I et av mine mange nettsøk etter bryllupsinspirasjon kom jeg en gang over dette bildet her av en brud i skinnjakke!

Jeg har vurdert opp og ned om det kunne være en røff detalj å ha med på et bilde eller to, eller om det ville kræsjet helt. Det kommer selvfølgelig litt an på stilen i bryllupet, hvordan man har håret og hvilken type brudekjole man har på seg. Jeg har ikke prøvd den skinnjakken jeg har sammen med brudekjolen min, men jeg tror jeg skal gjøre det for å teste ut om det kunne vært en løsning om det ble litt kjølig utpå kvelden. Det kan faktisk være greit å ha noe å dekke skuldrene med når kvelden senker seg, selv om det er midt i juli. Hvem har sagt at det ikke kan bli litt kjølig da?

Weddingbee skrev om muligheten til å bruke cardigans til brudekjolen på den store dagen og har mange inspirasjonsbilder på bloggen sin. Det hadde vært genialt det også! Det gir en litt mer avslappet stil i tillegg til å være praktisk. Jeg er ikke så veldig imponert over det brudetilbehøret du kan få kjøpt i form av jakker og kåper som skal matche brudekjolen, så kanskje dette kan være et alternativ? Jeg tror jeg må holde øynene mine enda mer åpne for mørke lilla cardigans når jeg er forbi butikker i vår, det hadde sikkert også gjort seg på noen bilder. Litt farger er bare gøy!
Q: HVA SYNES DU OM Å BRUKE SKINNJAKKE ELLER CARDIGAN TIL BRUDEKJOLEN?Signatur
Si din mening!
weddingbee   Postet: 27.01.2012  kl:12:44
råkult! Jeg har faktisk en figurnær skinnjakke ganske lik den på bildet, også er den mørkebrun så da blir kanskje ikke inntrykket for "hardt" som om det hadde vært med svart? Hmm.. må definitivt testes ut!! =D Om jeg ikke skal ha skinnjakke på selve bryllupsdagen er det uansett mulig å ha den med på bilder =)
Helene R   Postet: 09.02.2012  kl:07:31
Jeg synes skinnjakka er brukt på en knalltøff måte her! Synes det er bra når folk gjør en litt annerledes vri. Ja til skinnjakke og cardigan!
kristinesside   Postet: 09.02.2012  kl:08:51
Helene R: Hurra!! Så gøy at du også har sansen for det!! :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits