Da vi skulle starte runden etter å se på forskjellige lokaler til bryllupet, kom vi aldri lenger enn til første stopp. Allerede før vi besøkte stedet hadde vi begge vært der tidligere, så vi visste litt hva vi gikk til. Men da vi fikk se selve lokalet vi kunne leie istedet for restauranten, var iallefall jeg bombesikker. Et eget bygg med 2 etasjer midt på stedet, men det ligger likevel usjenert til. Det har mat/dansesal og kjøkken vegg-i-vegg i øverste etasje, og i underetasjen er det en koselig salong med forskjellige stoler og sofaer i en slags "vintage-Fretex" stil, og jeg liker det! Det er til og med en egen inngang til en vinkjeller derfra som vi skal bruke til gaverom. Det kommer til å bli så fint! Og ikke minst, i den øverste etasjen hadde de RUNDE BORD (!!!) med plass til 8 personer per bord, og jeg vet faktisk ikke om et annet sted hvor de har runde bord rundt i distriktet!

Så etter å ha forhørt meg litt om hva min kjære syntes om lokalet, var det ikke vits i å besøke andre steder. Det lette valget ble Farsund Resort! (bildene nedenfor er hentet fra denne siden)

Det ligger omtrent 10-15 mins kjøring fra kirken vi skal bli viet i, og planen er å ta bryllupsbildene på samme stedet. Det ligger rett ved sjøen ved et sted som heter Bjørnevåg, et herlig og idyllisk område. Jeg gleder meg!
Oversiktsbilde over hele området tatt fra utsiden. Her ser du selve restauranten i midten, og noen av hyttene til utleie på høyre siden. Bak disse bygningene finner du lokalet vi skal leie.
Dette er "Løa" fra utsiden som vi skal bruke som festlokale på den store dagen. Det ser kanskje ikke så stort ut fra utsiden, men det er godt med plass til alle gjestene vi skal ha utover kvelden. Bak ser du et hvitt gammelt hus, "Abraham Larsens Hus" som er restaurert og godt bevart med gamle møbler og en gammel stil innvendig, og det er godt mulig vi kan benytte oss av dette på bryllupsfotograferingen. Det er nesten så jeg håper det regner den dagen så vi er nødt til å ta bilder der inne ;)

Her ser du utsikten fra utforbi "Løa" og ned til den røde restauranten i midten med flere hytter på sidene. Kjempegreit for gjester som ikke vil reise direkte hjem etter festen og benytte seg av disse hyttene for natten, og så slipper man å ta turen helt inn til byen for å finne overnatting.

Selve stilen i lokalet er en avslappet stil, med skifer og peis i underetasjen og grått veggpanel i øverste etasjen. Vegger og tak i begge etasjene har vegg- og takbjelker som stikker seg litt ut med en lys brun trefarge, og du føler ikke for å gå rak i ryggen og løfte haka når du kommer inn, og det er akkurat det jeg var ute etter. Et lokale som ikke gjør det ekstra vanskelig å finne den avslappede atmosfæren!

 

 

Q: HVA SYNES DU OM STEDET OG LOKALET?

 

 

Signatur
Si din mening!
Jane   Postet: 09.11.2011  kl:14:54
Det så veldig idyllisk ut :D Tror det blir en veldig fin plass og en fin ramme på bryllupet! :) Viktigste er jo at dere elsker stedet! Og det er veldig ålreit at det er overnattingsmuligheter så nære! Det har vi også på stedet vi har booket. Kjempe smart! ;)

SV: Oi, er det masse altså?! hehe.. Ok, da har vi vel vært litt flinke likevel :o) hehe.. Har tenkt på dekorasjoner, men ingenting endelig der enda. Og vi skal ikke ha flere bord tror jeg. Vi går for norsk tradisjonelt E-bord :p Tusen takk, så koselig å høre :o)
Nina   Postet: 09.11.2011  kl:15:51
Det så kjempefint ut! Idylliske omgivelser!

Jeg er egentlig litt misfornøyd med vårt lokale, men det er det eneste vi har funnet som er stort nok og ledig den dagen. Det er mange fine lokaler, men de fleste krever at vi kjøper mat og drikke der. Det blir altfor dyrt for oss. Jeg tror likevel at vi skal få pyntet det fint og hvis jeg legger litt ekstra detaljer i dekoreringen blir det bra ;) Uansett er det gjestene som lager stemningen for dagen :)
Fucoc   Postet: 09.11.2011  kl:15:59
Så nydelig sted!
kristinesside   Postet: 09.11.2011  kl:23:27
Jane: Ja, det er jo det som er det viktigste! :) Jeg har kommet i gang med tanker om dekorasjoner, men ikke satt noe ut i live ennå, men det er like rundt hjørnet tror jeg. Det blir spennende :) Og et E-bord er jo knallkoselig også, fint og tradisjonelt :)
kristinesside   Postet: 09.11.2011  kl:23:28
Fucoc: Jo, takk, vi gleder oss! :D
kristinesside   Postet: 09.11.2011  kl:23:32
Nina: I dette lokalet må vi ha serveringen derfra, men vi tar oss råd til det, og sparer og sparer, og det er ikke så ille som folk kan tro, faktisk. Med alt inkludert som pynting og rydding, servering og diverse, så er det ikke så galt! Men hadde det vært et bedre sted, uten servering, så kan det godt være vi hadde gått for det. De fleste stedene som vi kunne leie kun lokalet, hadde avtaler med faste leveringssteder ift mat, og vi ville ikke ha mat derfra i utgp. Så da var det et lett valg :)

Men det er sant som du sier, det er gjestene som utgjør mesteparten av stemningen. Så plusser du på litt fin pynt og dekorasjon tror jeg resultatet vil bli kjempebra!
Barbie dokka di :D   Postet: 10.11.2011  kl:11:30
Har hvert der på familie middag det er så utrolig fint der :D dere kunne ikke fått noe bedre en det :D <3 Hvis det er sol der når dere skal gifte dere så enda finere :D
kristinesside   Postet: 10.11.2011  kl:12:09
Barbie dokka di :D: Så bra!Satser på sol og nydelig vær, da blir alt så mye bedre ;) :)
Solveig Marie   Postet: 10.11.2011  kl:16:26
For et flott sted:) Der vil dere nok få et flott selvskap tenker jeg:)
weddingbee   Postet: 10.11.2011  kl:16:46
liker det jeg ser! Ser så utrolig idyllisk og sommerlig ut =)

SV: har du bestemt deg for konkrete blomster og sånn? =) tror jeg har bestemt meg for roser, nelliker, peoner og brudeslør (rett og slett fordi det er de jeg kan navn på.. haha!), også vil jeg gjerne at fargene (hvit, krem, dus rosa/fersken'ish) skal gå litt over i hverandre om du skjønner? Vil ikke ha for mye kontraster i fargene, tror jeg...

Høres ut som om du har en god plan der med blondene! Gleder meg til å se det endelige resultatet når den tid kommer =D Blonder <3 tihi.. tusen takk for skryt! Godt at alle timene mine på google også kommer til nytte for andre kommende bruder =)
Jane   Postet: 10.11.2011  kl:16:58
SV: Oh, så spennende da! :) Artig å lese om all energien og kreativiteten din! Gleder meg til fortsettelsen ;D Jeg kikker på ebay rett som det er etter ting jeg kunne ha tenkt meg, men har fortsatt ikke handlet noe. Ting er under konstruksjon i min hjerne enda :p hehe..
kristinesside   Postet: 10.11.2011  kl:18:04
Solveig Marie: Det tror jeg også, så absolutt! Et drømmested om sommeren! :)
kristinesside   Postet: 10.11.2011  kl:18:22
weddingbee: Det er knallfint der, enda bedre i virkeligheten! :)

Jeg tror jeg har det, sånn ca iallefall, og det er sykt hvor like vi tenker! Hjelp ;) Jeg har lyst på hvite peoner, nelliker, kanskje litt roser, og lavendel eller lilla brudeslør :) Så det blir lilla og hvitt sammen :) Har tenkt på calaliljer også, det er så fint, men føler ikke det passer til den stilen jeg vil ha. Det passer kanskje mer til et stivpyntet bryllup? :)

Det blir knallfint med forskjellige duse farger, fersken er så nydelig sammen med rosa! Jeg liker ikke så godt lys lilla, så vil helst ha noen blomster som har litt skarp lillafarge. Litt kontraster :)

Værsågod, det er vel fortjent! Kjenner ejg også blir glad når alle mine timer foran pcen også kan glede andre :) Da er det ikke heeel vaste of time ;)
kristinesside   Postet: 10.11.2011  kl:18:23
Jane: Så gøy du synes det, jeg gleder meg også ;)

Det er veldig mange ting som fortsatt er i hjernen min også, men nå begynner jeg så smått å iverksette ting :)
weddingbee   Postet: 10.11.2011  kl:19:18
SV: wæææ.. SYKT! Det eneste som er ulikt er jo.. ehh.. fargevalget? tihi.. men desto gøyere er det, for da kan vi dele tips og inspirasjon og gjøre ting til vårt eget =D Bestisen min hadde faktisk calaliljer sammen med liljekonvall i brudebuketten sin nå i sommer. Buketten var RÅFIN, men jeg må nok si meg enig i at det kanskje passer inn i en litt mer stivpyntet setting.. men du.. peoner er jo som oftest bare i "knoppeform" når man kjøper de, ikke sant? Vet du hvor lang tid det tar fra man har kjøpt de til de blomstrer? =)
kristinesside   Postet: 10.11.2011  kl:23:32
weddingbee: Jeg vet det, det er det som er så bra! Åh, jeg glemte visst å nevne liljekonvaller! Men de blomstrer bare i slutten av mai om jeg husker rett. Der hvor jeg vokste opp var det en liten skog fullt av dem :)

Peonene er jeg veldig usikker på, jeg tror vi må høre med en blmsterforhandler. De blomstrer jo naturlig i midten av juni, og mitt bryllup er i midten av juli, så håper de likevel er å få tak i. Men er de i knopper kan du bruke sånn pulver til å røre ut i vannet, og da skal de kunne blomstre dagen etter! Det kan du sikkert også spørre om i butikker :)
spaniabrud   Postet: 11.11.2011  kl:14:46
Nydelig =) Norge er det vakreste landet i verden å gifte seg i !!!! Heldigggris!
Jane   Postet: 11.11.2011  kl:18:22
SV: Ja, dette må være skikkelig bonderomantisk :D Og det passer oss utmerket. Vi er fra bondelandet begge og setter utrolig stor pris på nydelig natur. + Vi kan vel også gå under beskrivelsen noe barnslige og vi liker da selvfølgelig eventyr - i tro med omgivelsene til lokalet. Hehe.. :p
Jane   Postet: 11.11.2011  kl:23:30
SV: Så artig! Vi skal også kombinere gaven med bordkort :p haha.. Great minds think alike! :o)
kristinesside   Postet: 11.11.2011  kl:23:31
Jane: Gøy! Åh, nå ble jeg veldig spent på hvordan dere skal pynte dem og sånn! :D Har du lyst til å holde det hemmelig fram til etter bryllupet kanskje? Jeg har ikke bestemt meg for det helt ennå. Men jeg tror jeg vet hvordan jeg vil ha dem :D
Jane   Postet: 11.11.2011  kl:23:44
SV: Nei, det er jo ikke superhemmelig ;o) Tenker å kun bruke skuffen på esken og kle den inn med papir i sølv. Så tenker jeg å bruke cellofan som innpakning, og oppi skal det ligge noe søtt og godt. Så skal jeg knyte igjen med en liten sløyfe. På utsiden skal jeh klistre bordkortet med dobbeltsidig pute. Bordkortet har jeg en idé om, men om det funker vet jeg ikke 100% sikkert enda. Så vi skal egentlig lage det hele enkelt, men forhåpentligvis stilfullt ;o) Hvilke ideer står du mellom?
kristinesside   Postet: 11.11.2011  kl:23:57
Jane: Åj, det hørtes stilig ut!! Jeg har litt angst for å ta på cellofan, får frysninger bare ved tanken på den gnisselyden, brr... så siden jeg er den som må dille med det hos oss, så blir det ikke det ;) Men jeg har tenkt å bruke hele esken. Ha noe godt oppi, kle den med farget papir og sette esken opp, vannrett om du skjønner. La navnet på gjesten være på det som da blir toppen, bilde av oss to på framsiden, og kanskje et monogram på baksiden? Litt usikker ennå, men tror det blir noe slikt :)
Jane   Postet: 12.11.2011  kl:16:27
SV: Takk :) Tror det blir veldig fint^^Skal få testet en dag i hvertfall. og se om ideen funker i praksis :) Hehe.. Jeg har ikke slike problemer med cellofan :p Oi, det høres jo ut som en kjempe spennende idé :D Gleder meg til å se det ferdige resultatet :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits