Gifteringen min er kjempefin!!

Den er slik jeg ønsker, og den ser fin ut både alene og sammen med frierringen min. Men jeg er enda usikker på om jeg vil ha begge ringene på en hånd, eller en på hver. I så tilfelle blir det frierringen på venstre og gifteringen på høyre, eller begge på høyre hånd. Når jeg har begge ringene på samme fing, så synes jeg kanskje det blir litt mye, eller at resultatet på avstand ser ut som en tykkere ring. Noe jeg egentlig ikke liker så godt. Så det er fint jeg har litt tid til å bestemme meg på.

Jeg kan absolutt anbefale Lamastone til andre, jeg har fått det jeg ønsket meg, og til en billigere pris enn hos gullsmeder, og til og med på tilbud på denne siden, så kan det bli bedre?

 

matching wedding rings

 

Jeg er litt usikker på størreslen. Jeg bestilte den i str 17,8 mm, og den er littegranne stor, slik som frierringen min, men den har jeg kun mistet én gang. Det var på kjølerommet på jobb, og da sier det seg selv at blodårene trakk seg sammen, og fingrene ble litt slankere enn ellers. Men jeg kunne godt hatt den i str 17,3 mm, altså kun en halv mm mindre!?. Det hadde de også hos Lamastone, men siden det var litt vanskelig å beregne størrelsen ut fra annet enn frierringen min som jeg fikk beskjed om var str 2,5 eller 3 et eller annet(??), men da må jeg sende den tilbake for regulering. Og da må jeg først forsikre den og så betale frakt, og så vente en god stund på at den kommer tilbake. Så jeg er bittelitt skeptisk. Men jeg har 15 dager på å bestemme meg fra jeg mottok den, som det nå er 10 dager igjen av.

Kanskje jeg kan levere den inn hos en lokal gullsmed som kan fikse det for meg? Men jeg vet ikke om alle kan eller vil gjøre det siden ringen min er i platina....!! Jeg tror jeg må ut på en spørrerunde om muligheter og pris.

Og så må vi bestemme oss for gravering. Det er vanskelig det. Det er ikke så mye plass på min ring til å skrive, så det må bli noe kort og godt!! Forslag??

 
 Og nei, det kommer ikke bilde av ringen min her enda. Den er foreløpig hemmelig for alle andre enn de aller nærmeste ;)

 

 

Signatur
Si din mening!
Epsilon 5   Postet: 01.11.2011  kl:16:28
Gratulerer med ringene! Vi vet fortsatt ikke om vi skal kjøpe gifteringer (vi har klassiske forlovelsesringer i hvitt gull nå), men om vi skal - så skal jeg ha en som ligner veldig på den ringen til høyre som er på siste bildet. Altså alliansering med små diamanter.

Håper virkelig du får tak i peoner til bryllupet deres. Midten av juli er akkurat over kanten på sesongen, men om du tar kontakt med blomsterbutikkene i god tid før juli, tror jeg faktisk at du klarer det! Krysser fingerene for dere. Peoner er de beste av de beste!! :)
kristinesside   Postet: 01.11.2011  kl:22:59
Epsilon 5: Takketakk, selv om det enda bare er én ring; min :D Det som er så greit er at det er ingen fasit på gifteringer! Man kan bruke forlovelsesringer, og ha dem i hvilket materiale man vil, eller rett og slett gå uten. Min friering er en alliansering. Nå har den 3 diamanter, men det kan settes på flere etter hvert :D

Jeg har VELDIG lyst på peoner, så jeg må kontakte alle blomsterforhandlerne i nærheten av lokalene for dagen og høre hva de kan gjøre. Hadde vært så deilig med så fine blomster!!
Fru Simonsen   Postet: 12.11.2011  kl:00:07
Hei, takk for kommentar :)

I min ring var det sååå liten plass at det ble skrevet "evig din B.c.s" i en fin løkkeskrift, det er så vidt man ser at det står noe der, litt kjipt, men fant ingen andre ringer som var "meg" , men jeg vet jo hva som står der, så det er helt ok :)
kristinesside   Postet: 12.11.2011  kl:00:12
Eventyrkroken: Jeg skjønner hva du mener. Min ring er det også veldig lite plass i, har 13 msmå diamanter som dekker halvpaten av ringen, og da er det bare litt mindre enn en halv ring innvendig å skrive på.. Det var jo en fin løsning! Da trenger man ikke mange ord :) Er B.c.s initialene på din kjære? Eller betyr det noe mer? :)
Angel (A)   Postet: 19.12.2011  kl:22:57
Platina kan ikke reguleres har jeg hørt.. :/
kristinesside   Postet: 20.12.2011  kl:00:10
Angel (A): Det er et veldig hardt metall, men det er ikke umulig. De har jo klart å lage en ring ut av det, da må det jo gå an å gjøre noe mer. Det er vel heller slik at det er en del gullsmeder som ikke kan eller har utstyret til å gjøre det. Men det må vi vel klare å få ordnet på et vis :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits