Nå har vi endelig klart å levere ut absolutt alle bryllupsinvitasjonene, og det er en herlig følelse! Det har vært mye jobb og slit, både med å finne ut hvordan vi skulle ha dem, det å finne materialer, og ikke minst det å lage dem! Heldigvis fikk jeg god hjelp mot slutten! :)

Trykk direkte på linkene for å se forberedelsene, fremgangsmåten, invitasjonsteksten og RSVP kortet.

 

 

Jeg ble kjempefornøyd med hvordan de ble til slutt! Det er ikke alltid at tanker og ideer ser likt ut når du har fullført det, men noe særlig nærmere enn dette tror jeg ikke jeg kan få til. Jeg håper at gjestene får et inntrykk av at invitasjonen reflekterer oss som personer og stilen på bryllupet. Vi vil ha det stilfullt, men samtidig enkelt, personlig og romantisk, med et hint av lilla ;) Det tror jeg absolutt vi har fått til her! Nå gjenstår bare jobben med å få resten av bryllupet i samme stilen!

 

Her kommer et bildedryss av invitasjonene og innholdet!

Her er alle invitasjonene strødd utover bordet, og endelig ferdige!For å gjøre litt ut av forsiden på invitasjonene, lagde jeg et slags "magebånd" med lilla satengbånd og blonder, stemplet monogrammet vårt på biter med ark, og festet borrelås bakpå for å kunne lukke igjen kortet. Det var nesten nødvendig fordi kortet "buler" litt som du kan se på bidene fordi det ble ganske tykt etterhvert som vi limte inn alle arkene.

På første siden i invitasjonene har jeg limt inn selve invitasjonsteksten. På høyre side har jeg stemplet inn et nydelig dikt jeg syntes passet så veldig fint til oss.


I midten har jeg limt inn et bilde av oss som fotografen vi skal ha i bryllupet vårt, Lisbeth Finsådal tok av oss i høst.
Helt til høyre i invitasjonen er det en lomme hvor jeg har satt nedi fire uttagbare kort. Dette synes jeg var en litt morsom vri som samtidig var veldig praktisk med tanke på å få gi gjestene mer informasjon om dagen, uten å skrive den første siden full av tett tekst.De fleste av arkene har jeg limt oppå lilla ark slik at det ble en fin ramme rundt dem, siden vi valgte lik farge på selve kortene og resten av arkene vi brukte. Dermed fikk vi med den lilla fargen som skal gå litt igjen gjennom hele bryllupet, uten at det ble for mye, med f. eks helt mørk lilla bakgrunn. Lillafargen ser veldig mørk ut på bildene, men den er litt lysere og klarere i virkeligheten.
Selve teksten skrev vi personlig til alle gjestene, og vi gav like invitasjoner til gjestene som er invitert til middag og til fest på kvelden. Vi ville ikke gjøre forskjell, så det er bare tekstene som er litt annerledes. Vi er veldig fornøyd med teksten i invitasjonen. Den gir preg av at det er formelt, men likevel ikke for stivt.
Her er originalbildet vi fikk trykket opp og brukte i invitasjonene.
Her er alle lappene i lommen, også med lilla ramme rundt, med overskrift som sier noe om hva som står skrevet på hver enkelt.Det var litt trøblete å få tatt bilde av alle bitene uten å få blitzen i veien.

På lappene finner gjestene informasjon om ønsker vi har til bryllupet, kart til vielsesstedet og festlokalet for de som ikke er kjent i området, adressene for dagen og informasjon om overnatting, svarfrist, kontaktinformasjonen vår og informasjon angående toastmaster, allergier, taler og underholdning. Da har gjestene fått det meste av viktig informasjon, og vi slipper å måtte gi mye ekstre informasjon til gjestene utenom invitasjonene.


Nederst på lommen har jeg limt på en firkant til med monogrammet vårt på.


Invitasjonene er hjemmelaget, nesten helt fra bunnen av! Og alt av inspirasjon har jeg funnet på nettsider for invitasjoner, bryllupsblader og mye i utenlandske bryllupsblogger. Allerede i fjor sommer bestemte jeg meg for hvordan de skulle se ut etter å ha funnet en leverandør som kunne gi meg invitasjoner med en lomme i, men det har blitt litt småforandreinger underveis i planleggingen fordi jeg kan ombestemme meg ganske ofte.

Hvis noen er interessert så kan jeg legge ut flere bilder med oppskrift og forklaring på hvordan jeg lagde dem, utstyrsliste og hvor jeg fikk tak i alt jeg brukte. Det har vært skikkelig gøy å få til noe slikt helt på egenhånd, uten å få dem bestilt fra profesjonelle invitasjonsmakere, så jeg kan veldig gjerne anbefale videre tips og triks jeg brukte hvis noen ønsker det! Et minne for livet er det iallefall!

 

Signatur
Si din mening!
Sabrina   Postet: 25.02.2012  kl:17:28
Fiiine! :)
Lotte Olsen - Fotoblogg   Postet: 25.02.2012  kl:17:28
Så fin de var! :)
Mita   Postet: 25.02.2012  kl:17:30
Åh, de var kjempestilige og veldig gjennomført! :-)
kristinesside   Postet: 25.02.2012  kl:17:31
Mita: Tusen takk! :D
Anita   Postet: 25.02.2012  kl:17:32
Wow! Jeg er imponert!
kristinesside   Postet: 25.02.2012  kl:17:35
Anita: Så hyggelig å høre!! Jeg er veldig fornøyde med de selv, så blir kjempeglad når andre også liker dem!
Miriam Andrea Fottland   Postet: 25.02.2012  kl:17:49
de var kjempefine :))
silje   Postet: 25.02.2012  kl:17:53
Kjempe fine invitasjoner :)
kristinesside   Postet: 25.02.2012  kl:17:54
silje: Tusen tusen takk! :)
Silje på to hjul i svingen!   Postet: 25.02.2012  kl:17:58
Ååh, så kule og fine!! :) Ja, jeg vil gjerne ha en "oppskrift" på dette og høre om hvor du fant inspo til å lage disse! :) Kommer til å bli et kjempefint bryllup, ser jeg for meg!:) Men, er forloveden med på planleggingen eller er det du som tar mest styringen? Ber dere like mange til middag som til vielse? Hvordan gjør dere det? :)
Kristin   Postet: 25.02.2012  kl:17:58
Wow...Jeg er imponert ;-D Kjempeflotte invitasjoner, og litt av et arbeid du/dere har hatt. Lykke til med videre planlegging og ikke minst gjennomføring.
kristinesside   Postet: 25.02.2012  kl:18:06
Silje på to hjul i svingen!: Tusen takk! Da skal jeg lage en oppskrift som kommer om noen dager, så bra følg med! :) Vi er begge involvert i planleggingen, men jeg er den som elsker å dille med slike ting som invitasjoner, så jeg har sagt meg frivillig til å lage dem, mens han har fått andre oppgaver. :) Vi er jo to om det, så jeg lager ting vi begge har blitt enige om. Vi inviterer familie og et par av de aller nærmeste venner til middag (ca. 50-60), og flere venner til festen (ca. 20), men alle er invitert til vielsen :)
kristinesside   Postet: 25.02.2012  kl:18:07
Kristin: Tusen takk, gøy å høre!
Sselvig   Postet: 25.02.2012  kl:18:15
Nydelige!

Ser ut som det har tatt lang tid! :-D

Lykke til med alt videre :-)
kristinesside   Postet: 25.02.2012  kl:18:57
Sselvig: Takk! Det tok ganske lang tid, men så var jeg så heldig å få hjelp til å sette alt sammen når jeg hade laget delene, så vi klarte det på to kvelder til slutt :)
Jane   Postet: 25.02.2012  kl:19:23
Disse ble utrolig nydelige, og dere har all grunn til å være strålende fornøyde :D Ser det ligger mye arbeid bak, men likevel veldig personlig og stilfullt :o) Jeg likte de kjempegodt! Litt misunnelig selvfølgelig, men velger å holde på vår idé :p hehe.. Stor applaus til dere (les: deg :p)! Herlig å kunne senke skuldrene i forhold til denne delen, og planlegge og ordne videre ellers ;)
Guro   Postet: 25.02.2012  kl:19:59
Herreguud så nydelige og ikke minst stilige invitasjoner! En slik en hadde vært stas å få en gang. Vil veldig gjerne ha oppskrift slik at man kan få til noe like gjennomført som dette! Gleder meg kjempe masse til å se hvordan bryllupet deres blir!

Hilsen Guro
Anita-illustratør, nerd og arbeidsnarkoman   Postet: 25.02.2012  kl:20:12
Wow så flotte de ble ^^ Veldig gjennomførte.
Solveig Marie - venter ei lita jente i april<3   Postet: 25.02.2012  kl:20:13
Gud så nydelige kort! Du har virkelig gjort en flott jobb altså, det må jeg virkelig si:) Ok, at du lager mine den dagen jeg gifter meg?:p Hehe. Tror nok gjestene deres blir kjempe glad for de invitasjonene altså:)
Nina-Jeanette   Postet: 25.02.2012  kl:21:43
Kjære deg!!! De var jo fantastiske både i utseende og hvor praktiske de er!!! Jeg kommer virkelig til å ha denne ideen høyt på lista mi altså!!! Har ikke sett makan jeg!!! :)
Ingrid Helen   Postet: 25.02.2012  kl:22:03
Halo!!! Det var kjempe fine....

Har sett litt på invitasjoner i dag, og idee myldra litt med Tanten min som skal hjelpe meg med designe, og dette var noe helt annet og mye bedre en det jeg hadde tenkt. Og likte veldig godt ideene om lommen med ekstra informasjon til gjestene.

Gleder meg til å se oppskriften på de, og hvor du har hentet inspirasjonen fra =D
weddingbee   Postet: 25.02.2012  kl:22:11
så utrolig fine Kristine! Det er ikke noe ved de som sier hjemmelaget, men gud hvor personlige og forseggjorte de ser ut! Men fytti rakkern altså.. så skummelt lik smak vi har! De ser akkurat ut som førsteutkastet til forlovelsesinvitasjonene våre, bortsett fra at vi hadde teksten "liggende"! Vi endte til slutt opp med noe litt enklere i utformingen, fordi jeg ikke gadd å masseprodusere.. visste jo ingenting om CardsAndPockets på den tiden, så å drive å kutte opp så mange invitasjoner.. UAKTUELT! =) Men hmm.. om du definerer invitasjonene deres som litt mer kremaktige enn hvit er våre GULLfarget! =/ oh no, småangst!
Nina-Jeanette   Postet: 25.02.2012  kl:22:16
Og jeg ser nå at jeg ikke leste alt i stad, for jeg vil GJERNE vite alt du gjorde for å lage invitasjonene...hvor du bestilte og hele pakka ;)
Siri   Postet: 26.02.2012  kl:08:09
Så flink du er:)
kristinesside   Postet: 26.02.2012  kl:14:19
Jane: Åh, tusen takk!! :D Så utrolig koselig å høre. Og jeg liker veldig godt at dere holder på deres egen idé! Det er slike ting som gjør deres invitasjoner personlige! :D Jeg er glad jeg også holdt på vår idé, selv om jeg kom over VELDIG mange andre fine invitasjoner og løsninger. Og jeg er veldig glad for det :)
kristinesside   Postet: 26.02.2012  kl:14:22
Guro: Tusen hjertelig takk! Gi meg et par dager, så kommer det en oppskrift vet du!! :D Og du er hjertelig velkommen til å følge med videre i planleggingen, og det kommer selvfølgelig bilder etter bryllupet også! :D
kristinesside   Postet: 26.02.2012  kl:14:23
Anita: Tusen hjertelig! :D Koselig å høre!!
kristinesside   Postet: 26.02.2012  kl:14:24
Solveig Marie: Tusen takk! :D Sette stor pris på det :) Hehe, bare å si fra, tror aldri jeg blir lei av bryllup ;)
kristinesside   Postet: 26.02.2012  kl:14:26
Nina: Åh, tusen hjertelig takk, så uitrolig koselig å høre! Glad jeg kan inspirere andre!! Jeg synes også de var kjempepraktiske, og unike, så gøy at andre også tenker det :)
kristinesside   Postet: 26.02.2012  kl:14:31
Ingrid Helen: Tusen takk! :) Så gøy du likte de, og kunne tenke å gjøre noe lignende selv! Gi meg et par dager, så skal jeg få lagt ut oppskrift! :D
kristinesside   Postet: 26.02.2012  kl:14:37
weddingbee: Tusen hjertelig takk søte du! Og ja, jeg har igrunnen skjønt at vi har ganske lik smak, så jeg gleder meg veldig til å se alle elementene i bryllupet deres når det er overstått, og sammenligne med vårt!! Det blir spennende! Herlighet, det er gøy da! Jeg kom på ideen med disse kortene før ejg fant cardsandpocets, så jeg var overlykkelig da ejg fant ut av jeg kunne slippe å klippe og lime så utrolig mye mer enn jeg hadde lyst til :) MEN disse ser veldig hvite ut på bildene, de er litt mer ivory, men deres er sikkert ikke gullaktige! Det kan ejg ikke tro, heller creme! Gleder emg til å se de og berolige deg med at de er knallfine, for det er jeg sikkert på at de er!! :D
Nina   Postet: 26.02.2012  kl:18:11
WOW!!! De var helt fantastiske! Du har vært råflink :) Har aldri sett en slik versjon av invitasjoner og likte de veldig godt! Genial løsning med de 4 enkle kortene, jeg har selv lurt på hvor vi skal skrive alt av informasjon. Har endt opp med å referere til en hjemmeside med kart, ønskeliste og slike ting.
Ingrid Helen   Postet: 26.02.2012  kl:22:12
kristinesside: Ja, likte ideen veldig godt :) Men jeg vurderer å lage de helt fra bunden av. Tanten min er veldig flink til sånt og har allerede laget et forslag til hvordan vi kan lage de helt fra bunnen av. Men prøver å lage de så de ikke ligner for mye på dine.

Gleder meg til å se det endelige resultatet av bryllupet deres :)
kristinesside   Postet: 27.02.2012  kl:12:23
Nina: Åh, tusen hjertelig takk! Det var veldig gøy å gjøre noe litt annerledes og uvanlig, jeg synes det er så spennende! :) ;) Og kjempegreit å legge med en hjemmeside med info da!! Da kan dere oppdatere underveis, det burde vi også har gjort ser jeg nå. Allerede dukker det opp ting som vi kanskje burde informere gjestene om, og jeg har ikke en gang lagt ved adressen til bloggen min, så det nytter ikke skrive noe der heller.. :/ Æsj. Vi får ta en ringerunde når det nærmer seg eller noe istedet :)
kristinesside   Postet: 27.02.2012  kl:12:25
Ingrid Helen: Utrolig greit å lage de fra bunnen av hvis du kan får det til, og ikke minst har god hjelp! Ingenting er bedre! :D Gleder meg til å se de når de er ferdige! :) Og ikke minst hele brylllupet deres også! :)
weddingbee   Postet: 28.02.2012  kl:00:16
SV: kjekt med ting til felles for da kan vi få nyttige tips og inspirasjon fra hverandre =D synes det er kjempeskummelt jeg oxo på en så stor dag, men jeg klarte det på forlovelsesfesten med nærmere 100 gjester, i tillegg til å ordne eget hår og 6 andre sitt hår, så da burde bryllupet gå greit med masse, masse øving =) må bare senke skuldrene og roe nervene så tror jeg det skal få greit =) viktigste er å få øvd masse og finne riktige farger.. Er ikke mye som skal til før man plutselig ser trøtt og sliten ut i stedet =/
Lykkevic   Postet: 28.02.2012  kl:09:26
Det var virkelig noen flotte invitasjoner!!! :) Når skal dere gifte dere?
Bodil   Postet: 28.02.2012  kl:10:14
De var virkelig flotte! Skulle ønske jeg hadde sett disse i god tid før jeg begynte å lage mine, så hadde jeg laga noe ala det samma:p :)
kristinesside   Postet: 28.02.2012  kl:10:46
weddingbee: Det er så sant, da har du god øvelse allerede nå! Jeg får ta en god runde med å finne de riktige produktene og fargene til dagen, og så er det bare øvelse som gjenstår :) Det ordner seg nok til slutt :) ;)
kristinesside   Postet: 28.02.2012  kl:10:51
lykkevic: Tusen hjertelig!! Vi skal gifte oss 14. juli i år! :D
kristinesside   Postet: 28.02.2012  kl:10:58
Bodil: Tusen takk! Men jeg er sikker på at dine er kjempeflotte også! Er det lov å se? Du kan jo gjøre noe alla dette til takkekort f.eks? Eller bruke ideen til bursdagskort eller noe :) Jeghar også sett mange andre fine kort, og jeg burde nesten ha giftet meg flere ganger for å kunne bruke alt det fine! :)
marit   Postet: 01.03.2012  kl:23:23
for en fantastisk fin og kretiv blogg du har...

men lurte på om du kunne hjulpet meg litt og sagt hvilken størrelse du har på arkene i lommene der 3 stykk er over hverandre...

er inne på Cards and pockets men eg finner ikkje det eg leiter etter.
kristinesside   Postet: 01.03.2012  kl:23:35
marit: Tusen hjertelig takk! Disse har jeg laget selv, målt opp i forhold til lommen og kortene, og klippet dem til de størrelsene jeg ville. Jeg holder på å lage et innlegg om hvordan jeg laget alt dette selv, så der skal jeg ta det med, så du får heller svar på et helt innlegg. Jeg tror du kan få cardsandpockets til å lage custom made lapper til det samme formålet, men de har ikke ferdige slike lapper der. Det fant jeg ut av selv :)
Cha   Postet: 02.03.2012  kl:18:16
Kan jeg spørre om hvilken størrelse de er? Keg tenker lengde og bredde når den er brettet ut, samt hvor stor hver side er? Fant flere lignende kort på nettet, men finner ingen mål. Moro å følge din vei til den store dagen! Takk :)
kristinesside   Postet: 03.03.2012  kl:00:31
Cha: Hei! Så koselig at du liker å lese om bryllupsplanleggingen vår! :D Nå har jeg laget et innlegg som jeg håper svarer på spørsmålene du har! Bare å spørre om du lurer på mer :D
bryllupwedding   Postet: 12.04.2012  kl:20:18
Så utrolig fin blogg du har :) Ser du har lagt mye arbeid i innvitasjonene, de var kjempe flotte! :D
kristinesside   Postet: 13.04.2012  kl:22:36
bryllupwedding: Tusen takk, utrolig koselig å høre! Jeg ble kjempefornøyd med invitasjonene selv, ville at de skulle bli litt annerledes og skille seg ut litt ekstra :) Jeg har ikke en ren bryllupsblogg, men det siste året har det omtrent blitt det, og jeg synes det er så gøy å kunne dele ting med andre og få tips og triks!
Erik   Postet: 15.07.2012  kl:15:09
Nydelig fine invitasjoner. Kan jeg få spørre hvor dere har designet monogrammet deres?
kristinesside   Postet: 15.07.2012  kl:21:05
Erik: Tusen hjertelig!! Vi fulgte denne malen her og lagde det selv! :D

http://bryllupstid.blogg.no/1320096155_how_to.html
helene   Postet: 25.07.2012  kl:18:42
Nydelige invitasjoner. Lurer på å lage noe i samme duren til vårt bryllup. men eg lurer på ka som står på det arket med rsvp??

kjempe fin blogg med masse gode tips og inspirasjoner :)
kristinesside   Postet: 28.07.2012  kl:00:45
helene: Ta en titt på denne linken her! Jeg tok for meg alle lappene i invitasjonene i hvert sitt innlegg :)

http://kristinesside.blogg.no/1330986157_bryllupsinvitasjonene.html

Tusen takk for ros!! :D :D
LISE   Postet: 20.09.2012  kl:10:01
De var dødsfine!
kristinesside   Postet: 20.09.2012  kl:10:20
LISE: Tusen takk! :D Hyggeilg å høre :D
abtmamma   Postet: 06.01.2013  kl:21:57
Wow! Så utrolig fine! :) Skal selv gifte meg i sommer, og skal snart begynne på invitasjonene. Har var det mye inspirasjon! :)
kristinesside   Postet: 06.01.2013  kl:23:06
abtmamma: Tusen hjertelig!! Gratulerer så mye! Og værsågod, ta for deg av inspirasjon! Og lykke til med all planlegging :)
Mona   Postet: 17.01.2013  kl:21:51
Wow... Må bare si du er en KJEMPE stor inspirasjon, så utrolig mye flott. Skal selv gifte meg til sommeren og bruker bloggen din flittig til inspirasjon og hjelp. Koser meg med å lese bloggen din. Håper det er i orden om jeg "stjeler" noen av ideene din til mine egne ting til bryllupet. Du er så kreativ og flink. Takk for en utrolig flott blogg.
kristinesside   Postet: 17.01.2013  kl:21:55
Mona: Tusen tusen hjertelig takk! Sånt er gøy å høre! :D Du må bare låne ideer, selvfølgelig! :D Og masse lykke til med planleggingen av deres store dag! Jeg har enda mange innlegg jeg vil lage, så du er hjertelig velkommen til å følge med videre ;)
Mona   Postet: 19.01.2013  kl:10:41
Det skal jeg så absolutt gjøre :) Gleder meg...
Mona   Postet: 21.01.2013  kl:21:06
Må bare spørre :) De invitasjonene du har kjøpt fra cards and pockets, tror du jeg kan klare å rive av den lomma på siste side? Har så lyst på en invitasjon med 3 sider og det er utrolig vanskelig å få tak i, og litt stress og lage;) Tenkte kanskje jeg kan rive av lomma på de som de hadde der. Tror du det kan gå? Du har jo brukt de selv og sett åssen lomma er festet;)
kristinesside   Postet: 22.01.2013  kl:00:12
Mona: Hei Mona! Det tror jeg faktisk at du kan klare! Men for å være helt sikker, bestill en prøve på 2-3 farger, da får du et helt kort, og 2 lapper i tillegg emd andre farger. Da kan du selv se hvordan lommen er laget. Men jeg kan prøve å forklare deg her: Forestill deg at den siste (tredje) siden opprinnelig er lenger i bunnen enn de andre to, at lommen kan brettes ned. Om du kan se for deg at lommen er brettet ned, så er det to "flapper" på hver side av lommen som har blitt brettet inn før selve lommen har blitt brettet opp. Disse flappene er limt fast til selve kortets siste side, men jeg kan enkelt løsne disse om jeg er litt forsiktig på mine kort. Du kan også klare å klippe sidene løse for å enklere rive av lommen. Anbefaler å bestille en prøve! Da finner du både farge og om det vil bli fint å ta bort lommen :) Lykke til!!
Mona   Postet: 22.01.2013  kl:19:21
Tusen tusen takk for hjelp.... Det skal jeg gjøre:) Setter meg og bestiller prøver med en gang :) Tusen takk...
kristinesside   Postet: 22.01.2013  kl:23:54
Mona: Værsågod! Og lykke til! :)
Marlen   Postet: 18.02.2013  kl:08:51
They can look here. Beautiful invitations
Elisabeth   Postet: 04.06.2013  kl:02:25
Fant nettopp dette innlegget når jeg søkte rundt etter litt inspirasjon. Disse er utrolig fine! Må være de fineste invitasjonene jeg har sett! Dette innlegget ga meg masse tips og inspirasjon, og jeg tror nok at jeg må "stjele" noen ideer herfra. At du har lagd alt dette selv er utrolig imponerende. Jeg må nok be mamma om hjelp hvis jeg skal få til dette! Men siden er lagret og jeg må nesten bare prøve det ut!
kristinesside   Postet: 04.06.2013  kl:08:38
Elisabeth: Så kjempegøy å høre!! Det var en stor jobb, men jeg hadde et håp og et ønske om hvordan de skulle se ut og at jeg ville lage dem selv istedet for å bestille dyre invitsjoner :) Det verste var å få til alle de riktige målene, men de har jeg skrevet opp i et annet innøegg om invitasjonene, så det er bare å prøve ut!! Lykke til!!
Aleksandra   Postet: 14.08.2013  kl:13:27
Hei, disse var jo super fine! Du er flink!

Kan du sende meg litt info om hva du brukte etc? Skal Stray igang med å lage mine;)

På forhånd tusen takk:)
kristinesside   Postet: 14.08.2013  kl:20:40
Aleksandra: Tusen takk! Ta en titt på innleggene jeg har på denne kategorien her på bloggen. Her finner du alt om invitasjonene og takkekortene, fremgangsmåtene og alt jeg har brukt av materiale ;)

http://kristinesside.blogg.no/bryllupsinvitasjonene.html
Linn   Postet: 16.08.2013  kl:13:34
Utrolig flotte invitasjoner!! jeg ELSKER dem! hvor fant du blondebåndet og silkebåndet? :)
kristinesside   Postet: 16.08.2013  kl:20:15
Linn: Takk, det er så gøy å høre!!! Silkebåndene kjøpte jeg på Kreaktiv på Kvadrat i Sandnes rundt adventstider halvannet år siden, og blondebåndet kjøpte jeg fra en selger på ebay etter en tids leting :)
Navn   Postet: 19.01.2014  kl:20:20
Heisann!! For en fantastik fin innvitasjon. Lager du på bestilling?
kristinesside   Postet: 20.01.2014  kl:12:56
Navn: Hei, og tusen takk! Men desverre så gjør jeg ikke det selv om jeg har tenkt tanken noen ganger. Det tar lang tid å få tilsendt materialene jeg har brukt, og det kom mye toll på det i tillegg til frakt, så skulle jeg tatt betalt i tillegg ville det blitt ganske dyrt om jeg ikke skulle masseprodusert. Beklager!
Karina   Postet: 06.02.2014  kl:17:23
Hei.

Utrolig fine kort, herregud. Ble nesten forelska! Tror kanskje jeg må herme litt altså. haha. Om det går bra(?)

Du skrev det var en leverandør som lagde selve kortene med lommen til deg, hadde det vært mulig å fått hans kontaktinfo? Og hvor mye kostet det?

Tusen takk på fohånd.

Så forresten ut som dere hadde en perfekt dag :)
kristinesside   Postet: 06.02.2014  kl:18:06
Karina: Hei og takk for alle komplimentene, veldig hyggelig å høre! :) Jeg bestilte kortene fra cardsandpockets.com, der har de mange ulike modeller i mange farger. Det er snart 3 år siden jeg bestilte så jeg husker ikke hva jeg betalte, men om du legger noe i handlekurven så ser du prisen :)
Stine Engen   Postet: 08.03.2014  kl:20:57
Hei! Hvis du ser den meldingen er jeg veldig int. I oppskriften din. Har du kunnet sende meg den på mail? Håper på svar, da disse var akkurat som jeg vil ha!

Med vennlig hilsen Stine :-)
kristinesside   Postet: 09.03.2014  kl:09:21
Stine Engen: Hei Stine! Hvis du ser på venstre side på bloggen min i margen så ser du en oversikt over de forskjellige kategoriene jeg har på bloggen. Gå inn på den om invitasjoner og takkekort og vla gjennom innleggene du ser der, der står ALT du lurer på om fremgangsmåte med masse bilder og forklaringer.


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 25, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits