Kommentarer: 18    Postet: 04.05.2012   Klokken: 07:50   Kategori: Bryllupsreisen


I januar fikk vi endelig bestilt bryllupsreisen etter et år med sparing og noe julegaver fra familie. Reisen ble skreddersydd for oss hos ticket, med nydelige små hoteller, forskjellige reisemål og akkurat den stilen vi ville ha :) Jeg har skrevet et innlegg om dette tidligere HER. Vi hadde lyst til å prioritere en bryllupsreise direkte etter bryllupet, og det var det mange grunner til. 

 

 

For det første så vi en mulighet til å klare å finansiere reisen om vi bestilte før alle pengene plutselig raste inn i bryllupet, og så fikk vi begge 3 uker sommerferie sammenhengende i sommer, perfekt til å ha en uke fri før bryllupet til å roe ned og fikse de siste tingene, og til å ta turen rett etter bryllupet, tradisjon tro.

I tillegg ble det vanskelig å se når vi kunne få reist senere, for etter bryllupet må vi begynne å spare til hus, og neste sommer er jeg ferdig utdannet (foreløpig) og planen er da å flytte hjemover. Da blir det fort lite penger til en eventuell bryllupereise. Vi kunne sikkert tatt reisen litt på sikt, men når man først begynner med hussparing og flytting, går tiden og pengene fort, og måtte vi ha utsatt bryllupsreisen så pass lenge, vet jeg ikke om det hadde blitt noe i det hele tatt.

Vi har ikke reist så mye sammen bare vi to, så dette blir en skikkelig romantisk start på ekteskapet vårt med en variert reise i nesten 2 uker rett ettre bryllupet.

Destinasjonen kommer etterhvert, og vi gleder oss mye!

Håper vi får mer tid til å planlegge reisen, for akkurat nå går det bare i bryllupsforberedelser. Vi glemmer litt at vi resier mandag morgen etter bryllupet! :)

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 18    Postet: 04.05.2012   Klokken: 07:50   Kategori: Bryllupsreisen
Jane   Postet: 04.05.2012  kl:10:32
Så bra at dere får reist :D Gleder meg til å høre om reisen deres ;) Vi har bygd hus, og jeg kan bekrefte at stort sett det du har igjen til overs går til hus :p hehe.. Så det er fint at dere kan prioritere tid til dere selv etter bryllupet :D Vi får ikke reist rett etter bryllupet pga. min kommende mann er lærer og må undervise i august, men vi reiser i oktober i stedet :) Gleder oss kjempemasse til det ;) Vi har vært heldige og har fått reist litt sammen. Vi har vært på rundtur i Skottland, vært i Praha x 2, London og Italia.
Nina   Postet: 04.05.2012  kl:12:05
Så koselig :) Planen vår er å reise til våren neste år. Godt å ha noe å se frem til :)
Isabel   Postet: 04.05.2012  kl:15:49
Så gøy !! gleder meg til å vite hvor dere skal hen og så gleder jeg meg supper masse til å se bilder fra bryllupet og brudekjolen som jeg har venta på å se en laaaaaaaaang stund nå :D <3
kristinesside   Postet: 04.05.2012  kl:16:59
Jane Helen: Jeg gleder meg veldig! Og det blir nok litt oppdateringer her på bloggen når den tid kommer ;) Kunne tenke meg det var ganske solid tenkt at det meste går når man starter på hus.. Det blir deilig å få litt kvalitetstid sammen før vi skal gå inn i neste kapittel av livet :)
kristinesside   Postet: 04.05.2012  kl:16:59
Nina: Så deilig! Det er kjempegreit å ha noe å se frem imot, det er så sant! :)
kristinesside   Postet: 04.05.2012  kl:17:00
Isabel: Det dukker nok opp her på bloggen etterhvert, og du skal få se alle bilder du vil!! :D Og du må bare komme i kirka og se også vet du! :D :)
Karoline   Postet: 04.05.2012  kl:17:39
Så spennende! Gleder meg til å høre hvor dere skal :D
Ingrid Helen   Postet: 04.05.2012  kl:21:43
Planen vår er også å reise rett etter bryllupet, i og med at begge er studenter. Så da er det greit å få reist litt før vi skal på skolebenken. Det eneste er at et venne par av oss skal gifte seg ikke lenge etter oss, så da blir det litt vanskelig å vite hva man skal prioritere.
kristinesside   Postet: 04.05.2012  kl:22:00
Ingrid Helen: Jeg skjønner godt det, jeg studerer også, og det er dumt å gå glip av for mye midt i skoleåret. Men skjønner dilemmaet deres. Kanskje det hadde gått an å ta reisen på høsten, ca. i "høstferietida", selv om det ikke er høstferie for studenter, er det av og til noen studiedager? Håper dere finner ut av det!
anetteogjonas   Postet: 05.05.2012  kl:09:18
Herlig:) Vi har bestemt oss for å reise en god stund etter bryllupet vi, satser på å få litt bidrag til reisen i bryllupsgave, også må vi nok spare litt. For under reisen vil vi ikke spar på noe:)
kristinesside   Postet: 05.05.2012  kl:11:42
anetteogjonas: Det var også en veldig god idé!! Skikkelig lurt, så lenge dere har anledning til å ta reisen senere :) Jeg håper vi også får litt pengegaver som vi kan bruke på utgifter til bryllupet som kommer i etterkant av dagen, slik at vi kan bruke det vi også vil på reisen uten å tenke på at vi kommer hjem til regninger vi må betale.. :/ :)
weddingbee   Postet: 05.05.2012  kl:13:13
ooh.. jeg er spent på hvor dere skal =D skulle gjerne reist like etter bryllupet vi også, men vi har jo bryllupsfeiring helgen etter, og 2 uker etter der igjen har vi et vennepar som skal gifte seg... men etter det reiser vi bort! Gleder meg =D selv om jeg ikke aner hvor vi skal....

SV: something old trenger ikke å være så gammelt, men det er vanlig at det skal stamme fra brudens side, og da særlig fra mor/bestemor/oldemor, etc... er også vanlig at folk kombinerer something old og something borrowed =) something borrowed skal jo symbolisere vennskap og sånn, så i følge tradisjonen er det vanlig å låne noe fra en lykkelig gift kvinne slik at lykken kan "smitte over" =) hva med en slags brosje eller noe du kan ha på buketten (der du holder) eller i selve bukettene (blant de andre blomstene?)... hadde også vært stilig med et lommetørkle eller noe rundt blomsterstilkene i buketten... hvordan var moren din sin brudekjole? Du kan ikke ta en del fra hennes kjole og bruke det i din egen, eller i buketten? =D Prøv å tenk ut smådetaljer du har sett på inspirasjonsinbilder som du ønsker i ditt eget bryllup, også prøver du å låne noe lignende - da er med en gang something borrowed i boks =D

Huff, nå merker jeg at jeg blir litt redd for at ringen ikke kommer tilbake i tide, men så uflaks kan jeg vel ikke ha? =/ Også det håret.. tror jeg må gruble litt mer på den fronten og hente inn litt flere inspirasjonsbilder =)
kristinesside   Postet: 05.05.2012  kl:15:51
weddingbee: Jeg er også kjempespent på hvor dere ender opp!! Og dere reiser jo relativt raskt etter bryllupet da :) Kjempedeilig! :)

Tusen takk for flott langt svar! Jeg merket at jeg hadde kjørt meg litt inn i ei grøft, og kom ikke ut igjen, en nå skal jeg begynne å lete igjen etter alternativer, så vanskelig kan det jo ikke være! Tror jeg må ta en tlf hjem, og evbentuelt til bestefar :)

Du akn ikke ha uflaks når det gjelder ringen! 50 daer er god tid! Og håret finner du ut av, det ordner seg, alt sammen jo mer det nærmer seg!! Sånn må iallefall jeg tenke! :) :D
dandilion   Postet: 05.05.2012  kl:18:54
Så spennende! Vi hadde bryllupsreisen et par ukers tid etter bryllupet. Vi giftet oss i september og så tok vi bryllupsreise i forbindelse med skolens høstferie. Dermed trengte jeg bare søke om en dag fri. Vi dro til Paris og var ei uke der. Vi var også noen dager i Paris i forbindelse med vår første ferietur som kjærester. Det skal også sies at mens vi planla bryllupet kom det direkteflygninger fra Sola til Paris, så da var valget enkelt ;)
kristinesside   Postet: 05.05.2012  kl:21:04
dandilion: Det høres kjempeflott ut, å reise på bryllupsreise til samme sted en har hatt kjærlighetsreise til :) Og så greit å kunne ta det så raskt etter bryllupet, og genialt å samkjøre det med høstferien! Vi tar det som årets sommerferie, så slipper vi å måtte ta ekstra fi midt i året mens jeg studerer :) Paris har vi enda ikke vært i, det er ikke der vi skal på bryllupsreise, men der skal vi forhåpentlig vis en dag!! :)
Trine   Postet: 08.05.2012  kl:19:09
Tusen hjertelig!! Så koselig å høre! :D Deilig med eget domene, føler meg nesten litt fri! ;) Si ifra hvis du står fast mht domenet ditt. Har null peiling selv, men han som hjalp meg er utrolig flink ;) Gleder meg til å se siden din når den er oppe å går med tiden :)

SV: Godt å høre at jeg ikke er helt alene.. Hehe! Det føles så håpløst noen ganger. Føler tiden flyr avgårde, mens jeg selv har 1000 ting å ordne. Puh! Hørtes lurt ut med timeout´en din da, du er jo bare helt utrolig flink på så mye!!

Og tusen takk for lånet av div ting fra bloggen din. Du inspirerer meg ihvertfall!! :)
kristinesside   Postet: 08.05.2012  kl:22:58
Trine: Det skjønner jeg godt, du står helt på egne bein når det gjelder bloggen! :D
Og tusen takk, bukker og neier! Så utrolig koselig å høre at du liker tingene jeg lager! :D :D
Freestyle Travel   Postet: 17.12.2014  kl:20:11
Tipper det ble en flott bryllupsreise...


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 26, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits