Det har vært litt stille hos meg på bryllupsfronten en stund nå, men det betyr ikke at det ikke skjer ting aktivt innimellom studier og jobb. Noen ganger må man bare prioritere litt, og de siste ukene har det gått utover bloggen. Men jeg kommer til å fortsette å oppdatere i ny og ne på bryllupsfronten i flere måneder framover, det lover jeg!

Nå har jeg endelig blitt ferdig med gjesteboken vi skal ha stående framme i bryllupet, og gaveboken som den ansvarlige for gavene kan notere hva vi har fått av hvem slik at vi har oversikten i etterkant. Her er det f.eks også god plass til å notere ned navn og adresser i etterkant av bryllupet når vi skal starte arbeidet med takkekortene. Gjesteboken er stor og kvadratisk, mens gaveboken er en del mindre. Hele gjesteboken kommer jeg vil å vise her når den er ferdig, derfor blir det kun et sneek peak her nå.

 

 

Gjestboken


Gaveboken

 

Jeg ville gjerne at disse bøkene også skulle stå i stil med resten av pynten og papirarbeidet. Siden vi ikke har kommet i gang med mer enn invitasjoner og bordkort, tok jeg utganspunkt i de, og lot fantasien slippe litt til. Etter litt klipp, lim og rot, ble jeg godt fornøyd med resultatet! Lilla, blonder, bånd og roser. Ekstra personlig med bilde av oss og monogrammet som vi også brukte på invitasjonene. De kan du lese mer om HER.

 På sidene inni gjesteboka har jeg tegnet opp firkanter med blyant på ca 10X13 cm og skrevet "bilde" inni firkantene. Jeg skal ha en ramme med forklaring til gjestene ved siden av gjesteboken som forklarer at hvis de skriver en hilsen ved siden av en bilderamme, så skal jeg samle bilder fra bryllupet i etterkant, og lime inn bilde av gjestene så de matcher hilsenene. Tror dette kan bli fint og personlig, og et veldig koselig minne! Og så har jeg noe å dille med når bryllupet og all den kreative planleggingen er overstått.

 Jeg har noen søte små stempler som jeg har brukt på annen hvert ark nede i høyre hjørne for å pynte litt ekstra på forkant. Det er søte kjærlighetsord, og bilder av hjertr, ringer og brudepar.

 Som utgangspunkt for begge bøkene hadde jeg kjøpt to like notatbøker på salg på en bokhandel, en med og en uten linjer. Deretter limte jeg på et lilla ark, og pyntet videre. Enkelt og bilig! Closeup!

Signatur
Si din mening!
shabbychichome   Postet: 25.04.2012  kl:19:13
Ble kjempe fint, en god ide :D
Ingrid Helen   Postet: 25.04.2012  kl:19:51
De ble kjempe fine :D

Likte også godt den ideen din med å lage plass til bilder i gjesteboka for å så putte inn bilder etterpå ;-) Det er helt sikkert noe jeg kommer til å ta med meg videre :D
Nina   Postet: 25.04.2012  kl:19:52
Kjempefint! Likte ideen med bildene i gjesteboka svært godt :)

Gavebok har jeg helt glemt at jeg må kjøpe, takk for påminnelsen ;)
kristinesside   Postet: 25.04.2012  kl:21:24
shabbychichome: Tusen takk, så gøy at andre også liker det! :)
kristinesside   Postet: 25.04.2012  kl:21:26
Ingrid Helen: Hjertelig! Siden jeg ikke har noe polaroidkamera slik at gjestene kan ta bilde av seg selv og lime inn ved siden av sin hilsen, tenkte jeg det var en grei løsning. Da kan jeg "ansette" noen til å få tatt bilder av alle utover dagen, så blir det ikke noen problem å finne bilder i etterkant :)
kristinesside   Postet: 25.04.2012  kl:21:28
Nina: Tusen hjertelig! Og værsågod, godt vi kan hjelpe hverandre! :) :)
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)   Postet: 25.04.2012  kl:21:59
DER ga du meg den ideen jeg trengte...har slitt og leita etter den perfekte gjesteboka, men ingen selger akkurat slik jeg vil ha den...Takk for en god ide til å bare lage min egen, enkelt og greit!! :) :)

Din var kjempefin :)
Ingrid Helen   Postet: 25.04.2012  kl:22:44
Ja ikke så dumt å "ansette" noen til å ta bilder av alle sammen :)

SV: Blomstene har jeg tenkt til å bruke i bryllupet ;) men hva jeg kommer til å bruke de til blir en hemmelighet til den store dagen :D
kristinesside   Postet: 26.04.2012  kl:10:08
Ingrid Helen: Blir spennende å se iallefall :)
kristinesside   Postet: 26.04.2012  kl:10:11
Anettes Boble: Åh, så bra! Superdupert!! :D Jeg synes de fleste ferdigproduserte gjestebøkene var så sukkersøte og klassiske, at jeg orket ikke tanken på å ha en slik en. Det ville kræsjet helt med resten av bryllupet. Så værsågod, ta alle ideer du vil! :D
weddingbee   Postet: 26.04.2012  kl:10:58
åhh, du er så kreativ! Gavebok har jeg faktisk aldri hørt om, så der lærte jeg noe nytt =)

SV: om du ikke har peiling whatsoever er det bare til å ta frem noe blå tråd/garn og begynne å sy ;) ser så stilig ut, men jeg har superangst for ødelegge kjolen! Og får jeg noen andre til å sy det inn faller jo noe av poenget bort? =/
Jane   Postet: 26.04.2012  kl:16:49
Wow! :) Du kan virkelig inspirere meg :) Du presenterte her akkurat det jeg har vært på leting etter! Tuuuuuuusen takk :D :D :D Du er genial! hehe.. Jeg har liksom ikke funnet noen fin gjestebok. Alle er så formelle og egentlig upersonlige. Nå fikk jeg masse ideer til å lage vår egen :) Nesten så jeg ikke kan vente med å sette i gang :) Gleder meg også til å se deres ferdig! Og så gøy og kreativt med bildedelen :) Det var kjempelurt :)
kristinesside   Postet: 27.04.2012  kl:00:12
weddingbee: Haha, du må begynne å se deg selv i speilet når du sier sånn, men takketakk ;)
Har hørt at andre har brukt en liten skrivebok til å notere hva de har fått av hvem for å ha oversikten, og tenkte å gjøre litt mer ut av den fordi jeg elsker å spare på slike minner!

Rett etter at jeg kommenterte på innlegget ditt, begynte jeg å lete etter blå sytråd!! Kjolen min er fantastisk fin, men den er brukt fra før og jeg har sydd og vasket og dillet mye med den, så litt ekstra blå tråd kan ikke skade! Jeg skal sy så fort jeg får meg blå sytråd! :)

Kjolen min har mange lag, så ødelegger jeg noe er det ingen som ser det. Det trenger ikke være mye heller, og jeg kan sy på det underste laget! Det skal jo være personlig, så om det ikke blir perfekt, gjør vel ikke det noe? Det er ikke så mye ødeleggelse man kan få gjort med en liten synål, er det vel? :) ;)
kristinesside   Postet: 27.04.2012  kl:00:23
Jane: ÅH, så bra!! Så gøy at noen andre kan ha nytte av det jeg finner på!! :D Og fantastisk at du likte ideen! Det er så godt å få tilbakemeldinger så jeg ikke bommer helt! ;) De fleste gjestebøkene er kjedelige, fulle av sateng glatte og hvite, rett og slett stygge om du spør meg personlig.. Så jeg måtte bare gjøre noe! Gleder meg til å se hvordan deres blir til slutt! :D
Karoline   Postet: 27.04.2012  kl:18:07
Wow, denne var seriøst dødsfin!!! Ser virkelig proft ut! Hvor kjøper du materialet du bruker?Panduro?
kristinesside   Postet: 27.04.2012  kl:23:13
Karoline: Tusen hjertelig!! :D
Så gøy at noen andre også liker det som jeg sitter og pusler med hjemme for meg selv :) :)
Rosene er kjøpt på en hobbybutikk i Sandnes som heter Familieskatter, men de finnes sikkert også på panduro. (Stilkene er helt rette i pakken, men jeg har surret den rundt en spisepinne for å slippe å klippe den av) Ellers er blondene fra ebay, men det finnes mye fint på hobbybutikker også! Arkene er jeg litt usikre på, men tipper du finner mye enten på panduro eller staples, og av og til i større bokhandler :)

Tips: Dobbelsidig tape på rull på biltema!! Det sitter utrolig godt. Kun det jeg bruker på ark, og det er kun det som holder invitasjonene våre sammen :)
Camilla   Postet: 27.06.2013  kl:18:11
Hvor har du fått takk i det stempelet? Kjempefint :D
kristinesside   Postet: 30.06.2013  kl:17:41
Camilla: tempelet er kjøpt på "Familieskatter" i Sandnes, men kan også finnes på nettet eller på andre hobbybutikker! :D
   Postet: 10.01.2014  kl:01:29
Kan du dele hva du skrev i rammen med forklaring til gjestene om å signere i gjesteboken? Inspirerende blogg du har.


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 25, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits