I begynnelsen av desember satte jeg og min kjære oss ned og bestilte ark og baser til invitasjoner fra CardsAndPockets. Vi bestilte alt papir i fargen cream puff, og endelig fikk jeg pakken i posten forrige uke! Nå kan endelig arbeidet med invitasjoner, bordkort og festhefter begynne så smått!I denne esken kom det en mange tykke og litt tynnere ark som vi kan bruke til hva som helst, ferdig klippede, limte og brettede baser til invitasjoner og takkekort, og passende konvolutter! Helt supert for en DIY brud som jeg har måttet innrømme at jeg er! For å få akkurat den formen og utførelsen på kortene som jeg ønsket meg, var dette et supert alternativ istedet for å brette, klippe og lime selv. Det ville tatt år og dag, og så mye tid til ekstraarbeid har jeg virkelig ikke. Nå er det bare å lage invitasjonsteksten, få tak i pynt og stæsj, og lime det rett inn i kortbasene, så blir de likevel hjemmelaget!Vil absolutt anbefale CardsAndPockets! til alle som liker DIY!Q: SKAL DU LAGE ELLER HAR DU LAGET INVITASJONENE SELV?

Q: NOEN ANDRE SOM HAR BESTILT FRA CARDSANDPOCKETS?

 

 

Signatur
Si din mening!
weddingbee   Postet: 26.01.2012  kl:15:37
Genialt! Jeg var utrolig deppa over fargen på kortbasene våre en stund i og med at vi byttet fargetema ETTER at invitasjonene var bestilt, men deres invitasjoner ser faktisk ut som om de er i samme farge som våre - bare en nyanse lysere kanskje, så da er kanskje ikke våre invitasjoner så fæle likevel =D Er uansett kjempeglad for at vi fikk de trykket i Viet Nam, så slipper jeg noe mer mas med det nå. Vi fikk folka til å trykke alt, kutte opp papir og gjøre alle de ulike delene klar for oss, også var det bare for oss å lime alt sammen når vi kom tilbake til Norge =) Vi fikk med både matchende konvolutter og hvite esker (som må brettes), så nå må jeg bare se om jeg orker å fikle med eskene. Hvis ikke er det godt å vite at vi har konvolutter tilgjengelig ;)

SV: ooh, du er genial! Skinnjakke har jeg faktisk ikke tenkt på, men det hadde vært råkult! Tror jeg må teste det ut under neste prøving (jeg prøver kjolen omkring 23. hver måned for å sjekke at den passer.. hahah). Ellers går jeg med cardiganer i alle farger og lengder dagen lang, så tror nok jeg må få sneket en inn på bryllupsdagen også - selv om selve brudekjolen har 3/4 ermer =D Problemet er så klart at jeg og rosa egentlig ikke hører sammen, så jeg må gå og finne en som er i akkurat riktig nyanse =/
kristinesside   Postet: 26.01.2012  kl:15:51
weddingbee: Så bra at du fikk litt mer roen over fargen da! Jeg ville ikke gå for helt hvite baser, for det blir ofte litt hardt, og en cremefarge er litt mykere og passer flott til bryllup, så derfor gikk vi for det :) Om dukene er hvite, så ser man bare bordkort og div. som er på bordet bedre, det skal jo vises! Tror ingen andre enn deg hadde tenkt noe særlig over det om fargene hadde vært litt annerledes enn du skulle ønske. Det er så godt at folk ikke er tankelesere! ;)

Jeg fant et bilde av ei med skinnjakke, husker ikke hvor, men hvis jeg har det lagret på pcen kan ejg jo legge det ut så får du se. Det virka knallstilig! Så hadde vært gøy å hatt et bilde med den kanskje :) Jeg har lett litt etter mørke lilla cardiganer som er helt enkle, men jeg har aldri funnet en i den helt riktige fargen, så jeg har ikke for mye håp om å finne en til bryllupet. Men jeg kommer likevel til å ha et åpent øye når jeg går i en klesbutikk :)
Solveig Marie - venter ei lita jente i april<3   Postet: 26.01.2012  kl:17:01
Så moro:) Bare å sette i gang nå da;) Jeg vil lage invitasjonen selv jeg også når jeg kommer så langt som å gifte meg. Men blir vel dåp her i huset om noen måneder, så da kan jeg jo prøve meg på dåpsinvitasjoner først:)
Nina   Postet: 26.01.2012  kl:17:47
Kjempekjekt! Jeg har skikkelig klipp og lim-prosjekt på invitasjonene, men har tatt de frem nå og da for å ikke bli lei;) resten av trykksakene blir mest bare bretting, får være måte på hvor mye arbeid man skal lage seg:p
kristinesside   Postet: 26.01.2012  kl:18:23
Solveig Marie: Jepp! Jeg er allerede i gang med oppklipping av ark i forskjellige biter, så er litt smålei nå ;) Men så greit da, da kan du være litt kreativ allerede da! :)
kristinesside   Postet: 26.01.2012  kl:18:25
Nina: Det blir ganske mye klipp og im på våre invitasjoner også etterhvert, iallefall klipping! Men jeg har kommet godt i gang allerede, mangler bare selve teksten til invitasjonene, og det å sette alt sammen :) Det blir nok invitasjonene som blir det av trykksaker som det blir mest arbeid med, resten blir litt enklere :)
Camilla Malvine   Postet: 27.01.2012  kl:23:58
Fantastisk side! Jeg og Marius er blitt enige om å bestille invitasjons-"malene" derfra nå :D Men de ber om en zip-code eller noe... hvordan bestiller man fra den nettsiden? Ja, jeg er ganske nybegynner på nettbestilling generelt... :)
kristinesside   Postet: 28.01.2012  kl:21:15
Camilla Malvine: Helt enig!! Zip-code trenger du ikke. Det er kun de i usa eller noe som har det, så du fyller bare inn det som er i din adresse der det passer inn, og er det noe du ikke har fylt inn men som er påkrevd, så kommer det beskjed. En ting som er viktig å være obs på, er at de trekker pengene samme dagen, for så at de kommer inn på konto igjen dagen etter ca, og så blir de trukket igjen. Ofte er det slik med nettbestillinger. Men dere kan være trygge på at pakken kommer trygt fram, det tar ca 2-4 uker, men de hadde pakket det veldig bra! :) Jeg er veldig fornøyd med vår bestilling iallefall! :D Hvilke farger skal dere ha?
Anne Mette   Postet: 18.04.2012  kl:14:16
Hvordan var det med toll på dette?
kristinesside   Postet: 22.04.2012  kl:18:16
Anne Mette: Hei! Det kom toll på alt, men jeg husker faktisk ikke hvor mye det var. Sjekk vanlige tollsatser på nettet :)
Elisabeth   Postet: 20.05.2012  kl:14:22
For en kjempeflott blogg du har. Nå har jeg fulgt med lenge og sneket på mange av innlggene dine. Du er jo helt super :) Jeg prøvde å bestille fra Cards and Pockets, men jeg kunne ikke bestille under 100stk av de invitasjonsfolderene. Vet du noe om dette? Jeg trenger ikke 100 stk :) Jeg gleder meg til å følge og lykke til videre :)
kristinesside   Postet: 20.05.2012  kl:19:35
Elisabeth: Tusen takk, det er så gøy å høre! :) Og det er veldig lov å snike rundt her inne, så værsågod! :D Og det stemmer at du ikke kan bestille færre enn 100 stk av de invitasjonsarkene. Det er en spesialordre, så da er visst reglene sånn.. :/

MEN, jeg bestilte 100 stk av de jeg brukte til invitasjonene, og 100 av et annet slag uten den lommen i. Jeg brukte godt over halvparten av invitasjonskortene, og har litt over 100 kort igjen tilsammen. Disse skal jeg bruke som takkekort når den tiden kommer! Det blir alltid mange en god del flere takkekort enn innbydelser, iallefall når du vil takke absolutt alle som har hjulpet. Og jeg vil ikke ha ferdigproduserte takkekort når jeg har laget alt det andre selv! Og hvis det faktisk skulle bli noen kort igjen når alle takkekortene er sendt ut, så bruker jeg dem lett opp på bursdagskort og andre kort senere :) Det er min plan iallefall :) :D
marit   Postet: 22.05.2012  kl:22:12
heisann:

Eg lurte på hvilken arktyper du bestilt, skjønnte liksom ikkje hva dei forskjellige var når eg var inne på siden Cards and Pockets :(

kunne du ha hjulpet meg litt
kristinesside   Postet: 22.05.2012  kl:22:59
marit: Det kan jeg vet du! Hvilke arktyper mener du? Selve invitasjonsarkene, eller stablene med ark? :)
marit   Postet: 25.05.2012  kl:09:48
Eg tenker på invitasjonsarkene som er inne i sjølve innbydelses heftet/folderen:)
kristinesside   Postet: 25.05.2012  kl:20:53
marit: Disse har jeg klippet til selv! Jeg bestilte samme farge i ark i bunker som selve innbydelsene. De kalles "card stock", og jeg bestilte de tynneste arkene. Og det lilla arket kjøpte jeg i en hobbybutikk. Jeg målte og fant størrelsene som passet til heftet, og brukte skjærebrett til å klippe opp de ønskede arkbitene :)
marit   Postet: 25.05.2012  kl:20:54
TUSEN TAKK FOR HJELPEN :)
kristinesside   Postet: 25.05.2012  kl:20:57
marit: Værsågod, ingen problem! :)
Målene på de forskjellige delene jeg klippet opp kan du finne på linken under hvis du trenger det :)

http://kristinesside.blogg.no/1330265678_bryllupsinvitasjonene.html
Verosa   Postet: 07.07.2012  kl:08:31
Hei.

Jeg er inne å skal handle selve kortholderen på cardsandpockets.

Er det den Bi-lingual signature 5*7 du har brukt?

Veldig fine invitasjoner:)
kristinesside   Postet: 07.07.2012  kl:08:50
Verosa: Ja, det er Bi-lingual 5 x 7 :) Den er egentlig slik utformet at du kan skrive invitasjonsteksten på to språk, men jeg brukte likegodt den ene siden til et bilde! :)
Tusen takk!!
Verosa   Postet: 09.07.2012  kl:20:21
Okey:) fint og personlig med bilde:) hva stor du ca hver invitasjon kom på i pris?

Jeg skjønner ikke helt hvordan du fikk tak i de to stemplene med monogram og & tegn?
kristinesside   Postet: 09.07.2012  kl:21:52
Verosa: Jeg aner ikke hvor mye hver kostet, for jeg bestilte en del ark i tillegg. Men samlet pris kommer opp, så kan du bare dele på hvor mange du har trykket inn på bestilling. Jeg sendte mail til en fyr jeg fant på ebay: mybizstore@gmail.com
Og spurte og forklarte på engelsk og sendte monogramet som jeg hadde laget. Han lagde det i stempler, og sendte i posten.
Verosa   Postet: 10.07.2012  kl:23:08
Tusen takk for god hjelp:)
kristinesside   Postet: 11.07.2012  kl:10:03
Verosa: Værsågod! Bare å spørre om det er noe mer du lurer på! :D
Verosa   Postet: 12.07.2012  kl:08:32
Ja:) hehe.. Hva heter det papiret du brukte til å ha i skriveren når du skriver ut teksten? Det må jo kanskje være litt tynnere slik at det kan brukes i en skriver? :)

Skreiv du ut selv eller gjorde noen andre det for deg? :):)

Setter stor pris på hjelpa:)
kristinesside   Postet: 12.07.2012  kl:10:26
Verosa: Jeg bestilte ark littegranne mindre enn A4 ark i cardstock på cardsandpockets. De er littegranne tykkere enn vanlig kopiark, men det gikk helt fint! (Det var den tynneste typen cardstock) Jeg kuttet til bitene selv på et lite skjærebrett stilte inn dokumentet og skriveren på å skrive ut den størrelsen jeg ville ha, og skrev ut selv på hjemmeprinteren fra bakskuffen :)

Og bare hyggelig å kunne hjelpe!! :D
Tina   Postet: 01.08.2013  kl:10:16
Hei igjen.

Ser at du ikke viste hvor mye du betalt i toll ;) Men husker du hva cards&pocket tok i frakt?
Lisa   Postet: 15.04.2014  kl:17:11
Heisann! Jeg leter etter samme type ark som du har brukt på borkortene dine. Bestillte en prøve på et ark fra cardsandpockets, men man kan se litt gjennom det, leter meg nesten gal etter ark som er tykke nok til både å gå i skriveren og limt på andre ting uten at det vises gjennom. Hjeeelp en stakkars brud i nød?:))
kristinesside   Postet: 27.04.2014  kl:22:37
Lisa: det finnes to tykkelser på ark på nettsiden. De selges i bunker og jeg tror de kalles for "bulk". Den ene er tynne ark, de går inn i alle skrivere, og så er det noen tykkere og det var disse jeg limte på bordkortene og stemplet på, og noen skrivere kan bruke disse, det må du nesten bare teste ut på din skriver ??
Silje   Postet: 04.01.2015  kl:21:58
Hei Kristine :) Takk for all inspirasjon.

Kan det stemme at du betalte 65$ for skipping?
kristinesside   Postet: 22.01.2015  kl:23:43
Silje: det kan hende, jeg husker ikke helt ?? Værsågod!
Irene   Postet: 06.09.2015  kl:00:21
Hei :) Disse var så nydelige! Men hvor skalj eg gå inn å finne de du har? Jeg har prøvd å lete etter Bi-lingual 5x7 inne på cards & pockets men finner bare de med mindre "sider" om du skjønner.


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 27, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits