For mange måneder siden gikk jeg til innkjøp av mange rammer på Ikea av typen Söndrum for å bruke som en del av dekorasjonen i bryllupet. Jeg kjøpte flest av de minste rammene for planen var, og er å bruke dem som bordnummer.

 Jeg har ikke kommet så langt at jeg har pyntet dem ferdige enda, men se her hva Weddingbee har gjort med sine rammer!:

 

Helt fantastisk nydelig, enkelt, elegant og romantisk! Jeg liker det! Les mer på hennes blogginnlegg om hvordan hun lagde dem. De er så absolutt til inspirasjon for meg og mine uferdige bordnummer!

 

 

Q: HVA SYNES DU OM IDEEN?

 

 

Signatur
Si din mening!
Nina   Postet: 07.11.2011  kl:23:41
Herlighet, nå må jeg le! Husker du klipp og lim-prosjektet mitt? Der du ser litt av ei IKEA-ramme, noe lilla (tøyet) og noe hvitt (bordnummeret). Vi har så like ideer at det nesten er litt skummelt:p
Fucoc   Postet: 08.11.2011  kl:00:03
vi hadde små rammer med info om kakene på kakebordet, hvor de var fra/hvem som hadde bakt, hvorfor vi hadde valgt den og om den var allergivennlig.

Men skulle gjerne hatt de som bordnummerrammer også! Det er jo så fint med runde bord... Hadde det ikke vært for at lokalet vårt kun passet for langbord :/
kristinesside   Postet: 08.11.2011  kl:11:31
Nina: Åja, stemmer det, men jeg hadde aldri gjettet det samme, jeg trodde faktisk det var 2 prosjekter på en gang ;) Fantastisk!! Det blir gøy å se resultatene da! :D Hihi :)
kristinesside   Postet: 08.11.2011  kl:11:36
Fucoc: Det var veldig lurt! Informasjon om kakene, og hvem som står bak, og er jo koselig for gjestene å lese om! Kanksje jeg skulle ta med meg det tipset videre? :) Ha en liten lapp ved hver kake kanskje :)

Ja, det er egentlig litt dumt når man må ta det som lokalet har å tilby, og det ikke alltid går an å få tak i steder med runde bord, så jeg tror bare vi var superheldige :) Men deres langbord var knallfint pyntet, så jeg tror ikke det var noen andre enn kanskje dere selv som grublet litt på akkurat det ;) Er det ikke sånn det pleier å være? :)
Nina   Postet: 08.11.2011  kl:21:36
SV: Takk. Dine blir garantert superfine de også :) Jeg vet ikke hvor mange bord det blir, husker ikke helt hvor mange det går rundt hvert bord. Tipper kanksje 8-9 stk :)
Siri   Postet: 09.11.2011  kl:12:30
God ide:)
Tina   Postet: 12.11.2012  kl:13:55
Bare ELSKER disse! Rammene er akkurat slik jeg har sett det for meg selv :)
kristinesside   Postet: 13.11.2012  kl:00:45
Tina: Så bra! Rammene er kjøpr på ikea, fine og billige :D Og de var rimelig enkle å lage :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits