Denne sangen av Christina Perri er en av soundtrackene i den nye Twilight filmen Breaking Dawn. Har den på repeat om og om igjen og drømmer meg bort i brudevals?!!


 

 

Q: WHAT DO YOU THINK?

 

 

Signatur
Si din mening!
Nina   Postet: 02.11.2011  kl:15:06
Nydelig :)

Jeg synes det er vanskelig med låtvalgene til den store dagen, Vi har funnet en solosang til kirka, men vet ikke hvilke vi vil ha til innmarsj, utmarsj og brudevalssang.Tradisjonelt eller ikke? Vet svigerfar blir skuffet om vi ikke tar den tradisjonelle innmarsjen, men jeg synes Pachelbel canon in D er så fin:) Godt vi har masse med tid enda, hehe.
kristinesside   Postet: 02.11.2011  kl:15:16
Nina: Det tror jeg vi sliter aller mest med, musikken. Jeg har funnet denne, som er brukbar, og en som jeg ggjerne vil ha som innmarsj. Blir nok ikke noe av det tradisjonelle på oss tror jeg, vi er liksom ikke helt "der" i forhold til musikken, men resten blir tradisjonelt! Vanskelig, vanskelig. Aner ikke hvor jeg skal begynne å lete heller, hehe!
Julia   Postet: 02.11.2011  kl:17:49
NYDELIG x 10 sang!
Jane   Postet: 02.11.2011  kl:19:54
Denne var utrolig nydelig :o) Forstår at du drømmer deg bort :) Hvorfor ikke velge det dere liker? Det er jo tross alt deres dag! Sett preg på dagen og nyt den :)

Henger meg litt på det som er skrevet over her. Kjenner Nina fra før, og føler jeg begynner å bli litt kjent med deg også. Hehe.. Musikkvalget er kjempe vanskelig. Vi tror vi har landet på inn- og utmarsj. Innmarsjen er nok veldig tradisjonell, men ikke utmarsjen. Vi har valgt noe vi liker veldig godt - nemlig de fire årstider av Vivaldi og igjen da melodien fra våren. Den er veldig lystig og fin :) Vi tror også at vi har valgt en solosang til kirka, men aner ikke hva vi skal ha til bryllupsdansen. Har heldigvis god tid til å lete enda ;o) Vi krysser bare fingrene for at presten godtar de andre ønskene!
kristinesside   Postet: 02.11.2011  kl:21:31
Julia: Enig, enig!! :D
kristinesside   Postet: 02.11.2011  kl:21:35
Jane: Så koselig da! Liker det! :D

Den er jo kjempefin da! Jeg håper virkelig vi kan få velge fritt av musikkønsker og innslag i kirka, men det kommer nok litt an på presten vi får, og det er enda ikke bestemt. Men den tid, den sorg. Vi har egentlig ikke lett så veldig etter musikk til inn- og utmarsj, men det må vi vel kanskje tenke litt mer på framover? Godt det er noen mnd igjen! :)

Vi har heller ikke kommet i boks med noe som helst innslag i kirka, vi har hatt noen tanker og ideer, men det er noe helt annet å få det til.. Og så var det stilen på brudevalsen/dansen da. Vals eller ikke vals, det er det store spørsmålet ;)
weddingbee   Postet: 02.11.2011  kl:22:18
sangen er definitivt egnet for vals! Er nesten sånn at jeg begynner å se for meg prins og prinsesse på slottsball i en typisk Disney-film.. tihi.. sjæ'sten er dessverre ikke noe danse-/rytmemenneske, så å få han til å lære seg vals til bryllupet blir nok vanskelig (selv om han er lærevillig).. hos oss blir det derfor en litt mer casual stil i forhold til brudevals og låtvalg.. har foreløpig tenkt "vugging i takt" i tyyypisk barne-/ungdomsskolestil med innslag av "ekte valstrinn" og andre fancy dansesteg innimellom for å overraske litt.. Håper det blir bra =)
kristinesside   Postet: 03.11.2011  kl:14:35
weddingbee: Det er egentlig det jeg tror vi også kommer til å ende opp med. Vi har ikke prøvd oss på vals enda, men vi får se hva vi får til ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits