I innbydelsene våre la vi ved en link til vår ønskeliste på Tilbords.


Vi har kun denne ønskelisten, og nevnte også at vi heller ville ha pengegaver enn gavekort. Grunnen er at vi leier, og ikke har mulighet til å bruke et gavekort på f.eks møbler før vi får oss et eget sted. Tenkte jeg kunne dele ønskelisten vår her sånn i tilfelle noen lurer på hva vi ønsker oss.

 

Trykk HER for å komme til ønskelisten!

 

Når vi laget ønskeliste hos Tilbords fikk vi også to champagneglass som alle brudepar får om de legger inn ønskeliste der. De er merket Magnor, designet av Ari Behn, og det er også to ringer gravert inn i dem. Helt topp!

 

 

 

 

 

Signatur
Si din mening!
Elisabeth H   Postet: 03.07.2012  kl:19:41
Hei :)

Så kjekt å se hva dere ønsker dere. Jeg ser vi har mye samme smak, i tillegg til lilla ;)

Jeg likte veldig godt de champagneglassene, så da må jeg hive inn en ønskeliste jeg også ;)

Har du vurdert å få de gravert? Det har jeg veldig lyst til, men har ikke sjekket opp i det helt enda, da vi ikke skal gifte oss før neste sommer.

Igjen, tuusen takk for invitasjonene :D
kristinesside   Postet: 03.07.2012  kl:21:12
Elisabeth H: Så gøy da, lilla og lik smak når det kommer til servise! :D

Det var genialt med de glassene. Vi har ikke ønsket oss champagneglass, for det blir nok ikke brukt noe særlig hos oss, så var kjempegreit at vi fikk to stk, så har vi et par til oss hvis vi skal feire noe, eller bare vil bruke noen spesielle glass :) Andre steder får du en gave når noen kjøper noe fra ønskelisten dere har lagt ut, men disse fikk vi med en gang vi hadde registrert listen, uten noen regel som sa at noen måtte kjøpe noe først.

Har igrunnen ikke tenkt på gravering, men hadde ikke vært en dum idé nei! Kanskje de kan gjøre det på gullsmeder der de har verksted? Kan jo høre med en Tilbordsbutikk også :)

Og værsågod du! :D
Jane   Postet: 03.07.2012  kl:22:13
Måtte sniktitte på ønskelisten deres :) Ser vi ønsker oss det samme middags- og kaffesettet :) Det er utrolig nyyydelig!!
kristinesside   Postet: 03.07.2012  kl:23:01
Jane: Det er bare helt flott, enig i det! Og det var min kjære enig med meg i, så da var det et enkelt valg :)
Jane   Postet: 04.07.2012  kl:06:59
SV: Sånn var det hos oss også. Stig falt pladask for det :) Ikke noe som er bedre enn at våre bedre halvdeler er enig ;)
kristinesside   Postet: 04.07.2012  kl:10:58
Jane: Det er helt fantastisk! Vi har igrunnen vært enige i omtrent alt, så listen var laget på en liten halvtime tror jeg! :D Når er deres bryllup? :)
Jane   Postet: 04.07.2012  kl:14:52
Så godt da! :) Ikke noe som er bedre, og en ting mindre å ordne fram til dagen :) Vi gifter oss 18.august, så har igjen litt tid å planlegge på :)
kristinesside   Postet: 04.07.2012  kl:16:23
Jane: Så deilig, her løper tiden fra oss, snart ei uke igjen! :D <3


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits