Tidligere denne uken benyttet jeg meg av at det har kommet adventsmaterialer inn i hobbybutikkene her, og fikk endelig tak i litt lilla stoff med sølvprikker og skimrende bånd som ellers har vært grusomt og overraskende vanskelig å få tak i! Jeg ville egentlig ha lilla papir med litt mønster på, men selv ikke nå når det nærmer seg advent har det kommet inn slike ark på Panduro eller Familieskatter (en koselig hobbybutikk i Sandnes). Så da jeg så en bunke med lilla julemønstret stoff på Kreaktiv på Kvadrat, sikret jeg meg en bit av det som minnet minst mulig om jul ;)Og ja, det skal brukes til bryllupsdekorasjoner alt sammen, men til akkurat hva får du se senere i forberedelsene :)
 

Q: HVA SYNES DU OM FARGENE?

Q: KAN JEG BRUKE STOFFET UTEN AT FOLK TENKER JUL TROR DU?

 

 

Signatur
Si din mening!
weddingbee   Postet: 13.11.2011  kl:17:15
SV: hmm.. jeg ødela et par stykker før jeg fikk helt teken på det (til tross for at jeg hadde et ekstra lag med papir), så det er nok helt vanlig å ikke få dem fine på første forsøk =) Et tips er å rulle MOT den kanten du har dobbeltsidig teip på, ved å holde i hjørnet til "blondedelen" som IKKE har teip på, og deretter starte å rulle nederst ved enden slik at man får en tupp... derfra er det bare å rulle videre slik at man får kremmerhuset =)
kristinesside   Postet: 13.11.2011  kl:17:26
weddingbee: Da skal jeg gå til innkjøp av litt mer ark, og prøver på din måte! Øvelse gjør sikkert mester ;) Starte nederst, det var smart. Får jeg enden fin uten å krølle, mose eller brette den, da går det omtren av seg selv med resten vil jeg tro. Takk for tips! :)
weddingbee   Postet: 13.11.2011  kl:20:28
SV: vær så god =D om det absolutt ikke funker må du for all del bare si fra, så skal jeg se om jeg får filmet en video eller noe. Er jo alltid lettere å forstå hva som skal gjøres når man ser det fremfor å lese en forklaring =)
kristinesside   Postet: 13.11.2011  kl:21:54
weddingbee: Åh, så snill du er da :) Jeg skal øve meg litt til, så sier jeg heller ifra ;) :D
Jane Helen   Postet: 13.11.2011  kl:22:51
Så fint stoff :D Jeg blir jo bare super nysgjerrig på hva du skal bruke det til! :p *undrer*
kristinesside   Postet: 13.11.2011  kl:23:51
Jane Helen: Det er ikke noe veldig voldsomt, litt bordnummer og pynt på dekorasjoner kanskje? Skal hjem og hente rammene vi har like til bordnumrene i helga, så kommer det bilde når jeg er ferdige med dem :) Ideen min ligner nok litt på din kanskje, men satser på at det går bra ;) Du har jo så god smak! :D
Jane   Postet: 14.11.2011  kl:11:12
SV: Jeg synes også det er greit med en slik liste. Da er det lettere for at jeg husker det meste i hvertfall :p Man må virkelig holde tunga rett i munnen når man planlegger bryllup! hehe.. Underholdningen trenger jo ikke være mer avansert enn en spilleliste over et anlegg eller PC. Eller man kan leie noen til å spille. Litt ettersom hva man ønsker egentlig.

Gleder meg til å se når du er ferdig :) Hehe.. Takk for komplimentet :D
kristinesside   Postet: 14.11.2011  kl:14:01
Jane: Vi har tenkt å ha flere spillelister, ettersom hvordan stemningen er utover kvelden :) Men jeg tenkte litt mer på om man vil ha noe konkret underholdning ift leker, konkurranser, og andre innslag. For mange kan det bli kjedelig når middagen er ferdig, og man går i påvente av festen. Jeg har vært med på at mange har gått hjem lenge før programmet var ferdig, fordi det ikke var et tydelig program, og ingenting skjedde. Så jeg prøver å finne på noe lurt som kan skje imellom middag/kaker og avslutningsfesten :D
Siri   Postet: 15.11.2011  kl:19:57
Veldig fin farge, jeg elsker prikker:) Tror nok ikke gjestene deres kommer til å tenke jul, det spørs jo bare hva du gjør ut av det ;)
kristinesside   Postet: 15.11.2011  kl:23:43
Siri: Det er sant! Det er jo ingen som vet at det lå i en bunke med stoff med julelys og adventsstaker ;) Tror resultatet kan bli bra! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits