Etter at jeg la ut innlegget om våre bryllupsinvitasjoner HER, har jeg også laget et innlegg om alt utstyret jeg måtte få tak i, alle forberedelsene jeg måtte gjøre før jeg kunne sette i gang med å lage selve invitasjonene, og alle målene både på selve invitasjonene og på alle lappene jeg klippet ut HER. Nå har jeg også laget et innlegg om selve fremgangsmåten og invitasjonsmonteringen HER, men dette innlegget skal handle om selve teksten vi brukte i invitasjonene.

Jeg synes det var skikkelig vanskelig å finne den riktige invitasjonsteksten når jeg skulle sette meg ned og skrive. Vi ville den skulle være formell, men likevel ikke for stiv. Og personlig og enkel, selv om vi ville ha med mest mulig informasjon. Etter flere nettsøk med forskjellige tekstversjoner, laget vi en egen versjon, en slags mellomting av de forslagene jeg hadde funnet på nettet, og vi ble begge veldig fornøyde.

Her er invitasjonsteksten vi kom fram til. Vi skrev mer informasjon om overnatting, adresser, kontaktinformasjon, ønskeliste, svarfrist, allergier osv. på de fire lappene vi lagde til å ha i lommene på invitasjonene i tillegg. I invitasjonene brukte vi skrifttypen Edwardian Script, og hadde mer mellomrom mellom linjene for å spre teksten fint ut på arket:

 

Kjære ... & ...

Vi har gleden av å invitere dere til vår vielse
i Frelserens kirke i Farsund
Lørdag 14. Juli 2012 kl. ...
med påfølgende middag og bryllupsfest
i selskapslokalet «Løa» ved Farsund Resort
Aperitiff serveres kl. ...
Det vil bli servert noe godt å drikke til middagen for de som måtte ønske det, og det blir mulighet for å få kjøpt mer utover kvelden

Antrekk: Mørk dress og kjole

Håper dere vil være med å feire dagen sammen med oss

Med vennlig hilsen

Morten & Kristine

 

Det er en del som velger å skrive invitasjonen med brudeparets foreldre som avsendere, og at invitasjonen blir sendt ut på brudeparets vegne. Vi valgte å skrive oss selv som avsendere i og med at det er vi selv som inviterer og som skal finansiere bryllupet så langt det lar seg gjøre. Det er også noe som er med på å gjøre bryllupet enda mer personlig, og det er veldig gøy å få til ting på egen hånd også.

 

 

Q: Hvordan har dere skrevet invitasjonsteksten, eller hvordan ville du ha skrevet den?


Signatur
Si din mening!
Jane   Postet: 05.03.2012  kl:18:18
Synes dere har gjort en strålende jobb! Invitasjonsteksten var enkel, tydelig og formell :) Veldig bra! Jeg er nysgjerrig på hva dere skrev på RSVP-kortet ;) Kommer du til å avsløre det? ;o)
kristinesside   Postet: 05.03.2012  kl:20:15
Jane: Takketakk! :) Det kan jeg selvfølgelig vise hvis du vil! Skal lage et lite innlegg til deg senere i kveld jeg :)
Trine   Postet: 05.03.2012  kl:20:40
Endelig fikk jeg sett gjennom innleggene med invitasjonene deres. Jeg har ikke ord,Kristine!! Fy flate så bra laget!! Våre føltes simple ut nå... Haha!
kristinesside   Postet: 05.03.2012  kl:23:05
Trine: Tusen hjertelig takk, så utrolig koselig å høre!! Det er lagt ned en del arbeid, og jeg er fornøyd med resultatet, så det er så deilig å høre at andre liker dem også! Og jeg har ikke lagt dem ut for at andre skal synes deres er noe dårligere, så bare glem den tanken med en gang! ;)

Disse satte jo egentlig en ganske høy standard for resten av det jeg skal lage selv, så jeg håper ikke gjestene blir altfor skuffa når de ser resten ;) haha!
Hirsahill   Postet: 27.04.2012  kl:23:15
Vi skal også gifte oss samme dagen =D
kristinesside   Postet: 27.04.2012  kl:23:20
Hirsahill: Åh, så koselig! Det er ikke lenge til heller, tiden flyyyr!! :)
Christine   Postet: 23.12.2012  kl:13:14
Hvilken skriftstørrelse brukte dere?
kristinesside   Postet: 26.12.2012  kl:20:32
Christine: Jeg er litt usikker, men det var ganske smått, så tipper på 9-10-11 i skriftstørelse, og for å få skriften like fin på alle lappene utvidet vi margene på de minste så vi fikk plass til alt :)
kristinesside   Postet: 05.01.2013  kl:14:36
Christine: Beklager, men jeg sa feil skriftstørrelse til deg her tidligere! Jeg tippet 9-10-11, men nå når jeg har kommet i gang med takkekortene og ville ha lik skriftstørrelse, ser jeg at det må ha vært størrelse 13 jeg brukte med Edwardian Script, samt tykk tekst for å få skriften tydeligere :) Men jeg kom fram til at i takkekortene bruker jeg skritfstørrelse 17, og det fungerte bra det også :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits