Kommentarer: 3    Postet: 06.12.2011   Klokken: 21:42   Kategori: Jul


Nå er jeg ENDELIG ferdig med eksamen, det gjenstår bare å få den levert. Og nå får jeg tid til å lage litt mer julehygge her hjemme når jeg ikke er på jobb, for nå er det ikke lenge igjen til jul! Men rett før eksamensperioden rakk vi iallefall å få opp julestjerner i stuevinduene og lage avdentsstake.
Disse lysene kjøpte jeg på Nille for 10 kr stk, og så fikk min kjære en idé om å lage de i forskjellige høyder, og så måtte vi jo ha tallene på plass. Han satte seg ned og kappet litt av lysene slik at det ble 4 forskjellige størrelser på dem, og så risset han ut tallene direkte på lysene, så tallene du ser er den hvite stearinen som er under det lilla. Superenkelt, og ikke minst billig. Flinke og snille forloveden min!

Her ser du ikke høyden på lysene så tydelig lenger, for jeg har brent de to første lysene en god del, så de har allerede blitt like lave som det tredje lyset, men du ser tegninga ;)

Her er stuevinduene våre med julestjerner. Vi har 3 adventsstaker også, men merkelig nok får vi de ikke til å virke (er det ikke slik hvert år da?), og det var litt verre enn vi trodde å finne ut hvilke pærer som må byttes ut..

 Sist, men ikke minst har vi satt fram julekalenderen jeg laget til oss av fyrstikkesker. Den gir julestemning bare av å pynte opp synes jeg. Og inni hver skuff finner du en liten bit av juleevangeliet! Vi kunne ha lagt i noe mer, men det var absolutt ikke nødvendig i år siden vi har hver vår julekalender utenom. For å se resten av julekalenderne jeg laget se innlegget HER, og hvis du vil vite hvordan jeg laget dem, se innlegget HER.

 

Foreløpig er det dette vi har som pynt, men det kommer flere ting etterhvert når vi nærmer oss julaften enda mer :)

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 3    Postet: 06.12.2011   Klokken: 21:42   Kategori: Jul
sandras snapshots   Postet: 07.12.2011  kl:00:15
Så koselig :-)
Nina   Postet: 07.12.2011  kl:15:48
Så smart og kreativt med adventslysene. Må si han var veldig flink til å risse ut tallene, det hadde nok ikke blitt like fint om jeg skulle gjort det :p
kristinesside   Postet: 07.12.2011  kl:22:56
Nina: Jeg vet! Hadde aldri funnet på det der selv. Jeg tenkte å kjøpe tall som jeg kunne lime på eller noe jeg :) Han brukte noen minutter på åpønske ut hvordan han skulle få det til uten å rive av større flak av den lilla stearinen, og med litt tålmodighet ble det superfint :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits