Da kan jeg ENDELIG si ganske sikkert at kjøreplanen i grove trekk er i boks, og det er deilig! Det har vært et styr å få alle tider og minutter til å gå opp når det skal bli satt av nok tid til alt, men likevel holde igjen for at ikke middagen blir for lang og gjestene som skal komme til festen ikke trenger å komme så sent. Jeg har avklart tidspunktene for middagen med kjøkkensjefen ved festlokalet, og så lenge han mener det skal gå bra, så må det bare det.

Vi har også nå fått invitasjonsbildene fra Lisbeth Finsådahl i posten! Så nå kan vi skrive all teksten i invitasjonene, tilpasse dem, printe dem ut og begynne å sette bitene sammen! Hurra! Jeg har brukt litt tid (les: mye!) av sykemeldingen min til å klippe ut maaange firkanter i forskjellige størrelser og farger som tilsammen skal utgjøre en god del av invitasjonene våre. Monteringen skal jeg heldigvis få hjelp til neste helg av søte jenter hjemme!
Dette er ikke et bilde av våre invitasjoner, det er funnet ved et nettsøk. Men her får dere et lite sneakpeak av en detalj som skal være med i invitasjonene våre, nemlig stempelet som også er brukt på denne invitasjonen. Bildet jeg fant har litt lav oppløsning, men det som står er:


Denne dag

gifter jeg meg
med min venn
den jeg ler med
lever for
dagdrømmer med
elsker


Før jeg fant akkurat dette diktet utformet som et stempel, hadde jeg allerede bestemt meg for at det skulle brukes i invitasjonene. Så du kan tro lykken var stor når jeg tilfeldigvis kom over dette på "Familieskatter" i Sandnes! Jeg føler virkelig at dette diktet treffer og beskriver det vi har sammen. Det er så enkelt, ekte og nydelig!

Ellers så har min søster Veronikas kjæreste Tom Anders sagt ja til å hjelpe til med innslag under vielsen, og han har hjulpet oss å skaffe fiolinist! Vår alles kjære favorittante har sagt ja til å lage verdens beste kake til bryllupet, jeg har fått tak i den perfekte kaketoppen som jeg har ønsket meg veldig lenge, og nå er forloverkjolen også funnet! Den må sys litt inn, men i samme slengen fant vi også en dyktig syerske som kan hjelpe meg å sy inn brudekjolen også.


Jeg kan nesten ikke bli mer fornøyd med denne framgangen her!

 

Signatur
Si din mening!
Malvine   Postet: 06.02.2012  kl:10:30
Wow, så flink du er! Jeg er imponert :) Det blir så braaaa!
kristinesside   Postet: 06.02.2012  kl:10:50
Malvine: Tusen takk!! Så gøy du synes det! :) Det hjelper på en periodevis stressea brud ;)
weddingbee   Postet: 06.02.2012  kl:10:53
akkurat det diktet har vi også, men på engelsk =D love it! Ellers høres det jo ut som om dere har fått en god del på plass nå, gratulerer! Merker jeg ble litt nysgjerrig på kaketoppen nå også... har så lyst å dele vår, men det er sammenheng mellom den og gjestegavene våre, så det blir dumt å dele på bloggen i tilfelle noen kjente plutselig skulle finne vei til bloggen =/
kristinesside   Postet: 06.02.2012  kl:11:01
weddingbee: Åh, så koselig! Det er så flott det diktet! Jeg kan vel si det sånn at kaketoppen er fra en slags serie av pyntegjenstander som jeg samler på, og så har de gitt ut en i kaketoppstørrelse og form. Genialt! Den måtte jeg bare ha, rett og slett. Har veldig lyst til å vise jeg også, men det får heller bli veldig mange innlegg om alt det "hemmelige" etter bryllupet også. Teenker sånn at da sparer jeg opp en del innlegg til etterpå, sånn at bryllupsbloggingen ikke tar helt slutt med en gang! For det ville vært trist. Spent på deres også, har du laget noe selv kanskje?
Jane   Postet: 06.02.2012  kl:11:17
Åh, så spennende og ikke minst artig å se at ting går framover. Ble misunnelig på diktet jeg :) Og ble egentlig nysgjerrig på Weddingbee sitt siden det er på engelsk. Noe som hadde passet oss utmerket :p Lykke til med monteringen av innbydelsene :)

SV: Oi, tusen takk for komplimentet :)

Tuuusen takk :) Da skal jeg sende han en mail i kveld. Oppgir gjerne at du anbefalte han til oss :)
weddingbee   Postet: 06.02.2012  kl:11:44
SV: høres enda mer spennende ut nå! =D jeg har for all del ikke laget noe, men har "endret" litt på noe sånn at det skal passe enda mer inn? Det er ikke typiske kaketopper eller noe, men er mer en større versjon av gjestegavene... søt(e) og man skjønner at det er vietnamesisk med en gang man ser de(t) (hvis man er vietnamesisk i hvert fall.. hahah)...
Nina   Postet: 06.02.2012  kl:22:17
Så nydelig dikt!! Det ga meg inspirasjon til et nytt innlegg;) jeg holder på og samler fine sitater/dikt til bryllupet og dette var midt i blinken! Takk:)
kristinesside   Postet: 06.02.2012  kl:23:18
Jane: Det er deilig at vi ikke bare blir sittende i samme sporet hele veien, men vi har desverre støtt på noen misforståelser med festlokalets personale. Mange ting vi ble lovet og fortalt, gjelder ikke likevel, så jeg er litt irritert over det, men håper det ordner seg etterhvert. Stempelet med diktet kan du sikkert få tak i på andre hobbybutikker eller nettbutikker også, eller bare skrive det på pcen og printe det ut, ev. oversette det :) Jeg ble også veldig på hvordan hennes høres ut på engelsk. Og takketakk, det trenger jeg, er en del jobb igjen!

Og ang. "stempelmannen", tenkte bare på at det kunne være greit for deres del å si at dere ble anbefalt ham av andre, da det kan gjøre dere sikrere på å få er bra resultat :)
kristinesside   Postet: 06.02.2012  kl:23:21
weddingbee: Åh, så spennende!! Gleder meg veldig til å se. Tenker du også å spare slike ting til blogginnlegg etter bryllupet? :)
kristinesside   Postet: 06.02.2012  kl:23:25
Nina: Så koselig! Værsågod!! Godt jeg kan hjelpe vet du! :D Jeg gleder meg til å se hva du skal bruke dem til etterhvert!! :)
Jane   Postet: 07.02.2012  kl:18:16
SV: Huff, det var leit å høre. Håper virkelig det ordner seg med lokalet! Det er jo en veldig viktig ramme i bryllupet. Ordner seg for snille jenter har jeg hørt ;o) Ja, jeg skrev i mailen at vi hadde blitt anbefalt han av blant annet dere ;) Så nå venter vi bare på svar fra han :o)
Trine   Postet: 07.02.2012  kl:21:33
Så deilig å ha så mye klart!! Jeg må virkelig henge i selv... :S

Åh, fyrstikkeskene ble jeg nysgjerrig på. Skal du ha noe oppi denne "skuffen"?

SV: Åh, tusen takk for tips, Kristine!! :) Der tror jeg virkelig jeg hadde brent meg selv også om ikke du nevnte det. Er så typisk meg å skal ha alt "ferdig", så jeg bare kan kose meg med resten.

Hjertelig takk for tips!! :D
kristinesside   Postet: 07.02.2012  kl:22:57
Trine: Det er ikke bare bare å få ting på plass! Men jeg kan trøste deg med at jeg har 100 ting igjen, og at det føles som 1000 ;)

Planen er å ha noe oppi skuffen ja, men hva det blir må jeg komme tilbake til etter bryllupet. Både fordi jeg ikke har bestemt meg helt for innholdet, og så er det greit at gjestene ikke vet om alt før de kommer ;)

Værsågod!! Synes det er nok med at jeg har gått i fella, så du trenger iallefall ikke det i tillegg :) Etter å ha prøvd og feilet har jeg nå en stk. ferdig invotasjon, og masse deler. De skal jeg ta med meg hjem i helga så jeg får litt monteringshjelp :) Da har de noe å se på i tillegg til at jeg vet hvordan jeg vil ha det :)

Blir spennende å høre hvordan du har tenkt å lage de! Tenker du å legge ut bilde her når de er sendt ut? :)
Siri   Postet: 08.02.2012  kl:07:02
:)
weddingbee   Postet: 08.02.2012  kl:16:54
SV: jeg regner med det? Vi får se om blogglysten fortsatt er tilstede etter bryllupet =)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits