Jeg hiver meg omsider på denne Wedding Challenge som går rundt på bryllupsbloggene! 


Hvordan møtte dere hverandre?

Aller første gangen jeg traff min kjære skulle han levere noe til meg fra min pappa da jeg hadde flytta ut, de var kollegaer, så han var kun en budbringer. Jeg visste hvem han var, men ble ikke kjent med ham da. Det var først en jul et par år senere vi fikk god kontakt. Jeg kom hjem til mine foreldre på juleferie, og da sstartet det hele. Vi hadde det skikkelig trivelig sammen, og da juleferien var over og jeg skulle tilbake til Kristiansand for å fortsette på studiene, var det ingen vei tilbake. Vi hadde blitt et par! :)
Hvor skal dere gifte dere?

Vi skal gifte oss i Frelserens kirke i Farsund. Det er den kirken/menigheten jeg har vokst opp i, er døpt og konfirmert, så det ble et naturlig valg. Min kjære er døpt og konfirmert i Vanse kirke, et kvarters kjøretid unna. Det er en mye finere og flottere kirke, så kunne vi spolt et år tilbake, og jeg ikke hadde vært så opphengt i hvor jeg hørte til, så hadde vi kanskje valgt den kirken istedet.

 

Farsund kirke (Frelserens) - 28KB


Fargetema?

Det kommer til å gå mye i ivory som basisfarge, og en del hvitt, som duker og blomster, men ikke slik at det kræsjer. Kjolen min er ivory, det meste av materiale til invitasjoner, bordkort, festhefter og takkekort skal være i ivory, og kanksje noe blonder i ivory? Men hele bryllupet skal ha detaljer av mørk lilla (som er min absolutte favorittfarge!) og sølv som pynter litt ekstra opp. Tror det kan bli veldig fint!

Det er kanskje litt mye lilla på bildet under i forhold til slik vi skal ha det, men det er iallefall en pekepinn :) Tenk om jeg kunne hatt en mørk lilla kjole som "kjole nr 2!" *drømme, drømme*
Hvorfor valgte du den personen du har som forlover?

Jeg valgte min gode og søte barndomsvenninne Charlotte som jeg har hatt som bestevenninne siden vi var små. Det var et enkelt valg fordi hun har vært en god venninne helt fram til i dag. Jeg gleder meg til å få litt ekstra kvalitetstid sammen med henne nå som hun trer inn i rollen som forlover!

Hvem følger deg til alteret?

Det har jeg spurt min kjære pappa om å gjøre, og han sa ja (les: at han jo hadde regnet med det!) :) Jeg må absolutt ha noen som er stødig til å følge meg opp midtgangen, ellers er jeg redd jeg vil bryte sammen i gledestårer, eller snuble i kjolen med høye hæler! Kanskje ikke pappa er den rette personen til å holde meg unna grining, men da er vi iallefall to om det! ;)

Hva var det du falt for når du falt for din kjære?

Sjarmen og godheten i ham. Han var så herlig, snill og behagelig å være sammen med, og så har han den beste humoren noensinne! Kanskje det bare er jeg som har dårlig humor, men han får iallefall meg til å smile ofte! Utseende hans har heller ikke skuffet meg etter disse tre årene vi har vært sammen, han har bare blitt kjekkere og kjekkere! Jeg ser stadig flere sider ved ham, og jeg gleder meg til å se mer av alt jeg enda ikke har oppdaget!

Hvordan går planleggingen?

Det går egentlig ganske greit tror jeg! Jeg har kontroll på det meste, selv om jeg blir grepet av litt panikkangst inimellom når jeg går og tenker på alt som ikke enda har blitt gjort. Jeg føler jeg begynner å få dårlig tid, men på den annen side begynner jo ting å falle mer og mer på plass, så det skal nok gå greit. Jeg må bare bli flinkere til å delegere ut oppgaver, for jeg er veldig flink til å skulle klare alt selv..


Er du nervøs?

Når jeg tenker på selve dagen, når jeg står foran dørene rett før de skal gå opp og jeg skal gå inn og fram til min kjære ved alteret, da kjenner jeg at jeg blir litt nervøs. Ellers går det greit, og jeg er ikke nervøs med tanke på å skulle gifte meg med min kjære, i bunn og grunn, for jeg vet at det er han jeg vil være med, og gleder emg til å kunne si at jeg er hans, og han er min!

 

 

Signatur
Si din mening!
Nina   Postet: 25.01.2012  kl:17:14
Koslig å høre mer om dere:) tror jeg skal ta denne utfordringen når minstemann er lagt i kveld jeg også:)
kristinesside   Postet: 25.01.2012  kl:17:24
Nina: Det er kjekt å lese litt mer om alle de andre brudene her, blir enda litt mer kjent! Liker det :)
Isabel   Postet: 25.01.2012  kl:19:42
Så søt :D
weddingbee   Postet: 26.01.2012  kl:09:01
Yay! Er så kos å kunne bli litt bedre kjent med alle brudene bak skjermen! =D

SV: akkurat nå håper jeg bare at jeg kommer i rute med alt og at folka som skal hjelpe oss med klargjøring av lokalet/kirken klarer å få frem essensen av det vi ønsker i bryllupet. Hjelper lite at jeg har mange tanker og idèer hvis jeg ikke får formidlet det på en slik måte at folk klarer å forstå =/ Men hey, i bunn og grunn burde jeg vel bare være glad for at folk i det hele tatt vil hjelpe oss?
Ester Dahl   Postet: 27.01.2012  kl:13:36
Åy så kjekt :) Jeg kom tilfeldig innom bloggen din, og ser nå at vi har akkuratt de samme fargene i bryllupet :) Lett skal jeg følge planleggingen deres :)
kristinesside   Postet: 27.01.2012  kl:21:48
Ester Dahl: Nei, så gøy da!! Spennende! Jeg har lyst til å følge deres forberedelser også :)
Mirjam   Postet: 29.01.2012  kl:22:22
Så koselig! Fikk nesten tårer i øynene her!

Er så glad for at det er du som blir en del av min

familien:)
kristinesside   Postet: 29.01.2012  kl:23:34
Mirjam: Ååh, tusen takk søte du!! :) Tårer her og! ;) Jeg gleder meg veldig til å få deg som svigerinne! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits