Nå er jeg ENDELIG ferdig med bordnumrene til middagsbordene i bryllupet!

Rammene har jeg funnet på Ikea for mange måneder siden, de heter Söndrum og har en fin lys ivory/creme farge. Jeg har laget et innlegg om dem tidligere her. Jeg har brukt veldig lang tid på å finne et fint papir eller stoff til å bruke som bakgrunn for tallene, for det er ikke mange alternativ jeg har kommet over som har en fin mørk lilla farge, og fint mønster i tillegg. Men endelig fant jeg et fint mørkt lilla adventsstoff når det nærmet seg jul!

 


Det har litt mønster i seg med små mørkere felt, og så er det dekket av små sølvprikker. Perfekt for fargetemaet vårt som går i mørk lilla og sølv, og med ivory/creme som bakgrunnsfarge.

 


Jeg klippet opp papp jeg hadde liggende i biter som passet fint inn i rammene, og klippet stoffet opp i litt større biter. Så sprayet jeg pappbitene med spraylim for å få limt stoffet på jevnt uten bulker eller striper.
Slik så pappbitene ut ferdig limte.Jeg valgte å ta ut innerrammen i rammene, da kom lillafargen enda bedre fram.

Jeg fikk hjelp av min søte venninne Marit til å printe ut fine tall på cremefarget ark som jeg så klippet ut, og limte direkte oppå stoffet med vanlig hobbylim. Så la jeg pappbitene mellom glasset og bakstykket til rammen, justerte det så tallene ikke ble skjeve, og dermed hadde jeg fiks ferdige bordnumre!


Jeg liker at rammene ikke er kritthvite men har en lys cremefarge, og jeg har derfor matchet tallene i samme farge. På disse siste bildene gjør blitsen at tallene ser litt hvitere ut enn de egentlig er, og lillafargen blir veldig mye mørkere enn den egentlig er. Den lille perleraden langs kantene i rammene gjør de ekstra romantiske, og bryter opp en eventuell litt stiv stil. Disse rammene skal jeg absolutt bruke til andre ting senere!

 

Q: HVA SYNES DU OM BORDNUMRENE?

Q: HAR DU ANDRE IDEER TIL FLOTTE BORDNUMRE?

 

Signatur
Si din mening!
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)   Postet: 22.01.2012  kl:20:16
Det ble kjempefint, veldig kreativt. Dere har runde bord heller?
kristinesside   Postet: 22.01.2012  kl:20:19
Anettes Boble: Tusen takk!! Ja, vi skal ha runde bord med plass til 8 stk ved hvert bord :)
Min vei til målet.   Postet: 22.01.2012  kl:20:28
Kjempe fine.. takk for tips :)
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)   Postet: 22.01.2012  kl:20:29
Har fortsatt ikke bestemt oss vi da, om vi skal ha runde bord, eller "vanlige", og da hestesko eller E-form....trekkes mot runde men syns det da blir litt vanskelig med pynten....hva skal du pynte med?
Veronika   Postet: 22.01.2012  kl:20:44
De ble sinnsykt fine :D :D vi elsker de! :D klem fra Veronika og Elisabet
Solveig Marie - venter ei lita jente i april<3   Postet: 22.01.2012  kl:21:22
Ble kjempe fint:) Det tror jeg vil se bra ut på bordene:)
Trine   Postet: 22.01.2012  kl:22:08
Så utrolig stilig,enkelt og elegant! :))

Selv har vi bare Söndrum rammer her hjemme på veggene. De er så lekre!! Gjør seg så mye med de perleradene rundt! :)

Skulle vi hatt runde bord, hadde jeg gjort akkurat det samme med slike rammer! :)

Spørsmål til deg, rett og slett bare av ren nysgjerrighet :) Hvorfor valgte dere runde bord? :)

Blir ikke helt enig med meg selv i hvordan bordsettinga skal være.. :)
kristinesside   Postet: 22.01.2012  kl:22:42
Drømmen om et barn: Tusen takk! Og værsågod!! :D
Jane   Postet: 22.01.2012  kl:22:43
Utrolig lekkert og dekorativt :o) Du/ dere har gjort en strålende innsats :)
kristinesside   Postet: 22.01.2012  kl:22:47
Anettes Boble: Jeg synes pynten ble enda lettere med runde bord! Vi har ikke et stort budsjett, og det er mye billigere å ha enkle vaser og glass med enkle blomster satt sammen enn oppsatser. Du får knallfine enkle oppsatser til rundt bord også, men vi skal bruke flere glass og vaser i forskjellige størrelser i midten på hvert bord, og strø litt pynt på selve duken. Du kan gjøre det samme som med langbord, bare dele det opp litt mer. Runde bord gjør at atmosfæren blir enda bedre! Tenk deg å sitte sammen med flere enn å bare kunne snakke med et par stykker ovenfor og ved siden av deg. Det gjorde at det ble et lett valg for oss ang. trivsel under middagen :)
kristinesside   Postet: 22.01.2012  kl:22:54
Veronika: Tusen takk søte dere!! :D :D
kristinesside   Postet: 22.01.2012  kl:22:54
Solveig Marie: Tusen takk!! :D :)
kristinesside   Postet: 22.01.2012  kl:23:05
Trine: Tusen takk!! De rammene er så nydelige, det har absolutt blitt en investering til senere bruk :)

Det var vel mest mitt ønske om å ha runde bord, men min kjære ble lett med på det. Jeg har vært i flere tilstelninger med avlange bord, og blitt plassert på ender, og ved siden av folk jeg ikke kjenner, eller vært så heldig at de som sitter ved siden og ovenfor meg er av mine bekjente, men det er kun de to, tre stykkene du ser og kan snakke med før etter middagen er ferdig. Det kan bli kjedelig og langtrukket. Jeg var forlover for min tante da hun giftet seg på filippinene, og der hadde de runde bord. Jeg kjente absolutt ingen, og følte meg likevel velkommen og inkludert når jeg satt ved et rundt bord med flere andre ukjente, og jeg kunne se alle like godt som de kunne se meg. Jeg følte ikke at jeg satt på en ende, jeg følte meg sett! Og atmosfæren ble en helt annen når vi satt sammen som en gruppe. Så det var ingen tvil når lokalet vi ville ha hadde runde bord! :D
kristinesside   Postet: 22.01.2012  kl:23:08
Jane: Tusen hjertelig takk! :D Var nok meg som gjorde det meste på de der, men min andre halvdel glimter til fra tid til annen ;)
Nina   Postet: 22.01.2012  kl:23:47
Så flotte de ble :) Minnet meg på at jeg kanskje burde gjort ferdig mine jeg også. Greit med alt som er i boks;)
weddingbee   Postet: 23.01.2012  kl:10:09
wæææ! Jeg innså nettopp at det lillastoffet matcher headeren din... Stilig! =D Og fyttikatta, nå fikk du meg til å lure på om jeg burde fikle litt med bordnummerne mine.. kanskje jeg ikke skal ha den hvite innerrammen jeg heller? Kanskje jeg heller skal ha det papiret jeg brukte til tallene som bakgrunn i stedet? Kanskje jeg også burde gå for ivoryfargede tall? De "popper" jo på en måte mer... hmmm...

SV: i forhold til pynting med blomster og slikt håper jeg å få det som på inspirasjonsbildene med løperne =) Veldig lett og litt småtilfeldig på en måte? Vil ikke ha store oppsatser som ser skikkelig stive og formelle ut, for det er rett og slett ikke oss - selv om det i enkelte tilfeller ser UTROLIG PENT ut! Vi har dessuten venner og familie som skal ordne blomstene for oss så det blir både billigere, enklere og mer tidsbesparende å få ordnet "tilfeldige blomster i vaser" enn oppsatser hvor hver minste lille blomst må være riktig plassert i forhold til oasisen (den grønne svampegreien til blomster).. er i hvert fall det vi har tenkt da, men hvordan det blir er jo en annen sak... heheh... Hvordan blir det hos dere? =)
Hanne   Postet: 23.01.2012  kl:12:07
utrolig fine! Gav meg helt klart litt inspirasjon her! :)
kristinesside   Postet: 23.01.2012  kl:12:08
Nina: Tusen takk! Og ja, det er så deilig med alt som kan krysses av! Åh, verdens flotteste følelse midt i all denne planlegginga! :)
kristinesside   Postet: 23.01.2012  kl:12:16
weddingbee: Haha, det har jeg ikke tenkt på at det gjør, tøft! ;)

Og du er nå søt du! Jeg visste at jeg ville ha slike rammer som bordkort, men du var med å inspirere med ang. bakgrunnen, så du har ingen grunn til å fikse noe på dem, dine er jo kjempeflotte!! Jeg synes ikke du trenger å fikse på tallene eller bakgrunnen, for det er så søtt :) Men det er jo selvfølgelig du som bestemmer, var ikke meningen å gjøre deg usikker ;) :P

Jeg er helt enig med deg om bordpyntingen! Selv om vi skal ha runde bord håper jeg også å få til en sånn litt tilfeldig plassering av vaser og glass i forskjellige størreslser og høyder med "tilfeldig utvalgte" blomster i, håper virkelig det kan bli bra :) Og det kommer nok til å bli meg selv og kanskje noen venner/familie som kommer til å sette oss ned med blomstene dagen før? Vi kommer til å bestille blomstene fra en blomsterbutikk siden det ikke finnes store varehus som plantasjen og slikt som ikke er langt unna, så det kommer sikkert til å koste litt, men ikke så ille som oppsatser uansett :) Vet du hvor lenge blomstene kan stå i vaser slik, når vi bør sette dem i vasene? Burde de stå kaldt f.eks? Har du peiling? :)
MASHE   Postet: 23.01.2012  kl:21:00
Dødsfint!! :-O
weddingbee   Postet: 24.01.2012  kl:11:02
SV: jeg har NULL PEILING når det gjelder stell av blomster, men jeg har jeg blitt fortalt at blomster vi kjøper BURDE holde MINST 1 UKE dersom vi behandler de riktig, men det har jeg ikke testet ut, så vet ikke om det faktisk stemmer =/ slenger med noen linker til deg jeg =)

- http://www.blomsterdekor.no/blomster/stell-av-blomster/

- https://www.mestergronn.no/stelletips

- http://moseplassen.com/2009/06/hvordan-plukke-blomster-og-fa-de-til-a-holde-lenge/
kristinesside   Postet: 24.01.2012  kl:18:41
Hanne: Tusen hjertelig! Så bra da, genialt greit å kunne gi inspirasjon videre :D
kristinesside   Postet: 24.01.2012  kl:18:45
MASHE: Tusen, tusen takk! :D
kristinesside   Postet: 24.01.2012  kl:18:57
weddingbee: Tusen takk for tips!! :D :D
weddingbee   Postet: 24.01.2012  kl:19:59
SV: tusen, tusen takk! =D Jupps, det er jeg som har malt det =) Det gikk utrolig nok ganske greit og problemfritt for seg. Jeg bare delte bildet av det opprinnelige treet inn i fire, printet hver del ut på A4-ark og klistret de deretter forsiktig på baksiden av lerretet.. fikk deretter hjelp til å holde lerretet opp mot lys slik at jeg kunne se gjennom og begynte så å tegne forsiktig med blyant. Til slutt var det bare å male, og vips var treet ferdig =D Nå håper jeg bare at gjestene gidder å ta seg bryet med å sette igjen fingeravtrykk, for ellers må vi nok samle familiene våre og be dem ta helt av med å lage fingeravtrykk etter bryllupet.. hahah! Gleder meg uansett masse til å ha det hengende på veggen senere =)
kristinesside   Postet: 24.01.2012  kl:20:44
weddingbee: Så utrolig flink du er!! Og det var en genial måte å gjøre det på! Tror vi hadde samme metoden i et prosjekt på barneskolen en gang.. hehe! Men så utrolig bra det ble! (bittelitt misunnelig bare.. ;) )
Barnelykke   Postet: 11.02.2012  kl:22:46
Lekre!!!

B I R T E
kristinesside   Postet: 11.02.2012  kl:23:16
barnelykke: Tusen takk!! :D Kjempegøy med komplementer! :)
Fru Kolltveit<3   Postet: 12.03.2012  kl:08:58
Det var genialt! Greit om jeg stjeler denne ideen?:P
kristinesside   Postet: 14.03.2012  kl:16:07
Veronika: Så hyggelig at du likte de!! Værsågod, alt du vil! Det er godt vi kan få tips og triks fra hverandre!! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits