Forrige uke begynte jeg å sortere sammen alle bryllupsrelaterte tingene jeg har i leiligheten for å legge det som er ferdig i esker, klart for å fraktes hjemover etter hvert som dagen nærmer seg med stormskritt.

Jeg tok også da fram de fantastiske skoene som min tante fikk laget til meg på filippinene i fjor, og tenkte jeg skulle begynne å gå dem litt inn før den store dagen. Det som jeg da så sårt oppdager er at den ene hælen har løsnet litt, og at begge hælene sitter på litt feil punkt i forhold til hvor tyngden blir plassert på skoen når jeg står og går på dem, slik at hælene begynner å gi etter ved å bøye seg innover under skoen! KRISE!!! De er så nydelige, og jeg hadde gleder meg veldig til å bruke slike annerledes sko i bryllupet, og særlig fordi det betyr litt at de er laget til meg. Jeg laget også selv rosene som pynter skoene, så dette er kjipt!
Jeg har planer om å ta dem med til en skomaker i nærheten der jeg jobber og høre om det er noe han kan gjøre, men i verste fall får jeg bare bruke dem på fotoshooten istedet for hele dagen.

MEN jeg startet jo å få panikk samme dagen for at jeg aldri ville finne noen nye lilla sko om ikke disse kan bli fikset! Mørk/sterk lilla er ikke akkurat den fargen som det kryr av i skobutikkene nå om dagen, og ikke resten av året heller for å si det sånn. Så jeg og min kjære begynte å tråle nettbutikker for å se om vi kunne finne noe. Det dukket opp en del fine og aktuelle sko som faktisk ikke var så grusomt dyre, men enten hadde de platå og/eller for høy hæl. I og med at jeg kun er et par cm kortere enn min kjære, vil jeg ikke ha høyere sko enn jeg må ha pga lengden på kjolen. Når jeg får satt opp håret i tillegg blir jeg ikke så lav likevel..

Til slutt, rett før jeg ville gi opp etter å ha lett i flere dager på nettet, fant jeg endelig en god kandidat på ebay!I Det er ikke en lignende modell i det hele tatt, men den kan kanskje bli bra likevel? Etter en del utregning av høyde på hælene, bestemte jeg meg for å gjøre et forsøk så jeg kanskje slapp å måtte gå med tradisjonelle hvite brudesko på vår store dag, og slo til!
(Misforstå meg rett, det er knallfint med hvite og kremfargede brudesko, men jeg hadde tidlig bestemt meg for å gå for lilla sko, og da ble tanken på å måtte gå med hvite sko en skuffelse i foehold til å være litt annerledes.)For et par dager siden kom de i posten!! Check them out!! :D

 

 

Nydeligere sko enn jeg trodde jeg kunne finne så kort før bryllupet!

  
Fargen er litt misvisende på de fleste bildene jeg tok, men her ser du fargen slik den er i virkeligheten. Mørk, sterk og dyp lilla. Liker!!(veeeeldig feil farge..)

Og høyden på skoene er akkurat så høye at kjolen kommer klar gulvet, akkurat så lave at jeg kan gå på dem uten å miste balansen! Jeg blir nok litt høyere enn min kjære, men det får vi bare leve med. Vi har enda ikke sett på sko til ham, så kanskje det finnes noen som gjør ham et par cm høyere? Noen som har erfaringer eller tips i forhold til det?

Signatur
Si din mening!
Jane Helen   Postet: 13.05.2012  kl:20:55
Synes de nyinnkjøpte også var rå lekre! :) Forstår du synes det er trist at de du har lagt ned litt arbeid i kanskje må vike, men håper det ordner seg til slutt :) De med blomstene er nemlig min favoritt ;)
kristinesside   Postet: 14.05.2012  kl:10:54
Jane Helen: Ja! De er min favoritt også!! Dette var absolutt ikke noe særlig gøy, men nå har jeg et par i reserve hvis det ikke går å fikse dem.. Elsker blomstene!!
weddingbee   Postet: 14.05.2012  kl:17:13
Takk og lov for Ebay!! Godt å vite at du har noen i reserve dersom det ikke går an å ordne de andre, men jeg krysser fingrene for at skomakeren får fikset de andre! Hvordan er skostørrelsene på Ebay egentlig? Er jo så mye fint (og billig!!) der, men når det gjelder sko blir jeg litt skeptisk. De MÅ liksom passe godt på foten for at de skal være behagelige =/
kristinesside   Postet: 14.05.2012  kl:23:53
weddingbee: Nettopp!!! Helt enig! :D Disse skoene hadde vanlige norske størrelser, gikk inn på ebay.uk, og jeg bestilte i samme størrelse som jeg pleier å ha. Disse var bittelitt store, (jeg vakler mellom 2 størrelser, og bestilte det største så de iallefall ikke skulle være for små.) men det fikset jeg lett med en liten såle inni foran under "tåballene" (haha, sært ord!!) og i hælen så de ikke skulle gnage noe. :) Perfekt! :D
weddingbee   Postet: 15.05.2012  kl:15:30
SV: mhm, kom frem til det til slutt vi også =) Hadde vært teit om sjæ'sten hadde hatt ivory skjorte og groomsmen'ene hvite, og uansett om vi hadde kjøpt matchende skjorter til groomsmen'ene har vi jo likevel de mannlige gjestene å tenke på. Hadde bare blitt tull alt sammen, så da ble det lett droppet =) Hadde vært noe annet om sjæ'sten skulle gått med kritthvit dress, men det skal han ikke (selv om han foreslo det i starten, men jeg NEKTET, og svigermor var heldigvis på min side.. heheh).

Vakler mellom 2 skostr. jeg også! Vet ikke om det er på grunn av føttene mine eller om det er variasjoner i str. hos ulike butikker, men kjipt er det uansett. Må definitivt ta meg en tur innom Ebay og titte =D har nemlig blitt innmari usikker på skoene mine. Blæh..
Isabel   Postet: 15.05.2012  kl:21:41
Fine Fine !! De roper Kristine lang vei :D kjempe fine <3
kristinesside   Postet: 15.05.2012  kl:23:07
weddingbee: Ja, det hadde blitt noe helt annerledes med hvit dress, og heldigvis skal ikke min gå med det heller! :D Jeg tror det er litt forskjell på skostørrelsene, men ofte så er pensko smalere i modellen, og dermed øker de dem kanskje litt i lengden, så vi må gå ned en størrelse for at de skal passe. Bare en teori, men jeg må som regel alltid ned en str i pensko :)
kristinesside   Postet: 15.05.2012  kl:23:12
Isabel: Åh, takk Isabel!! :D Så gøy!! :D
weddingbee   Postet: 19.05.2012  kl:10:52
SV: så bra!! Og ikke minst genialt! Gleder meg til å se =D
Christine   Postet: 23.05.2012  kl:21:23
Jeg syns dette var en god erstattning jeg. Veldig trist å høre at du ikke kunne bruke de fine skoa som du lagde.
Anette   Postet: 23.05.2012  kl:22:41
De var nydelige:) så bra du fant dem så fort, det hadde virkelig satt meg ut.. men nå skal det sies at jeg enda ikke har funnet mine sko og med 3 mnd igjen burde jeg kanskje begynne å bli litt stressa snart
kristinesside   Postet: 24.05.2012  kl:00:15
Christine: Så godt du likte dem! :) Jeg har ikke helt gitt opp, skal prøve å ta dem til en skomaker, men har mine tvil på om det går å fikse dem.. :/
kristinesside   Postet: 24.05.2012  kl:00:16
Anette: Haha!! Jeg var rimelig stressa, og drømte om skoene et par netter, at jeg gikk barbeint og snublet i kjolen, men det ordnet seg. Og du trenger ikke begynne å stresse før det er ei uke igjen tenker jeg, men begynn og kikk litt! Ta en tur på brandos.no eller heppo.no, der har de en del utvalg! :)
Junhild   Postet: 29.06.2012  kl:05:36
Hei!

For en super blog du har med masse fantastiske tips til oss som skal gifte oss :)

Kan jeg spørre hvor eller hvilken selger du kjøpte disse skoene av på ebay? de var helt fantastisk fine!

Hilsen Junhild
kristinesside   Postet: 30.06.2012  kl:09:39
Junhild: Tusen takk! Så godt å høre at jeg ikke kun bloggger for meg selv om mitt get bryllup, men kan være til inspirasjon for andre også!

Jeg legger ved linken til der jeg kjøpte skoene ejg! Værsågod! :

http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310382409238&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:3160


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits