På mandag da vi havnet i bilulykken og brukte hele resten av dagen på sykehuset, var den dagen vi skulle bruke til en del bryllupsrelaterte ærender. Vi kom ikke lenger enn til det første punktet, men vi gjorde det grundig, og resultatet ble utrolig bra!

_MG_9557
bildet er hentet fra eikhi.no


Dette er ikke min kjæres dress! Verken den eller stilen blir heller ikke vist før bryllupet, akkurat som med kjolen min. Noen hemmeligheter må man jo ha! :)

Min kjære fant en kjempeflott dress til bryllupet på Eikhi på Bryne, så vi kjøpte den like godt med en gang mens de hadde akkurat hans størrelse inne. Han så kjempefott og kjekk ut, og selv om han valgte akkurat den dressen han selv ville ha, var den akkurat som jeg hadde håpet på og sett for meg. Han fikk prøve dressen med vest og kravat så vi fikk en forsmak på selve bryllupsdagen, og nå gleder jeg meg enda mer, om mulig!

Vi fikk en enormt bra service, og en masse triks og tips på kjøpet. Vi får komme inn igjen når dagen nærmer seg og få sydd den litt så den passer helt perfekt om noe må gjøres. Selv om bilen vår ble helt ødelagt i sammenstøtet da vi var på vei hjem mandag, så kom både vi og dressen hele ut av det. Så nå har vi enda en ting på bryllupslisten i boks. Herlig!
Q: HVA SLAGS BRYLLUPSANTREKK FORETREKKER DUTIL MANNEN ?

 

Signatur
Si din mening!
Trine   Postet: 29.01.2012  kl:12:00
Så deilig å ha antrekket til din kommende mann i boks!! :) Enig med deg at det bør holdes hemmelig til den store dagen, akkurat som med vårt ;)

Vi skulle egentlig ta turen for nettopp det igår,men ettersom jeg lå utslått på sofaen ble det utsatt et par uker. Som jeg gleder meg til å se han i finstasen!

Ser for meg dress i mørkegrå, gjerne striper (noe lignende på bildet ditt over her), vest og kravat. Kravat er liksom prikken over i´en!
Camilla Malvine   Postet: 29.01.2012  kl:19:06
Så spennende! Dere blir nok kjempeflotte begge to!

Sv; Takk for hjelpen! Klarte det til slutt :-) Vi bestilte sølvfargede :)
kristinesside   Postet: 29.01.2012  kl:20:16
Trine: Helt enig i at det er litt sjarm å ha sånne ting hemmelig :) Det var nesten litt sånn jeg også tenkte om min kjæres fremtidige dress, for ofte synes ejg svart kan bli veldig stivt/kjedelig, og de fleste gjestene har som regel akkurat det. Greit å la ham skille seg enda litt mer ut :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits