I forgårs (lørdags) ettermiddag dumpet denne søte pakken ned i postkassen vår, en cd med bilder fra Lisbeth Finsådal! Hun tok bilder av oss en søndag for få uker siden, og nå har hun redigert en del av bildene! Vi skal prøve å iallefall velge ut et bilde vi vil bruke i invitasjonene våre, og kanskje kan vi bruke noen av bildene til flere ting? Jeg har en del ideer, men alltid gøy å få ny inspirasjon! Det blir spennende å se!Her er coveret til cden vi fikk!

 Blir spennende å se gjennom alle bildene og velge ut favoritter!

 


I dag er det faktisk bare 8 måneder igjen til vi gifter oss! Hurra!

 

 

Q: HVA SYNES DU OM Å HA INVITASJONSBILDE?

Q: FORSLAG TIL HVA ANNET VI KAN BRUKE BILDER TIL I BRYLLUPET?

 

 

Signatur
Si din mening!
Jane   Postet: 14.11.2011  kl:15:01
Åhhh, så spennende!!! Får vi ta en titt også? :) Kjenner jeg er litt misunnelig på disse bildene deres - tross jeg ikke har sett dem :p Vi har kun bilder vi har knipset selv av oss. Har ett vi liker veldig godt som vi tenker å bruke på "Save the date"-kortet, men kanskje jeg må ut og knipse bilder av oss :p Har foto som hobby og har både speilreflekskamera og stativ så det er ingen umulighet. Vi får se hva vi får tid til. Jeg gleder meg uansett på deres vegne over at dere har fått bildene og håper dere finne noen dere simpelthen elsker! ;)

SV: Såpass?! Det har ikke jeg opplevd, men så grusomt da! Og ikke minst kjedelig for brudeparet. Det var virkelig noe å tenke på. Kan du huske om toastmasteren var tydelig om kveldensinnhold da? Noen synes også det er veldig ålreit med den pausen mellom middag, kaker og fest. Da kan de gå ut og røyke, strekke på beina, gå på toalettet, piffe seg litt opp, mingle etc. Dette er i hvertfall noe jeg må tenke på! Takk for at du delte denne erfaringen :D OK, så dere går for musikk på PC/ anlegg? Det er jo en veldig ålreit og billig løsning. Vi er litt usikre enda. Vi har begge danseglad familie, så sånn sett vil det passe best med live musikk. Det er liksom penga som eventuelt styrer dette for vår del. Min svigerfar har fått i oppgave å høre med en bekjent som spiller i et band om hvor mye de skal ha og eventuelt om de anbefaler noen andre hvis de ikke passer oss. Så vi får ta det derfra enn så lenge ;)
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)   Postet: 14.11.2011  kl:16:20
Blir nok veldig fint med invitasjonsbilde, vi har lyst på noe sånt vi og, men får se :)
Nina   Postet: 14.11.2011  kl:19:52
Det er så spennende å få se hvordan bildene har blitt, håper dere er fornøyde :)

Vi skal også ha et bilde i invitasjonen, men det blir ganske lite. Jeg har kjøpt en del rammer for å ha bilder rundt omkring i lokale på selve festen. Det er som sagt ganske kjedelig lokale, så må pynte med det jeg kan :p Skal ha fra vi var små også tenkte jeg, og fra de 6 årene vi har vært sammen :) Det er jo evt en måte og få brukt flere av bildene deres på også? :)
Trine   Postet: 14.11.2011  kl:22:04
Så utrolig gøy!!! Jeg har tenkt på det der selv,men enda i tvil... Skal dere ha det som front på invitasjonen eller inni?

SV: Klart jeg kan vise save the date-kortene! Allerede lagt ut ;)
kristinesside   Postet: 14.11.2011  kl:23:21
Jane: Jeg tenker å legge ut noen av bildene etterhvert ja, så de kommer! Men først må vi få bestemt oss for hvilket vi skal ha i invitasjonene, det må vi holde litt hemmelig ;)

Hadde vi ikke fått denne fotograferingen i prisen så hadde vi nok stilt opp et kamera og prøvd å ta et selv vi også, for det er litt koselig å se bilde av de som skal gifte seg i invitasjonen! Da vil gjestene kanskje også sette det til pynt som med et takkekort ;) Og det er mye koseligere å lage også synes jeg :)

Og ja, såpass! Men problemet der var at det skjedde ingenting etter middagen utenom at kakene ble servert litt etterpå. 0 program, 0 dans, 0 fest. Jo, litt underholdning som kom på sparket var det, men ikke noe særlig mye mer.. Så da har jeg fått litt panikk, og det jeg drømmer mest om om natta er at folk heller vil gå til byen enn å ha det gøy med oss! Man må jo ha litt fritid så folk kan gjøre det de vil, slappe av og slikt, men ikke for mye, så det blir at folk ikke vet om programmet er ferdig eller ikke..

Men vi vil gå for å bruke det anlegget som finnes på stedet. Og bruke en av gjestene til å styre musikken litt. Vi har ikke mye slingringsmonn i budsjettet, så vi bruker heller mer penger på mat, foto og ringer enn på noe annet. Vi valgte oss fort ut det vi mente var viktigst, og så prøver vi å kutte ned på alt det andre :) Så da blir det ikke noe livemusikk for oss, men det kan bli like kjekt uten tror jeg :) Ikke alle som er så glad i å danse utenom de aller yngste i vår "bryllupsgjeng", så tror ikke det er noen som blir veldig skuffa :)
kristinesside   Postet: 14.11.2011  kl:23:23
Anettes Boble: Det blir litt mer personlig synes jeg :) Og det er ganske lett å ta et bilde selv, med hjelp av et stativ eller en venn, og redigere litt i etterkant, eller finne et annet privat parbilde av dere :) Det hadde vi gjort om vi ikke hadde fått invitasjonsfotograferingen med i prisen i bryllupsfotograferingen :)
kristinesside   Postet: 14.11.2011  kl:23:28
Nina: Åh, det er så koselig med bilder av paret i lokalet! Pynt med alle bilder du har, jeg synes det er såååå fiiiint!! Da ser gjestene iallefall at det er dere som er i sentrum, det er ikke et hvilket som helst selskap de er i. Og så romantisk!

Jeg har veldig lyst til å bruke noen av disse bildene vi har fått nå i rammer og slikt i lokalet, sette ved gjesteboka, gavebordet, osv.. Og kanskje noen ved kaffebordene også? (tror de blir i en annen etasje for de fleste av gjestene, ettersom vi har både en sal og en peisestue til rådighet)

Men en genial idé med bilder fra vi var små! Det likte jeg :D Takk for tips!

Men skal du ha alle bildene i rammer, eller skal du henge dem opp eller gjøre noe annet med dem? :)
kristinesside   Postet: 14.11.2011  kl:23:30
Trine: Det blir inni, vi skal lage invitasjoner med totalt 3 sider på innsiden, så tenker å ha bildet på den midterste siden, og kanskje et monogram eller noe annen pynt på fremsiden? Litt usikker ennå kjenner jeg :) :)

Spennende!! Gleder meg til å se! :D
Jane   Postet: 15.11.2011  kl:15:32
SV: Ja, man må rett og slett gjøre noen prioriteringer! Så bra dere har funnet noen og at dere er enige om det :) Jeg synes ikke at et anlegg ødelegger for stemningen. Musikken gjør jobben uansett ;) OK, jeg kjenner jeg blir trist av å høre at et bryllup kan ende sånn - både for brudeparet og gjestene. Da tenker jeg at mye må ha gått galt i planleggingen. Heldigvis for dere så lærte dere noe veldig nyttig da :D
kristinesside   Postet: 15.11.2011  kl:23:41
Jane: Så sant, så sant! Tror ikke planleggingen var noe særlig, virket veldig tilfeldig satt sammen, men men, vi kom hjem klokere! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits