I høst var jeg innom brudesalongen Belle Amie i Bergen og kjøpte noen flotte brudestrømper i fargen ivory som jeg ikke trenger likevel. Innlegget om det kan du lese HER. Det er litt synd at jeg velger å ikke bruke strømper, for de er veldig flotte!. Derfor vil jeg gjerne selge dem videre til en annen brud som kan bruke dem på sin store dag!De er i størrelse small, men de er veldig elastiske! Jeg har prøvd den ene strømpen på så pakken har vært åpnet én gang, men strømpene er like hele og fine! Strømpen passet flott, og jeg er vanligvis en størrelse medium/large, så du trenger ikke være redd for passformen! Hun som solgte dem til meg sa at de heller ikke ble for store til de som normalt er en størrelse small, fordi hele blondebåndet øverst på strømpene er dekket med silikon på undersiden, så de sitter som støpt hele dagen og kvelden gjennom!

Prislappen står enda på, jeg kjøpte dem for 320 kr, og selger dem for 200 kr, helt ubrukte og i sin opprinnelige pakke! Så hvis du er interessert, legg igjen en kommentar på innlegget med mailadresse så kontakter jeg deg!

Signatur
Si din mening!
weddingbee   Postet: 03.04.2012  kl:11:45
SV: mhm, helt enig!! Er jo mye gøyere å ha noe "fysisk" å se tilbake på, og ikke bare bildene. Kan tenke meg at eventuelle etterkommere kommer til å synes det er stas med "en vintage brudekjole fra 2012" når den tid kommer.. og hvem vet.. kanskje det blir fornying av løfter og jubileumer etter hvert sånn at man får mulighet til å gå med kjolen igjen? Heheh..
kristinesside   Postet: 03.04.2012  kl:18:09
weddingbee: Åh, det var ende en god idé!! Flott! Gleder meg så veldig til å se din kjole altså!!
kristin   Postet: 18.04.2012  kl:19:31
Så fine ut! Jeg har akkurat så smått begynt å planlegge bryllupet, det er så mye å huske på! wow
Ingrid Helen   Postet: 22.04.2012  kl:15:33
Må bare si at jeg savner blogg innleggene dine, og håper de snart kommer tilbake :) og lykke til videre med bryllups planlegningen :)
kristinesside   Postet: 22.04.2012  kl:18:17
kristin: Så spennende!! Det er mye å huske på, men mye kos med det også :)
kristinesside   Postet: 22.04.2012  kl:18:22
Ingrid Helen: Så koselig å høre!! Det er bare litt travelt for tida, og det har ikke sjedd så mye på den fronten på noen uker, MEN det er langt på vei slutt!! Jeg kommer tilbake, sakt men sikkert!! :D
Trine   Postet: 22.04.2012  kl:21:10
Så lekre strømper!! Og så smart med denne silikonen som holder de oppe da. Har du solgt dem??? :)
kristinesside   Postet: 23.04.2012  kl:12:42
Trine: De er knallfine, og nei, de er ikke solgt!! :) Er du interessert? :)
Trine   Postet: 23.04.2012  kl:22:06
SV: Jeg er veldig interessert! :) Passer de mine små bein,tro?? Haha! :)
kristinesside   Postet: 23.04.2012  kl:23:39
Trine: De er en størrelse small, og de er veldig elastiske. Ekspeditøren forsikret meg om at de kunne strekke seg over flere størrelser! Og jeg var sikker på at jeg ikke kom til å få de på meg da jeg skulle prøve den ene, for de så så små ut! :) Så hvis du er en small, så kan de ikke være for store når det er det som står på pakken :)
weddingbee   Postet: 24.04.2012  kl:10:04
SV: åhh, så godt å høre fra deg! =D alt bra hos deg? Får du gjort noe om dagen, eller er det full stopp på bryllupsfronten frem til midten av juni? Jo, vi driver og er innpå bordkart-tanken som en slags ramme eller noe i den dur (kan legge ut bilder jeg har kommet over senere), men finner ikke helt ut av det med tanke på at det er flere som har det samme navnet (og noen har samme navn og etternavn).. what to do? =/ Vi burde vel alfabetisere det på et eller annet vis også, men det blir jo vanskelig når ALLE vietnamesere må ha en "tittel" foran selve navnet; type "bror Stian" (hvis de er litt eldre), "onkel Magnus" (hvis de er mye eldre), etc..
kristinesside   Postet: 24.04.2012  kl:23:09
weddingbee: Åh, så søt du er, takk!! Det er veldig mye som skjer med utdanning og jobb for tiden, så da blir desverre bloggen nedprioritert.. Men litt brylluprelatert har jeg fått til, nå må jeg bare finne tid til å dele det her inne ;)
Høres flott ut med en ramme da! Jeg tror vi må gå for papp eller litt stive ark, for kjøkkenet vil ha en, og den andre må tapes direkte på en vegg.. Så har jeg tenkt å finne en mal for å lage rundinger som bord, og så på en eller annen måte fordele navnene rundt bordene. Vihar ikke noen like navn, og heller ikke så mange som dere, så vi får det litt lettere sånn sett. Men jeg vet ikke om jeg vil bruke sånne post-it lapper på selve bordkartet, eller om jeg skal skrive navnene for hånd på små lapper og lime på, eller hva jeg skal? Dilemma ;)
weddingbee   Postet: 25.04.2012  kl:10:09
SV: Mhm... tror vi også må ha to - en til gjestene og en til kjøkkenet. På kjøkkenet, tror jeg kanskje vi bare skal bruke den vi driver og fikler med nå, eventuelt bytte ut lappene sånn at vi vet hvem som er barn, hvem som er "vanlig" og hvem som er vegetarianer/allergisk. Jeg vil absolutt IKKE anbefale å sette post-it-lapper på det endelige bordkartet, for det er en viss sannsynlighet for at det plutselig forsvinner en, to eller flere navn. Her om dagen våknet jeg plutselig med en lapp i sengen, en på gulvet, og en var på lillesøs sitt rom... hahah! Men jeg tror vi går for et slags rammeoppsett, enten at det står på et staffeli eller at det rett og slett henger på veggen ved inngangen.. Er uansett mange bilder i lokalet som vi må fjerne, så spikrene/skruene er der fra før av =)
kristinesside   Postet: 25.04.2012  kl:13:15
weddingbee: Høres ut som en bra plan! det er ikke særlig med bilder vi kan/vil ta vekk, såvi får se hvordan vi løser det rett og slett. Men noe blir det til slutt uansett :)
jeanette   Postet: 26.04.2012  kl:14:31
Hei hei Lykketil med bryllups planleggingen Selv skal jeg gifte meg i juli . å har masse å gjøre frem til den store dagen har du solgt strømpene passer dem en som bruker Str M

forsatt lykketil på den store dag
kristinesside   Postet: 27.04.2012  kl:00:15
jeanette: Tusen takk, og ikke minst i like måte!! Det er mye å holde styr på, men det er gøy også heldigvis :) Strømpene er ikke solgt, og de passer flott til en str. M! Sender deg en mail jeg!
Trine   Postet: 28.04.2012  kl:23:14
Jeg svarte på min mail at jeg gjerne ville kjøpe strømpene, men fikk aldri noe svar igjen :) Kommenterer her og så jeg er sikker på at du får det med deg ;)
kristinesside   Postet: 29.04.2012  kl:11:53
Trine: Jeg sendte deg en melding her på bloggen :) :)
Trine   Postet: 29.04.2012  kl:16:16
Hehe,jeg mente ikke mail, men blogg selvfølgelig ;)
kristinesside   Postet: 30.04.2012  kl:11:35
Da var strømpene solgt! :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits