Tirsdag morgen leverte jeg fra meg brudekjolen min!! Heldigvis var det til ei sydame jeg har stor tro til at kommer til å behandle kjolen min pent. Jeg hadde med meg forloveren min som også får sin kjole tilpasset på samme sted. Til nå har hun gjort en fin jobb med hennes kjole, så det blir spennende å se hvordan de blir når de er helt ferdige.

Jeg har lenge vurdert å bruke kjolen slik som den originalt er, men jeg fant ut at jeg fortjener å ha det så behagelig som det er mulig å ha det i en brudekjole med korsett.

Innerst i kjolen min er det et bredt strikk som sitter høyt i livet. Det fungerer som et slags korsett, samtidig som det holder oppe hele vekten av kjolen så den ikke føles så tung. Strikket festes med flere hemper lik bh-hemper, og ved å bruke de ytterste hempene, følte jeg likevel at det var litt vel trangt til å kunne trekke pusten ordentlig og slappe av. Jeg bad sydama om å sette inn noen få hemper til, slik at jeg kan tilpasse kjolen litt mer. Hun skal i tillegg løsne et par sømmer der kjolen rynker seg litt, og lage en fin liten hempe bak på kjolen så jeg kan henge slepet mitt direkte på kjolen istedet for å måtte ha det hengende på armen til alle tider.

Jeg viser enda ikke bilder av brudekjolen min, den velger jeg å holde hemmelig helt til bryllupet, selv om det er vanskelig å holde seg av og til.
Men kjolene under her er fra samme merke; Blue By Enzoani.

 

Blue by Enzoani Columbia


Blue by Enzoani Easton
Signatur
Si din mening!
Fru Kolltveit<3   Postet: 22.03.2012  kl:07:55
Jeg og har samme merke på brudekjolen! Elsker Blue by Enzoani!:)
Solveig Marie - med lille i magen<3   Postet: 22.03.2012  kl:08:02
Ååå, spent på kjolen din altså:) Håper det blir min tur snart også, hihi. Vet akkurat hvordan kjolen min skal være;)
kristinesside   Postet: 22.03.2012  kl:11:39
Veronika: Åh, ja, de har maaange fine kjoler! Jeg er sikker på at jeg kunne hatt minst 5 kjoler fra det merket på en og sammen dag, og jeg er igrunnen ganske kresen! Jeg gleder meg til å se din kjole!!
kristinesside   Postet: 22.03.2012  kl:11:41
Solveig Marie: Jeg gleder meg veldig til å bruke den, men gruer meg til at bryllupsdagen er over om mindre enn 4 mnd til! Så drøm deg bort så lenge du kan, jeg skal iallefall fortsette med det etter bryllupet også. Kanskje jeg burde bli en wedding Planner på si? ;)
Nina   Postet: 22.03.2012  kl:13:24
Så flotte kjoler. Gleder meg til å se din :) Jeg leverte min på fredag, hjeelp! ;)
kristinesside   Postet: 22.03.2012  kl:15:25
Nina: Blir så spennende når sommeren og bryllupene er over, og se hverandres kjoler og tilbehør og alt annet! Jeg gleder meg utrolig mye til det!! :D

Så får vi håpe at begges kjoler blir perfekte! :D
Fru Kolltveit<3   Postet: 22.03.2012  kl:18:41
SV: Det er ett must for min del iallefall!:P Har ikke gått med høye heler på sikkert to år! hehe. No har jeg fått skoene, og de var kjempe fine! Men selvfølgelig litt for små, så det var litt kejdelig..

Helt enig, er såå utrolig mye fint å velge mellom! Kjolen min er faktisk den første kjolen jeg prøvde. Prøvde mangen etter på, men det var liksom ingen ting som kunne måles med den:) Gleder emg til å se kjolen din og;)
kristinesside   Postet: 22.03.2012  kl:18:54
Veronika: Mine sko er håndlaget fra filippinene, og ikke særlig behagelige, så tipper jeg kommer til å bytte sko ganske så fort etter bildene er tatt. Så kjedelig at de var for små! Sånn pleier det å gå for meg også, men har du prøvd dem med strømpebukse på? Da sklir fotren mye lettere nedi, men er de veldig for små hjelper det ikke nok. Håper du finner riktig størrelse!

Jeg prøvde flere kjoler på salonger, men fant ingenting i den stilen eller fasongen jeg ville ha. Etter nettsøk fant jeg flere kandidater, men alle var selvfølgelig forrige års modell, og fantes ikke i butikk. Men plutselig en dag fant jeg en av dem på finn! Og den passet ganske perfekt! Kjole for halv pris er ikke galt :D
Nina-Jeanette   Postet: 22.03.2012  kl:19:22
Så spennende :)

Brudekjolen må holdes hemmelig ja....er jo litt av spenninga å se bruden i brudekjolen den dagen - for alle ;) Men gleder meg til å se kjolen din....B.B.E har mye fint ;)
kristinesside   Postet: 22.03.2012  kl:20:17
Nina: Det er så sant, blir spennende å vise den fram!! :D
Ingrid Helen   Postet: 22.03.2012  kl:21:19
Fine, Fine kjoler :D Gleder meg til å se kjolen din, du kommer til å bli så fin :)
kristinesside   Postet: 22.03.2012  kl:22:59
Ingrid Helen: Takketakk, det kommer du også til å bli! Har du funnet kjolen din? :)
Ingrid Helen   Postet: 23.03.2012  kl:00:20
SV: Takk :D!! Har ikke funnet kjolen min enda. Fant vel en som kunne være når jeg var å prøvde første gangen, men har ikke hatt tid enda til å prøve flere enda :(. Men har jo litt tid på meg, men tenker at etter sommeren har jeg nok funnet kjolen min :D
kristinesside   Postet: 23.03.2012  kl:00:48
Ingrid Helen: Du har kjempegod tid :) Jeg fant ikke min kjole i noen salonger eller butikker, det var mange fine, men ingen som ropte til meg. Til slutt fant jeg drømmekjolen på finn! :D Helt genialt med tanke på pris, og fordi den hadde gått ut av produksjon :)
Fru Kolltveit<3   Postet: 23.03.2012  kl:09:19
SV: De var ikke så altfor småe, så då må jeg teste ut det med strømpebuksen! Prøvde bare uten sokk.. Takk for tipset;)

Jeg bestillte kjolen min fra Danmark faktisk. Fant den på Bellamie først til 16 500,- men siden bare budsjettet for brudekjolen var på 10 000,- så gikk ikke det, syns det var litt mye penger å ligge ut for en kjole som man bare bruker en gang. Men jeg fant den tilfeldigvis på en dansk utsalgs side for bare 5000,-! og det var med underskjørt og;)
Jane Helen   Postet: 23.03.2012  kl:11:57
SV: Hihi, så bra :D Bilder vil komme så fort alle har fått invitasjonene sine :D Har begynt utdeling og sending, så forhåpentligvis er det på plass om noen uker :D De ble veldig unike og stilige! Har fått mange gode tilbakemeldinger allerede - og det er SÅÅÅ gøy!!
kristinesside   Postet: 23.03.2012  kl:22:31
Veronika: Så fantastisk!! Min kostet opprinnelig 18 000,- men jeg fikk den og sløret for 9000. Selv om jeg skulle ønske jeg fant en billigere kjole, hadde jeg allerede lagt listen min ganske høyt når det kom til pris på de kjolene ejg likte. Så sånn sett hadde jeg flaks :)
kristinesside   Postet: 23.03.2012  kl:22:32
Jane Helen: Jeg gleeeeder meg!!! :D Så bra å høre at dere også har fått gode tilbakemeldinger, det er jo kjempegøy!! :D
weddingbee   Postet: 23.03.2012  kl:23:44
Sv: vi har heldigvis fått låne mange, mange meter med chiffon til å dekke selve scenedelen av et vennepar som hadde bryllupsfeiringen sin der i oktober i fjor, men vi må fortsatt finne ut hvordan vi skal gjøre det på sidene.. Usj.. Også det oransje gulvet! Forhåpentligvis er det ingen som legger merke til det når stoler, bord, pynt, etc. kommer på plass.. Jeg velger i hvert fall å tro det, for ellers kommer jeg nok til å gå på veggen.. Det viktigste er at veggen blir dekket =)
Fru Kolltveit<3   Postet: 24.03.2012  kl:13:16
SV: Takk:D Er jo mye billigere enn å kjøpe ny kjole, så er jo noen tusen lapper spart der:)Jeg prøvde en kjolen til 8000,- på Bellamie, kunne jo ikke sammenlignes en gang me de dyre kjolene!
kristinesside   Postet: 24.03.2012  kl:22:31
weddingbee: Så deilig da! Flott :D Men ikke tenk på alt det du selv irriterer deg over. Så lenge dere pynter så flott ellers, så legger ikke folk merke til det så lenge de ikke leter etter feil! Det går så bra så!! :D
kristinesside   Postet: 24.03.2012  kl:22:32
Veronika: Helt sant!! :D
Nina   Postet: 27.03.2012  kl:11:28
SV: Ja, han er flink på rim ;) Han var nesten for flink når han diktet, så det er bare nr 2 som er hans. De andre ble for lange og lyriske, hehe. De enkle er mitt verk, hehe.

Og vær så god, det er bare å låne hvis du likte noen. Du nevnte sist at jeg gjerne kunne dele hvis jeg fant noe, så derav innlegget også ;)
kristinesside   Postet: 27.03.2012  kl:17:19
Nina: Da har du en gave du også!! Nydelige alle sammen! Og tusen takk! Du hjelper en rådvill brud her! :D
weddingbee   Postet: 27.03.2012  kl:22:37
Sv: heheh... Ikke sant! Er nesten så jeg begynner å angre på monogrammet vårt... En ting jeg definitivt angrer på er at jeg ikke ble med i blogguniverset tidligere!
kristinesside   Postet: 27.03.2012  kl:23:17
weddingbee: Nei, nei! Du må ikke tenke sånn! Deres er jo helt perfekt!! :D
weddingbee   Postet: 28.03.2012  kl:12:11
Sv: nå som invitasjoner, takkekort (ikke bilder og tekst, men selve kortet), kirkehefter og alt mulig annet dill er klart er det vel ingen vei tilbake. Monogrammet får bli som det er, og vi er fornøyd med det =) Når alt kommer til alt er det vel ingen som bryr seg. Det viktigste er at både vi og gjestene har det kjekt i bryllupet =) Merker jeg får superangst av å tenke at det er under 3 måneder igjen!! Kommer til å få helt hetta når det bare er 2 måneder igjen, og deretter 1 måned.. wæææ!
kristinesside   Postet: 28.03.2012  kl:15:28
weddingbee: Jeg er helt enig!! Jeg er i ca 150% stilling med praksis og jobb samtidig fram til midten av juni, og da er det bare 1 måned igjen til å gjøre alt jeg vil gjøre fram til bryllupet!! Dét stresser megveldig, at jeg ikke har tid til å gjøre noe særlig før det kun er en måned igjen. Hjelp!! Men det får bare gå som det går. Som du sier, det viktigste er at alle har en flott dag, og at brudeparet koser seg!! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits