Da var første uken min ute i praksis vel gjennomført! Jeg er plassert på en institusjon for enslige mindreårige flyktninger, og det er allerede veldig spennende! Jeg regner med å få mer opplæring og oppfølging etterhvert, men de første ukene blir kun observasjon tror jeg. Jeg tror absolutt dette kommer til å bli et lærerikt halvår! Og ikke minst travelt; praksis kombinert med skoleoppgaver og lønnet jobb utenom, pluss kjærestetid, ogog så må vi jeg ikke glemme resten av brullypsplanleggingen!!

Ellers sitter jeg og prøver å lage en kjøreplan for bryllupet, når vi skal ha festmiddagen i forhold til vielse og fotografering, og når vi skal invitere resten av gjestene. Det er ikke så lett som jeg hadde trodd! Jeg tror det kommer til å bli et veldig tett program den dagen. Jeg sitter og sysler med invitasjonsbildene og bordnumrene også. De kommer opp her på bloggen etterhvert som de er ferdige, og invitasjonene er sendt ut. Det kan enda bli en stund til, for jeg har så vidt kommet i gang, og det viser seg å være litt av en jobb!

Vi tok flere bilder i høst, og har valgt ut et av dem som vi skal bruke i invitasjonene, så da gjør det ikke noe om jeg viser noen av de andre bildene. Det ble mange fine bilder, og flere skal definitivt være med å pynte opp bryllupslokalet!
Den utrolig flinke fotografen er Lisbeth Finsådal fra Mandal!!

 

 

Q: HAR DU NOEN TIPS TIL DET Å LAGE KJØREPLAN?

Q: HVA SYNES DU OM BILDENE?

 

 

Signatur
Si din mening!
Siri   Postet: 13.01.2012  kl:19:33
Fine bilder, dere ser veldig søte ut sammen:)
Jane   Postet: 13.01.2012  kl:19:51
Fine bilder :) Jeg leste litt rundt på forumet til bryllupsvenner her en dag, og der var det tips i forhold til kjøreplanen. Jeg leste at man skal regne ca. 4 timer fra middag til kaffegjestene kan komme. Lite tips hvertfall :) Er ikke ålreit om kaffegjestene kommer altfor sent heller.
kristinesside   Postet: 13.01.2012  kl:22:48
Siri: Tusen takk :) :)
kristinesside   Postet: 13.01.2012  kl:22:52
Jane: Tusen takk for tips! Jeg er litt redd at det blir for seint om resten av gjestene kommer så seint som 4 timer etter middagen starter, for da er klokka allerede nesten 22, og da er det jo nesten ferdig føler ejg! Vil ikke at de skal gå glipp av så mye, så håpet vi kunne korte ned selve middagen til 2,5-3 timer.. Men vi får se. Skal ringe kjøkkensjefen neste uke og høre omhan tror det går bra :)
Trine-Marie   Postet: 15.01.2012  kl:22:09
Utrolig fine bilder :)
Siri   Postet: 15.01.2012  kl:22:29
Fine bilder:) Forstod ikke helt det med kaffigjestene? Skal dere ha noen som er invitert til vielse og middag, og noen som er invitert til kaffi senere? Jeg gifter meg selv i sommer, og vi skal ha ca 70 gjester som er invitert til alt, men mulig det er vanlig å bare ha noen med på kaffi også:)
kristinesside   Postet: 16.01.2012  kl:23:05
Trine: Tusen hjertelig takk!! :)
kristinesside   Postet: 16.01.2012  kl:23:08
Siri: Tusen takk! Ja, det er vanlig å ha noen "kaffegjester" som kommer til kakene, fordi det rett og slett blir for dyrt for noen å invitere alle de vil skal komme på middagen. Vi har absolutt ikke råd til det, så vi er nødt til å dele det opp. Men vi vil ikke at de skal bli invitert som "bare kaffegjester", som ofte er sånn i 10 tida. Vi kommer til å invitere dem til "vielse, kaker, underholdning og fest" Slik at de likevel kan komme litt tidligere på kvelden, og ikke ha gått glipp av noe mer enn selve middagen :)
Trine   Postet: 17.01.2012  kl:19:53
Nydelige bilder!! Likte spesielt godt det siste! :)

Ingen tvil om at du har alt på stell mht bryllupsforberedelser ihvertfall! :)
kristinesside   Postet: 17.01.2012  kl:22:48
Trine: Tusen hjertelig takk!!

Så oppmuntrende å høre, selv om jeg føler at langt i fra alt er under kontroll ;) :) Takketakk ^^,
Ina Bennedicte   Postet: 18.01.2012  kl:18:25
sv: Ja jeg ser tankegangen din, men akkurat her vi bor er det veldig få steder som er veldig fine til å ha bryllupet på. Jeg kunne godt tenkt meg å hatt bryllupet en plass, f.eks London, Paris for å så flydd videre derfra til plassen der bryllupsreisen skal være:) Men hadde nok aldri turt det, så blir nok her i Norge :)

Så fine bildene ble :) Ser ut som du har endel under kontroll hvertfall!
Trine   Postet: 18.01.2012  kl:20:57
SV: Tenker noe slikt jeg også med stemplene/monogrammet. Vil det skal være en tråd gjennom bryllupet, men det må ikke bli for mye heller :)
Trine   Postet: 18.01.2012  kl:20:59
SV: Hehe!! Klart jeg kan sende deg den!! :) Gi meg en mailadresse,du, så skal jeg få sendt den avgårde! ;)

Eller, det var kanskje den mailen du poster med? :)
kristinesside   Postet: 19.01.2012  kl:22:54
Trine: Tusen hjertelig takk! Jeg fikk den vet du :)

Og ja, det er fort gjort at monogrammet gjør for mye ut av pynten, så vi skal holde oss unna trykk på servietter og etiketter på flasker, men heller ha det på invitasjonene, takkekort, og bordkort. Da får de bare se et eksemplar av monogrammet om gangen hvis du skjønner ;)

Kanskje vi skal ha det med i festheftet, hvis det passer inn vel og merke :)
Ina Bennedicte   Postet: 20.01.2012  kl:19:44
sv: Ja det er så! Men det kan fort bli mye, jeg ville alltid ha stroppløs kjole med åpen rygg, noe som fort blir vannskelig, men jeg tror jeg klarer meg uten en av de få tingene jeg vil ha på en kjole:) Men så bra at du har funnet nesten alt du vil ha på din kjole, vedder på at den ser smashing ut! :))
kristinesside   Postet: 20.01.2012  kl:23:29
Ina Bennedicte: Det er sant, litt vanskelig å kunne få begge deler. Kjolen min er nydelig! Kunne hatt den på meg hver dag :) gleder meg til å kunne vise den fra på bloggen etter bryllupet :) :D
Trine   Postet: 21.01.2012  kl:20:09
SV: Så bra!! :)

Veldig enig med deg der. Det må ikke bli for mye av det gode. Igjen, du høres så proff ut!!

Btw, kjolen din, skal du bestille fra nett,kjøpe i butikk,sy eller hva? :)
kristinesside   Postet: 21.01.2012  kl:20:21
Trine: Åj! Tusen takk, det var virkelig et kompliment! Btw, så har jeg 0 peiling på bryllup, bare vært i et selv, og finner triks og tips fra andre blogger og sider, så føler jeg står litt på bar bakke da, men noe blir det jo til slutt!

Kjolen min fant jeg på finn!!! Akkurat den jeg ville ha og hadde sett meg ut på magasinbilder og nett, for under halve prisen enn ny, Og like fin, og trenger ikke sys inn ut, opp eller ned!! Den passet figuren min helt perfekt, og jeg føler meg tynn og elegant :) :D Superfornøyd!
Ina Bennedicte   Postet: 21.01.2012  kl:23:02
sv: Ja det er det det er, men men! Finner nok min drømmekjole en vakker dag :) Har heldigvis en god del tid på meg enda. Ja det kan jeg tenke meg, gleder meg til å se hvordan den ser ut :))


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits