Etter et ønske fra Jane legger jeg også ut teksten som vi brukte på RSVP kortene i bryllupsinvitasjonene våre. Her er det litt forskjeller på de vi ga til middagsgjestene og festgjestene, så jeg legger like god ut teksten til begge.

Første teksten er til middagsgjestene og den andre til festgjestene:

 

R S V P

S.U. innen 30. April 2012

Tlf: Morten: ............
& Kristine: ..........

Mail: ..........................................
& ......................................

Vi vil mye heller ha taler enn sanger til bryllupsfesten, og ønsker kun å ha hovedtaler til middagen. Men ønsker dere å si noen ord under kaffen, gir dere beskjed om dette når dere svarer på invitasjonen.

Vi vil også gjerne at dere gir oss beskjed om dere har forslag til underholdning, om dere gjerne vil ha et innslag i løpet av kvelden, eller om dere har allergier det må tas hensyn til.

Toastmaster er ................................. 

 

RSVP

S.U. innen 30. April 2012

 

Tlf: Morten: ............
& Kristine: ..........

Mail: ..........................................
& ......................................

 

Ønsker dere å si noen ord under kaffen, gir dere beskjed om dette når dere svarer på invitasjonen.

Vi vil også gjerne at dere gir oss beskjed om dere har forslag til underholdning, om dere gjerne vil ha et innslag i løpet av kvelden, eller om dere har allergier det må tas hensyn til.

Toastmaster er ....................................

 

 

 


Signatur
Si din mening!
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)   Postet: 06.03.2012  kl:11:54
Wow, snakk om å gjøre det detaljert og gjennomført, knallfin invitasjon :)
kristinesside   Postet: 06.03.2012  kl:15:07
Anettes Boble: Tusen takk!! Det hender jeg har et øye for detaljer, og jeg liker og gjøre ting gjennomført, så jeg er ganske fornøyd med disse ;) Så kjekt at andre også liker dem! :D
Anna Therese   Postet: 06.03.2012  kl:21:28
For noen nydelige invitasjoner du har laget da :) Når eg giftet meg brukte vi bare sånne kjedelige som man kjøper ferdig! Synd at eg ikke tenkte på at eg faktisk kunne ha lagd de selv!!
kristinesside   Postet: 06.03.2012  kl:22:42
Anna Therese: Tusen takk! Kjempekoselig å høre :D Jeg liker veldig godt å lage ting selv, så papirtingene sopm bordkort, invitasjoner, festhefter, kirkeprogram og takkekort var selvskrevet at jeg skulle lage selv når vi ble forlovet. Jeg synes det er veldig gøy :) :) Men man kan jo også lage bursdaskort eller bryllupskort til andre på samme måten også! Så det er ikke for sent å lage slikt ;)
Jeanett- Mamma til Emil <3   Postet: 07.03.2012  kl:12:53
Kjempe flotte!! :-D Flink du er :)
Jane   Postet: 07.03.2012  kl:17:30
Tusen takk, Kristine :D Synes det er litt ålreit å se hva andre skriver i forhold til dette :o) Takk for inspirasjon ;) Og nok en gang, superfine invitasjoner!
kristinesside   Postet: 07.03.2012  kl:23:24
Jeanett: Tusen hjertelig!! :D
LISE   Postet: 20.09.2012  kl:09:59
Jeg må si du er utrolig kreativ! Mye billigere å lage selv også, enn å bestille. Nå vurderer jeg sterkt å "hærme" etter deg til brylluppet våres. Hvor ligger oppskriften?
kristinesside   Postet: 20.09.2012  kl:10:21
LISE: Tusen takk!! Kjempekoselig :D Trykk på "bryllupsinvitasjoner" i venstre sidemarg, der ligger alle innleggene, oppskrift og detaljer om invitasjonene :)
benedicte   Postet: 28.11.2012  kl:11:07
Hei. Har fått så mye inspirasjon av bloggen din og vurderer å låne noen (les mange) av ideene dine. Men lurer på om jeg får lov til å legge link til din blogg og hvor jeg har fått inspirasjon fra i min egen blogg?

Lilla er min favorittfarge så kommer til å gå mye i lilla i vårt bryllup også :)
kristinesside   Postet: 28.11.2012  kl:14:12
benedicte: Hei Benedicte, så gøy å høre! Du skal få lov til å låne så mange av mine ideer som du vil, og jeg blir kjempeglad om du i tillegg vil linke til bloggen min om du fant inspirasjonen der :)

Lilla er best! Gleder meg til å følge med planleggingen din! Og kommer det opp spørsmål underveis i planleggingen må du bare spørre :) Masse lykke til! :)
Line   Postet: 02.12.2012  kl:22:55
Hei! Så utrolig fine og gjennomførte invitasjoner!

Skulle ønske jeg var like kreativ og hadde mye tid til overs til å gjøre det samme.

Du tar ikke oppdrag på bestilling? :)
kristinesside   Postet: 03.12.2012  kl:10:29
Line: Tusen hjertelig takk for skryt! Kjempegøy å høre :D

Og jeg skulle så gjerne ha sagt JA!, for jeg elsker å dille med slike ting, men det er snart 5 mnd siden mitt eget bryllup, og jeg sliter faktisk med å finne motivasjon for å komme skikkelig igang med takkekortene våre.. Jeg tror det har noe med å gjøre at jeg gjorde så mye før bryllupet, og er litt sliten, og så er det eksamenstider i tillegg.

Men hvis du likevel kunne trenge hjelp til våren, kan du ikke spørre igjen? :) Så håper jeg at jeg kan hjelpe deg da! :D
Marianne   Postet: 22.01.2013  kl:23:42
Hei Kristine!

Jeg så deres innbydelser da jeg leita etter ideer på nettet, og valgte å lage i samme stil som dine. Forskjellen er at jeg har en side mindre(minus bildesiden) og andre fargevalg. Jeg lurte litt på hvordan program du brukte da du skrev teksten på innbydelsene? Jeg sliter litt med å få teksten til å bli bra.

TUSEN TAKK for at du har delt dette med oss, gjorde i allefall mitt valg enkelt;)
kristinesside   Postet: 22.01.2013  kl:23:59
Marianne: Så gøy at du likte ideen min! Og det er bare gøy om andre kan få hjelp av mine innlegg på bloggen til å gjøre noe liknende :) Jeg har ikke wordpakken på macen min, så jeg lastet ned gratis open office. Der kan du stille hver side til å bli så stor som du vil at selve utskriften skal være, velge tekststørrelse og skrift som passer, og så skal de fleste printerne klare å skrive ut det målet du har skrevet at arket er på. Jeg klippet til ark i den størrelsen jeg skulle ha, puttet på toppen av printeren min, og arkene ble printet ut perfekt :) Lykke til, og bare spør om du lurer på noe mer! :)
marthe   Postet: 10.04.2013  kl:14:11
heei:) jeg skal gifte meg i august og jeg falt så himla for disse innbydelsene, så jeg skal herme;) med annen tekst og farger:) meeeen, hva betyr rsvp?:)
kristinesside   Postet: 10.04.2013  kl:22:35
marthe: Det skal du få lov til :) Jeg er kjempefornøyd med våre selv om det tok masse tid med planlegging,måling og selve utførelsen. :) RSVP er fransk og betyr det samme som S.U. som ofte står i innbydelser. Det betyr svar utbedes. http://no.wikipedia.org/wiki/RSVP
Jeanette   Postet: 29.05.2013  kl:11:31
Hei:) har bodd på bloggen din siden jeg så innvitasjonene. å skal derfor gjøre det samme:D bare med en mindre str og litt anderledes utseende:) Men lurer på hva som står på adr for dagen? sliter med å få frem gode setninger på den lappen:/

klem:)
kristinesside   Postet: 29.05.2013  kl:22:29
Jeanette: Så gøy å høre!! Teksten vi skrev på våre adresselapper var ganske enkel, vi skrev som følger: "Adresser for dagen:

Adressen til Farsund kirke:

Kirketorget
4550 Farsund

Adresse til Farsund Resort:

Farsund Resort
Bjørnevåg
4550 Farsund

Ønsker du overnatting ved Farsund Resort,
ta direkte kontakt med dem raskest mulig
på tlf: 38 39 29 30
eller e-post: info@farsundresort.no
De har hytter til utleie fra kr 425,- per pers. inkludert frokost"

Enkelt og greit! ;)
Silje-Kristin Johansen   Postet: 11.06.2013  kl:21:38
Igjen, kjempe flott :)

Du har ikke anslag på hva det kostet per invitasjon og hva det kostet per takkekort?
Marie   Postet: 13.02.2014  kl:13:59
Lite spørsmål :) kjøpte du kortene på http://www.cardsandpockets.com? Jeg finner ikke den samme løsningen, finner bare mindre, mangler liksom en brett. Hvor fant du dine? :) de var så fine! :)
kristinesside   Postet: 13.02.2014  kl:15:00
Marie:

Det er på den side vi bestilte de og de har de enda. Trykk på fanen "pocket invitations" og se helt til høyre i boksen som kommer opp og trykk på "bi-lingual signatur". Det har du den :)
Linn Beate   Postet: 31.08.2014  kl:14:04
Kristine: jeg må bare skryte av deg! Og si tusen takk! Jeg ante ikke hvor jeg skulle begynne med invitasjonene, men nå er jeg så inspirert. Og så har du svart på spørsmål og lagt ut alt av informasjon, så utrolig flott av deg. Jeg blir så glad av sånne mennesker :) Bare det at du lagde et nytt innlegg hvor du "rettet" på skriftstørrelsen :) Igjen, takk!
kristinesside   Postet: 30.09.2014  kl:12:32
Linn Beate: Hei! Og så hyggelig av deg!! Så flott å høre at det arbeidet jeg la ned i alle forveredelsene kom til nytte for noen andre også! ?? Masse lykke til!! ??
Karina   Postet: 15.10.2014  kl:11:54
Hva skrev dere i teksten på Ønskeliste? <3

Utrolig fin inspirasjon! Du er skikkelig flink.
Hanne   Postet: 26.10.2014  kl:18:25
Så utrolig fine kort du har laget.

I anledning min datters dåp 23.november tenker jeg å lage invitasjoner som er ganske like, men jeg sitter litt fast i om hvordan jeg får laget lommen på siden. Mulig du har skrevet fremmgangsmåte på det og jeg har oversett det. Kan du forklare det på nytt tror du? :)

På forhånd takk :)
kristinesside   Postet: 31.10.2014  kl:14:52
Hanne: Hei! Jeg har ikke laget lommen på siden, den var allerede på kortene da jeg kjøpte dem. Men jeg har laget det på andre kort i ettertid! Klipp ut en lommen i ønsket ark, men la den være 1 cm bredere på høyre og venstre side og den nederste delen. Brett inn den 1 cm bak lommen, og lim på kortet med dobbelsidig tape på de 1 cm flippene! ????
Rikke   Postet: 12.10.2015  kl:20:41
Hva skrev dere i teksten på Ønskeliste? og hvordan fikk du laget karta

Utrolig fin inspirasjon! Du er skikkelig flink.


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 28, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits