For et par uker siden hadde både jeg og min kjære fri fra jobb sammen, og det var så deilig!

Som regel så pleier jeg å sitte for meg selv og dille med små kreative detaljer i brylupeforberedelsene (når jeg ikke orker tanken på pensum og eksamen, som heldigvis er over for denne gang..!), MEN denne dagen satt vi begge med hver våre kreative sysler, og fikk gjort ganske mye sammen!


(Tilfeldig bilde fra et bryllup der vi krangler over en kransekakebit, og jeg gir et rart "killerblikk" rett før min kjære snapper den fra meg og vinner.. haha!)Jeg fikk laget et (forhåpentligvis) endelig monogram som vi kan bruke til diverse i bryllupet og jeg fikk et tips om en forhandler som kan lage stempler av Victoria. Så jeg fikk også sendt en mail med forespørsel, forklaringer og bilde, og går nå og venter spent på pakke i posten! Håper virkelig det blir som jeg håper, og at jeg kan anbefale det videre! Blir stempelet bra, tenker jeg å bestille et til om en stund som jeg kan bruke til å merke kort og andre ting jeg lager til folk, som et slags sertifikat på at det er hjemmelaget. Det har jeg alltid synes ser så proft ut, og det er ikke dyrt heller. Dermed ville jeg ta sjansen på å bestille, så hvis det ikke fungerer, så er det ikke krise. Da må jeg bare finne på noe annet lurt istedet :)

Jeg har googlet "monogram" for å se om jeg kunne få til å lage noe lignende selv, og fant blandt annet denne siden HER med tre forskjellige . De er enkle og fine typer med våre bokstaver (og en annen dato..), men jeg ville ha noe litt annerledes. Jeg så også det fine monogrammet på bloggen Bryllupstid, og jeg har igrunnen brukt en del av hennes fremgangsmåte for jeg er ikke spesielt god med data. Så da fikk jeg det til på et vis. Blir spent å se hvordan det blir som stempel, og om jeg er like fornøyd da!


<3

 

Vi fikk også endelig bestilt papir i drøssevis som skal brukes både til invitasjoner, bordkort, kirkeprogram, hefter og takkekort! Det har surret rundt i hodet mitt i flere måneder, så nå måtte vi bare bestemme oss og få bestilt så vi har litt tid på oss til å lage alt dette. Når jula er ferdig må flere av mine nærmeste beregne seg på å kanskje få en invitasjon til bryllupsverksted på facebook! For dette kan ta tid hvis det bare er oss to (les: meg) som skal gjøre alt alene!

Som sagt så har jeg grublet på dette med invitasjoner og andre trykksaker veldig lenge nå, og når vi satte oss ned sammen i går så kom min kjære med en superenkel løsning på et dilemma som jeg har slitt med i månedsvis! Jeg spør ham jo titt og stadig, men han er ikke alltid like engasjert som meg, forståelig nok. Men han kan komme med noen gullideer innimellom, og det er jeg veldig glad for!

Og ikke nok med det, det var da han fikset, sagde og dekorerte på de lilla adventslysene jeg hade kjøpt på nille for 10 kr stk

 

 


Signatur
Si din mening!
Nina   Postet: 12.12.2011  kl:19:40
Håper du blir fornøyd med stempelet :) Disse karene glimter til en gang i blant, veldig kjekt, hehe.
kristinesside   Postet: 12.12.2011  kl:20:18
Nina: Jeg kommer med oppdatering her når jeg har fått det iallefall!! Og ja, det er veldig flott! :D Gleder meg over hvert minutt :)
Maria R   Postet: 12.12.2011  kl:22:45
Hei Kristine! Er så flott å høre om bryllupsforberedelsene deres slik at jeg selv forhåpentligvis snart kommer i gang :) Jeg har også tenkt på å lage invitasjoner og kirkeprogram selv, og lurer derfor på hvor dere har bestilt papir? Har tittet litt rundt på ebay, men der er det et hav av muligheter og jeg er neimen ikke sikker på om det er så mye å spare på det heller.. :)
kristinesside   Postet: 12.12.2011  kl:23:33
Maria R: Hei! Så gøy du liker å lese om dette styret! :D Vi har bestilt papir fra cardsandpockets.com! Her kan du få alt i valgfri farge, ferdigbrettet invitasjoner og konvolutter, og bunker med ark, både i A4 str, og i mindre biter. Helt genialt! Vi har enda ikke fått det vi bestilte, men jeg kommer til å lage et innlegg om det når det kommer :D

Det er litt sjarm å lage ting selv synes jeg. Og farget ark eller mønsterark på Panduro blir altfor dyrt for min lommebok. Jeg hadde bestemt meg på forhånd hvordan jeg ville ha invitasjonene, så det å finne rette fargen og størrelsen på ark, var ikke så lett. Men på denne siden fant jeg akkurat det jeg ville ha, og nå slipper jeg å brette alle invitasjonene selv og være redd for at de blir skjeive, eller at jeg klipper sjeivt! Deilig å ha grunnarbeidet gjort tenker jeg, for det blir alltid mye arbeid med slike ting uansett :)

Når skal du gifte deg? :)
weddingbee   Postet: 13.12.2011  kl:23:02
Gleder meg til å se monogrammet og stempelet =D legger du ut info om selgeren og sånn etter hvert? =) Vi har nemlig bestilt stempel på Ebay for omkring 70 kr eller noe, men det var inkludert blekk i stedet for at man fikk med stempelpute, så jeg ekke heeelt fornøyd. Vil helst ha et stempel med fargemuligheter =)

SV: gjett hva jeg har gjort på i dag... laget nye strømpebånd! Alt er din feil altså =P tihi... men jeg er strålende fornøyd med resultatet =D Driver fortsatt og småvingler (det er jo SÅ MYE fint der ute), men tror jeg skal klare å unngå å lage nye strømpebånd nå ;)
kristinesside   Postet: 14.12.2011  kl:00:35
weddingbee: Selvfølgelig legger jeg det ut! Må absolutt dele gode ting og fraråde ikke så gode ting til alle kommende bruder eller hobbyelskere :D Vi betalte vel 12 inkl. frakt, for to stempler, som skulle være montert. Blir spennende!

Du altså! Du lager jo mer trøbbel for deg selv enn du trenger! ;) Haha! Men jeg gleder meg til å se det nye og da!! ;)
Ingrid Marie S.   Postet: 14.12.2011  kl:20:34
Det hørtes ut som en utrolig koselig dag! Gleder meg til jeg skal gifte meg en gang.. :) Åh!

Det er alt for tørr luft i leiligheten her, så det er derfor jeg har fått så tørr og sår hud. For ikke å snakke om de tørre og oppblåste øynene jeg fikk. Da fikk jeg liksom bekreftet det at det er tørr luft her, så takk for kommentar! :)
weddingbee   Postet: 14.12.2011  kl:20:41
SV: takk takk for skryt =D men åhhh.. nå gleder jeg meg masse til ditt neste innlegg!! Bare venter på at du skal legge ut inofen nå sånn at jeg også kan kjøpe =D tihi.. og ikke minst.. gleder meg til å se monogrammet deres! =)
oreophilum - en blogg om graviditet, bryllup, interiør og husbygging.   Postet: 15.12.2011  kl:12:42
Så kjekt. Dette har jeg ikke rukket å tenke på en gang! Tusen takk for tips om siden din. Den er jo kjempe fin <3
kristinesside   Postet: 15.12.2011  kl:20:25
oreophilum: Så gøy du likte den! Tusen takk :D Alt du finner av inspirasjon eller tips er det VELDIG lov til å bruke! Så det er bare å titte innom :D
Maria R   Postet: 15.12.2011  kl:22:41
Hei igjen, Kristine!

Den nettsiden og produktene de tilbyr hørtes virkelig genialt ut! Takk for tips :) Jeg er helt enig med deg at det kan være en utfordring å brette, ordne, fikse og styre, så deilig at mye kommer allerede klart. Men vil det si at f.eks. de ferdigbrettede kortene til å printe innbydelsen på faktisk kan brettes ut og puttes i printeren/kopimaskina og brukes nærmest som papir i vanlig A4-størrelse? Eller er jeg kanskje heeelt på villspor her..? Hehe, som du skjønner er jeg ikke særlig dreven på denslags, men nå må jeg også få ut fingeren. Vi gifter oss 28. juli neste år, så jeg begynner å kjenne presset, for å si det slik :)
kristinesside   Postet: 17.12.2011  kl:12:20
Maria R: Værsågod du! Ja, eller, det er kanskje ikke et A4 ark i størrelse, det kommer litt an på hvilken type kort du bestiller, men det er også litt tykkere, så jeg vet ikke om alle printere tar de arkene. Det som jeg skal gjøre er å bruke litt tynnere ark til å putte i printeren og lime inni kortene, så det gjør litt mer ut av seg. Slike fargede ark kan du også kjøpe i bunker på samme side i samme farge eller en annen farge. Jeg ville prøvd å kjøpe en prøve på ark hvis du vil ha den direkte i printeren, det koster bittelitt, og da får du prøvd og du får sett det aktuelle kortet i den fargen du vil ha :) :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits