg heller skrive alle fire navnene når jeg må signere noe. Tusen takk! Jeg begynner å bli god på å kjenne på magefølelsen ;) Skal kjenne litt til på den før jeg bestemmer meg helt sikkert! :)
kristinesside   Postet: 19.05.2012  kl:23:29
Jane Helen: Tusen takk, ja den har stor affeksjonsverdi for meg også! Den var også kjempefin, og så gøy at det er henne som har brodert! :D Det er viktig å ta vare på slike ting! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits