I den første tiden vi var forlovet, gjorde jeg grundige dypdykk i bryllupsverdenens DIY-prosjekt, og ble inspirert fra alt for mange vinkler. Et prosjekt jeg var veldig gira på å få gjennomført var å lage ei bok om til en slags ringpute/ringboks. Det var for så vidt en veldig god idé, men litt verre å få gjennomført fordi jeg ville ha "hullet" i boka i hjerteform istedet for i en firkant som vist på innlegget om ringboka HER.
Jeg har prøvd meg på flere bøker jeg har fått tak i på Fretex o.l., men nå har jeg lagt det prosjektet på hylla. Det ble rett og slett ikke fint, og jeg må vel innrømme at jeg er en liten perfeksjonist til tider..

Jeg er ikke noen stor tilhenger av de mer vanlige ringputene i sateng og blonder, så da min kjære fikk sin ring tilsendt i en enkel boks med plass til to ringer (nå har vi endelig også funnet ring til min kjære!!), fikk jeg lyst til å bruke den som oppbevaring av ringene til vi skal få dem på i kirka. Enkelt og greit.

Men problemet er at den boksen ikke er særlig fin å se på. Svart, liten, praktisk og enkel, men den har produsentens trykk i gull på fremsiden, og dette vil jeg gjerne skjule. Jeg vil gjerne sette et litt mer personlig preg på den, slik at den henger mer sammen med alt det andre jeg har laget.Jeg har tenkt på å dekke den venstre siden med en lapp med monogrammet vårt stemplet på over gulltrykket, men på grunn av "innhukket" i esken, blir monogrammet for stort, eller så må jeg klippe ut et hull i det på siden. En annen idé jeg hadde var å bruke blonder og/eller lilla bånd til å knytte rundt, men jeg blir ikke enig med meg selv om noe av det blir fint nok.

Og hva gjør jeg med de to ringene i gull som også er trykket på esken? Det er nesten sånn at jeg vurderer å ha esken slik den ser ut, og bare sørge for at ingen andre enn min kjæres forlover ser den, og at den ikke blir tatt med på noen bilder.. Men det er jo kjedelig det også.

 

Q: HAR DU NOEN FORSLAG??

 

Signatur
Si din mening!
Ingrid Helen   Postet: 19.03.2012  kl:18:31
Jeg tror jeg ville ha tatt bort den det står Nittedal gullsmed på og bare brukt den andre delen. Så ville jeg kanskje tatt ett sateng bond og bundet/ limt rundt boksen over merke med gullringene hvis du ikke ville ha de med på boksen (hvis du forsto?) slik at du får en knyte mekanisme slik at lokket ikke åpner seg uten att du vill det. Hvis du vil ha med monogrammet kan du jo bruke det på innsiden av lokket på boksen?

Det er de ideene jeg fikk da jeg så boksen :)
kristinesside   Postet: 19.03.2012  kl:19:08
Ingrid Helen: Tusen takk for supre ideer!! Det skal jeg teste ut :D Deilig å få andres synspunkter!! :D
Ingrid Helen   Postet: 19.03.2012  kl:21:32
Bare hyggelig å gi innspill og ideer :)
nimve   Postet: 19.03.2012  kl:23:33
elsker bloggen din :) Håper du har en fin kveld. Hadde satt enormt pris på en kommentar tilbake :)
Nina   Postet: 20.03.2012  kl:13:11
Tenkte det samme som Ingrid Helen :) Vi skal heller ikke bruke ringpute, det blir ikke helt vår stil. Har tenkt og bruke ringboksen han fridde med, men har igrunn ikke sjekket at det er plass til begge ringene i den. Den er blå/hvit og helt nøytral. Ikke temafargene, men tror ingen kommer til å tenke over det :)
kristinesside   Postet: 20.03.2012  kl:14:32
Nina: Vi har også boksen til ringen min som min kjære fridde med, men vi har faktisk ikke heller sjekket om det er plasstil to ringer, hehe. Den er hvit og helt nøytral, men litt stor, så forloveren kan ikke ha den i lomma. Så fort jeg kommer fram til noe lurt skal jeg legge det ut her :)
Anette   Postet: 21.03.2012  kl:13:33
hei.... kan du ikke spraye boksen med hobbylakk i den fargen du vil ha, hvis fargen blir blass kan du bruke blank spray over igjen:) nå aner ikke jeg tema... men se på denne FINN-kode: 16305890. går oxo ann og bruke spray lim og dekke den med f.eks sateng eller noe...lykke til :)
kristinesside   Postet: 21.03.2012  kl:16:42
Anette: Takk for tips!! Jeg fikk veldig lyst til å dekke den med stoff og bånd i fargetemaet vårt! Mange gode ideer, må bare bestemme meg :) Jeg har kommet over flere bokser lik den på finn, men det er ikke helt vår stil, så det er så greit å kunne lage ting selv :) Vi har fargetema mørk lilla, sølv og ivory, og en veldig personlig og litt romantisk stil :)
Anette   Postet: 29.03.2012  kl:09:02
aha.... skal gifte meg 8 september, har akkurat samme farger men lavendel isteden for mørk lilla... blir romantisk og litt sånn hjemmekoselig stil på meg :) eller oss....hehe.... håpe du får til ringboksen... spraylim er enkelt og bruke og gjør det lett og feste evt stoff på... har hentet mange ideer fra bloggen din... kunne ønske jeg var like god på scrappebiten som deg, lage monogram og tags og sånn.... du er superflink :) Herlig blogg :)
kristinesside   Postet: 29.03.2012  kl:18:49
Anette: Så koselig! Og så lilla da, lilla er jo fint uansett hvilken nyanse, og iallefall sammen med hjemmelagde ting! :) Jeg finner nok en løsning på ringboksen etterhvert :)

Så koselig at du har funnet inspirasjon fra min lille blogg! Det setter jeg stor pris på å høre, kjempegøy! Og bare husk at øvelse gjør mester, så det er bare å prøve seg! Jeg er ikke sårlig kreativ i meg selv, men finner jeg inspirasjon i andre ting kan jeg prøve å få til noe lignende. Det synes jeg er gøy :) Men tusen takk for kompliment!! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits