Ganske kort tid etter at vi forlovet oss i januar i år, så begynte jeg å kikke på nettet etter inspirasjonsbilder til det som kunne bli vårt, (eeeller helst mitt,) drømmebryllup! Og en av mine tidligste poster i bryllupskategorien her på bloggen handlet om brudefrisyrer. Den kan du lese HER. Noen av ideene holder jeg enda en knapp på, men de bildene jeg har lagt ut der er nok ikke helt de samme som jeg ville valgt nå, nesten et år senere.

Jeg kikket innom inspirasjonsmappen min for "Brudehår", og det som går igjen i den mappen min er dette:

 

 

Etter å ha sett gjennom mappen nå, ser jeg jo lett at det er overveldende flest bilder av litt løse og romantiske oppsatser i nakken, der knuten er litt stor, eller med bølger og fall i håret, og gjerne pyntet med en blomst eller en fin spenne. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å hatt en blomst festet på den ene siden i håret, som matchet blomstene i buketten min. Med en slik kontrast kommer den mørke hårfargen min også mer fram! Det jeg bekymrer meg litt for er at håret mitt er så tykt og glatt at det kan skli lett ned (iallefall når jeg fikser det selv..), men frisører er nok flinke på å holde det på plass! :)

 

 

Q: HVA SYNES DU OM DENNE TYPEN FRISYRE?

Q: HVA SLAGS FRISYRE VILLE DU HATT PÅ DRØMMEDAGEN?

 

 

Signatur
Si din mening!
Fucoc   Postet: 01.11.2011  kl:23:55
jeg syns det lange bilde på bilde fem viste den fineste frisyren. Men frisyre kommer helt an på kjolen. Jeg syns kjole med blonder og perler trenger en like søt og "romantisk" frisyre med krøller og roser, gjerne litt/helt utslått (som Kate Middleton) osv, men en chic og/eller klassisk kjole trenger en strammere, gjerne litt sexy frisyre.
kristinesside   Postet: 02.11.2011  kl:00:43
Fucoc: Takk for kommentaren! :D Jeg kan jo si såpass at kjolen min har tyll, blonder og litt perler.. Så jeg vil ha en romantisk frisyre, men har samtidig veldig lyst til å ha håret bort fra ansiktet den dagen (fordi jeg ALLTID går med håret rett ned, og klarer ikke la være å ta i det, og da kan jeg let ødelegge frisyren...). Med litt krøller i hadde det vært fint, men håper det kan bli fint med oppsatt hår, som ikke er stramt :)
Nina   Postet: 02.11.2011  kl:15:01
SV: Ja, hvis jeg skal bruke frierringen må den nesten være på venstrehånda. Problemet er at den passer på samme fingeren som en ring jeg fikk til bursdag av han, og den er jeg igrunn enda mer glad i, hehe. Men det er jo ikke verre enn at jeg bytter på og bruke de ;)

Kjempefine frisyrer! Jeg vil også ha noe enkelt og romantisk, synes mange av frisyrene blir veldig voldsomme. Skal bruke en frisør jeg har gått i mange år til og tror og håper hun har en god del ideer hun også ;)
kristinesside   Postet: 02.11.2011  kl:15:14
Nina: Det er greit når du kan bytte på dem ja. Men du har også muligheten til å regulere str. litt så den passer på en annen fing, hvis du vil kunne gå med alle samtidig :) Det koster ikke veldig mye hos en gullsmed. Det må jeg gjøre hvis jeg skal bruke frierringen på venstre, den er litt mindre enn høyre ringfinger ;)

Det er så nydelig når man ikke har overstylet seg! Jeg er litt lei av alle krøllene og oppsatsene det finnes der ute, så jeg går nok mer for en enkel romantisk stil. Og det er kjempelurt å forhøre seg litt med frisøren! Det må jeg også gjøre :)
Jane   Postet: 02.11.2011  kl:17:43
Jeg synes disse romantiske hårstylene er superfine :D Har man langt hår og muligheten for noe sånt så kjør på! Utrolig nydelig og ikke så stivpyntet. Det er også nydelig med pynt på den ene siden. Enten i form av noen perler, sommerfugl eller blomster.

Jeg er veldig usikker på meg selv. Jeg har klippet håret mitt relativt kort, så usikker på hva man kan finne på med det :p hehe.. Jeg får høre meg fram etterhvert. Stresser ikke med akkurat det enda. Andre ting jeg vil prioritere med å få på plass ;o)
kristinesside   Postet: 02.11.2011  kl:21:29
Jane: Helt enig med deg, det er ofte finere med noe som ikke er så veldig oppdullet :) Jeg har ganske langt hår nå, sparer litt til bryllupet;) Men frisøren min sa at om ejg ville klippe det noe kortere, så kunne de bruke extensions kun for den ene dagen for å fylle ut frisyren litt! :D Genialt :)
weddingbee   Postet: 02.11.2011  kl:22:50
har du vært og snoket i min hårmappe? ;) utrolig gøy å se at det ikke bare jeg som ikke liker sånne stramme håroppsatser! Jeg hadde side bun på forlovelsesfesten, så i bryllupet må det nesten bli noe annet.. helst skulle jeg vel hatt en lav oppsats, men jeg vil ha sløret plassert sånn noenlunde som på bildet på linken under så da blir det en oppsats som er plassert litt høyere oppe =)

http://www.davidsbridal.com/images/product/detail/P_4826_2_117180.jpg
kristinesside   Postet: 03.11.2011  kl:14:38
weddingbee: Haha, fantastisk! Det er godt det ikke bare er meg som liker den stilen!! Hvis du vil ha sløret festet litt oppe, så kan du få festet det over oppsatsen istedet for under, det kan bli veldig pent det også :) Jeg har også lyst på en lav oppsats, og samtidig sløret litt høyere oppe, og der var frisøren min som foreslo det. Hun mente vi bare kunne ta av selve spennen som sløret er festet i, og feste med små luseklemmer ned og inn i håret der jeg ville ha den :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits