Kommentarer: 24    Postet: 06.01.2012   Klokken: 23:29   Kategori: Bryllupsreisen


Da var endelig bryllupsreisen i boks! Etter en god del sparing, og julegaver fra familie hadde vi nok til å kunne bestille. Greit å fordele utgiftene så godt det er mulig så ikke alt kommer på en gang til sommeren.

Reisen går ikke til de typiske syden- og luksusstedene som Maldivene eller Thailand, men det er heller ikke en høyfjellsferie. Destinasjonen blir ikke røpet helt enda, men vi gleder oss veldig! Det blir en ferie vi begge kunne tenke oss, med både opplevelser og avslapping.

 

Imens vi venter på den store dagen, og til reisen, kan jeg kose meg med bilder av bryllupsreisen til Bella og Edward i Twilight Breaking Dawn Part 1.

 

 

twilight breaking dawn movie photo isle esme

breaking-dawn-TSBD1-021339R_rgb-550x825

 

  THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN-PART 1

 

the-twilight-saga-breaking-dawn-part-1-movie-image-kristen-stewart-robert-pattinson-04

 

 

Q: HVOR VILLE DU DRATT PÅ BRYLLUPSREISE?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 24    Postet: 06.01.2012   Klokken: 23:29   Kategori: Bryllupsreisen
Isabel   Postet: 07.01.2012  kl:00:15
Cuba Cuba Cuba !!!!! <3 eller Paris :D du vet jeg liker å oppleve verden xD klarer liksom ikke å sitte helt stille :D

hihih Gleder meg til du skal gifte deg <3
Trine-Marie   Postet: 07.01.2012  kl:02:01
Aww, gratulerer! Skulle ønske vi skulle på bryllupsreise selv :)
Solveig Marie - venter ei lita jente i april<3   Postet: 07.01.2012  kl:08:37
Blir spennende å høre hvor dere skal:) Vet ikke helt hvor jeg kunne tenkt meg å dra jeg. Kansjke vi hadde reist til Costa Rica igjen, selv om vi har vært der før har jeg utrolig lyst til å dra dit igjen, det samme har samboeren:)
Silje   Postet: 07.01.2012  kl:13:17
Vi har ikke bestemt oss helt for bryllupsreise enda, men tror det blir til Oman ;)
kristinesside   Postet: 07.01.2012  kl:16:02
Isabel: Åh, Cuba ja!! Det kunne jeg også ha tenkt meg, drømt om å reise dit helt siden jeg raff deg første gangen! :D
kristinesside   Postet: 07.01.2012  kl:16:03
Trine: Takk! Vi har spikket og spart, og tror vi komer i mål med penger til bryllupet også, så da tok vi oss råd til det :) Men det går jo fint an å ta en bryllupsreise litt senere også :) Om det er et år eller flere etter, så kan det fint kalles bryllupsreise! :)
kristinesside   Postet: 07.01.2012  kl:16:08
Solveig Marie: Det er jo greit med et sted dere har vært før, liker og ikke minst kjenner godt! Da vet dere hvor dere kan gå for å kose dere og slikt, og det er ofte like greit, eller bedre enn å løpe rundt og lete og prøve ut steder og ting :) Jeg har aldri vært der, men hadde vært gøy!
kristinesside   Postet: 07.01.2012  kl:16:09
Silje: Så spennende!!
So Glam   Postet: 07.01.2012  kl:16:37
Vi dro til Mexico, utrolig flott !!

På bryllupsreise blir det jo uansett bra ! :)
kristinesside   Postet: 07.01.2012  kl:17:49
So Glam: Det må ha vært fantastisk :) Og ja, det er nettopp det det blir! :D Gleder meg så veldig!!
Nina   Postet: 07.01.2012  kl:21:15
Nå ble jeg jo kjempenysgjerrig, hehe. Vi venter nok med bryllupsreisen til neste år. Både fordi vi ikke vet om vi får råd, samt at vi har litt lyst til å reise på våren :) Leker med ideen om å dra til NY, strandferier har vi reist så mye på at vi er litt lei. Storby, opplevelser og romantikk høres mer fristende ut ;)
kristinesside   Postet: 07.01.2012  kl:21:19
Nina: Hehe! Vi har kun hatt en helgeferie til London der vi har reist sammen, så vi ville absolutt prioritere dette. Vi ønsket oss penger til dette til jul, og har klart å spare inn litt ekstra, så får vi bare krysse fingrene og håpe på at vi får råd til resten av bryllupet også. Vi gleder oss veldig! :D
Trine-Marie   Postet: 07.01.2012  kl:21:45
Ja, jeg tror nesten vi må finne på noe senere :) Kanskje ikke noe veldig dyrt, men det hadde vært deilig å dra bort sammen en liten tur :)
Jane Helen   Postet: 07.01.2012  kl:22:04
Blir både nysgjerrig og misunnelig :) Vi må rett og slett bare ta oss råd til bryllupet i første omgang + det er ikke bare bare å reise på ferie for oss. Samboeren er lærer og har derfor fri på sommeren, mens jeg har kun 5 uker totalt å ta av hvor 3 er låst fra arbeidsgiver (vi har sommer- og julestengt). Så må en del planlegging til, og da kan vi ikke reise på bryllupsferie før bryllupet har vært :p hehe.. Vi vil nok ha en blanding av masse opplevelse og latmannsliv, så hvem vet hvor vi en gang ender ;) Vi får ønske oss penger i bryllupet til en heldundrende tur ;) Gleder meg hvertfall til å leve litt gjennom deres reisemål og opplevelser!

SV: *puh* Nesten litt godt å høre at det ikke er bare jeg som stresser rundt dette, men samtidig ønsker jeg ikke andre dette rotet ;) Hjelpes! Virker som du har kommet litt lengre enn meg :p Jeg ble nesten overrumplet med dette. Jeg har tenkt masse - lenge - men virkelig ikke hatt noen form for idé. Jeg vet liksom hva som skal være med, men ingen fiks idé på hvordan det skal få blitt med eller se ut. Har en stooor jobb foran meg :p Jeg ønsker å lage kortene selv, det vet jeg, men vil ikke ha det for avansert heller. Jaja, har en "liten" jobb foran meg de neste dagene :p Og takk for innlegget ditt, for uten det hadde jeg nok glemt å tenke over kjøreplanen :p haha.. Ufattelig mange detaljer altså. Ikke bare bare dette ;) Må nok ordne i stand et møte med lokalet, slik at vi kanskje blir bittelitt klokere ;) Takk for innspillet og tipset om nettside :)
kristinesside   Postet: 07.01.2012  kl:22:38
Jane Helen: Jeg skjønner det veldig godt. Vi har ønsket oss så veldig å dra på bryllupsreise så lenge, så da får vi bare håpe at resten av bryllupet ordner seg på et vis. Når jeg er ferdig med studiene er planen å kjøpe hus og bil, og da har vi nok ikke så god råd til å ta en liknende tur på en stund. Men skjønner også godt det med ferietiden. Jeg studerer og da er det best å ta det på sommeren, rett etter bryllupet når jeg har sjangs og tid :) Jeg skal iallefall spre så mye bryllupsferie her på bloggen som jeg kan når vi kommer tilbake :)

Værsågod! Det er godt vi kan gi hverandre tips og triks iblandt, og deilig å ikke være alene! Jeg kan røpe til deg at vi skal ha en liten lomme i innbydelsen der vi skal ha kort med rsvp, kontaktinfo, ønskelister, kanskje et kart til festlokalet hvis vi finner et. Og så selve teksten i innbydelsen på "hovedsiden" i kortet. Den ideen hjalp iallefall meg med å dele opp alt som skal være med, lettere enn å lage en stil der alt det viktige skal være med :)
Jane Helen   Postet: 08.01.2012  kl:12:54
SV: Hus og bil sluker penger ja :p Vi bygde jo huset vårt i fjor vinter, og det gikk mye mer penger enn først planlagt + at vi fikk oss ny bil høsten 2010, men det er verdt det :) Glad i hjemmet vårt, og uten bil hadde vi ikke kommet på jobb :p (Dårlig med kollektivt her :p)

Ja, jeg er veldig takknemlig for alle bridezillaene som finnes i blogglandia :) Vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten dere ;o) Oh, det hørtes genialt ut med en slik lomme. Den skal jeg fundere litt videre på, så får vi se hva vi ender opp med. Vi ønsker hvertfall å ha med informasjon om ønskeliste, overnattingsmuligheter og rsvp. Og kart er nok heller ingen umulighet + informere om hjemmesiden vi driver å utarbeider (les: jeg :p). Tusen takk for inspillet :o)
bryllupsplanleggeren   Postet: 08.01.2012  kl:21:56
Så spennende! Gleder meg til å få vite hvor dere skal, blir nok uansett en kjempetur:)
weddingbee   Postet: 08.01.2012  kl:22:16
Gratulerer med bestilt bryllupsreise! Satser på å få gjort det snarest vi også... gleder meg sååå fælt! =D Vi tenker oss til Italia på bryllupsreise og ser for oss et koselig landlig område hvor vi kan dra på marked, kjøpe ferskvarer, dra på picnic i parker, gåturer, etc.. Bryllupsreisen vår skal definitivt ikke brukes på strand og shopping, men heller på å bare nyte hverandres selskap =)

SV: er SÅ DEILIG å endelig få bordløper på plass! Nå har vi fått bekreftet at vi får låne duker av noen bekjente som tidligere hadde restaurant også, helt gratis! Godt mulig vi mangler duk for et par langbord (av totalt 14?), men heller det enn å måtte kjøpe alle! =) Hvite duker får vi jo bruk for senere uansett, så lenge ikke det er snakk om 100+ m.. heheh ;) Neste punkt på listen er KAKE!
kristinesside   Postet: 09.01.2012  kl:00:10
weddingbee: Tusen takk! Og jeg tror vi tenker litt likt der altså ;)

Fantastisk når ting ordner seg, uansett hvor "små" de er i forhold til andre ting, og det blir en lettelse hver gang noe kommer i boks :)

Vi har ikke bestemt noe helt sikkert ennå med kaker, for det er få bakere rundt, og de er ikke akkurat oppdatert på bryllupsfronten. Her er det fremdeles gul marsipankake i etasjer med luft mellom på et stort hvitt stativ som gjelder. Og der jeg har spurt, har de ikke hørt om noe annet, iallefall ikke hvordan man kan ha flere lag rett oppå hverandre, om du skjønner hva jeg mener, hehe. Åjåj.. Så vi må finne på noe lurt der :)
weddingbee   Postet: 09.01.2012  kl:20:29
SV: vi står nå mellom Molière og Lie Nielsen, og jeg sliter kjempemasse med å velge! Driver rett og slett sjæ'sten til vanvidd. Innerst inne ønsker jeg Molière, men jeg klarer ikke å la være å tenke på at Lie Nielsen eeegentlig ikke er så verst - særlig hvis man skal ta prisen i betraktning. Jeg ønsker egentlig en sånn "oppå-hverandre-kake" jeg også, men jeg vet ikke om noen får det til, så jeg sier meg fornøyd så lenge smaken er god og kaken er fin uten at det er noe lag med marsipan utenpå =) om noen får til en slik "oppå-hverandre-kake" så ser jeg heller på det som ekstra bonus =D
Ingrid Marie   Postet: 11.01.2012  kl:15:36
åååh :) så koselig!!

gleder meg sykt til det er min tur!
kristinesside   Postet: 11.01.2012  kl:16:16
Ingrid Marie: Dette er noe jeg også har drømt om lenge, så tror det blir flott! Egentlig tror jeg at en bryllupereise blir fantastisk uansett hvor man drar! :D Gled deg!
FotoRenate   Postet: 11.01.2012  kl:23:52
Hawaii var i hvertfall supert. Etter all bryllupsstress er det såå deilig og bare gjøre ingenting med verdens beste ektemann ved sin side <3
kristinesside   Postet: 12.01.2012  kl:16:21
FotoRenate: Det kan jeg tenke meg! Jeg gleder meg nesten mer til reisen og den første tiden sammen enn selve festen! :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits