Jeg har veldig lyst på en fin og romantisk bryllupekake, og jeg har funnet veldig mange fine bilder ved nettsøk! Først tenkte jeg å lage kaken selv, eller få hjelp av andre til å lage den, men tenk så deilig å få en perfekt kake som hovedpynt på kakebordet! Så jeg vurderer å få kjøpt en likevel.

Verken jeg eller min kjære er veldig glad marsipan- eller fløtekake, men vi vet enda ikke helt hva vi vil ha inni kaken, eller hvordan den skal se ut. Det går jo an å ha forskjellig innhold om man har flere etasjer, men lik topping! Sukkerpasta gir et flott resultat, og fromasjkaker er knallgodt! Hvis vi (les: jeg)  finner ut hvordan vi helst vil ha kaka på utsiden, så kan vi kanskje få hjelp av en konditor til innholdet :)

Under er det flotte inspirasjonsbilder av nydelige kaker og kakebord jeg har kommet over ved forskjellige nettsøk. Enjoy!  

 

Q: FANT DU EN FAVORITT?

 

Signatur
Si din mening!
Fucoc   Postet: 30.10.2011  kl:20:14
Sjekk kakene til Condelica. de smaker nydelig i tillegg til å være pene. For den som er litt drittlei bløtkake med krem ;)
kristinesside   Postet: 30.10.2011  kl:20:21
Fucoc: Wow, fant mye fint, som også ser knallgode ut! Men hvor er disse konditoriene? Jeg så bare Drammen, og det er altfor mange timers kjøring unna oss..
Fucoc   Postet: 30.10.2011  kl:20:29
De fins bare i drammen, men de kjører ut til absolutt hele landet :D
kristinesside   Postet: 30.10.2011  kl:20:31
Fucoc: Hmm.. Da kan det absolutt være verdt å undersøke ift pris :)
weddingbee   Postet: 31.10.2011  kl:12:05
lillesøstrene mine driver stadig og maser om at jeg må ha cupcakes og at de melder seg frivillig til å bake, så det er absolutt under vurdering i tillegg til en "ordentlig" bryllupskake.. på en annen side blir vi 300-350 gjester i Bergen og 200 i Oslo, så bakingen kan vel ta sin tid =/ bryllupskaken må i alle fall være en form for frukt-/fromasjkake.. ekke så stor fan av marsipan eller fløte, og særlig ikke etter en stor og mektig middag (vietnamesere har MANGE forretter OG hovedretter i bryllupet), så det må nok bli et eller annet "luftig og lett", gjerne litt syrlig i smaken? Men så var det å finne noen til å realisere drømmen da.......
kristinesside   Postet: 31.10.2011  kl:15:44
weddingbee: Det er så veldig fint med cupcakes, men jeg ser absolutt at det kan bli et styr å lage så mange!! Alle skal jo helst få ha en hver! Og jeg støtter absolutt en syrlig og frisk kake, nesten som en dessert! Med så mye mat hjelper det ikke med en svær kaloribombe med krem og fløte som dere må stappe i dere etter en så heftig middag! Jeg kommer fra en liten by, og det er bare én baker der, som jeg ikke vil bruke. Nabobyene har et par, men jeg vet ikke om de heller kan levere det jeg vil ha! Så da har man det problemet med å finne noen som kan lage en smashing bryllupekake som ikke er tradisjonell og klissete klisjé! Jeg har veldig lyst på fromasjake med sitron og sjokolade kanskje? Og frukt til? Noe sånt iallefall :)
Tonje eilin   Postet: 06.11.2011  kl:18:55
Så en kake en gang, selve kaka var ikke så veldig fint, men det går jo ann å gjøre noe med. Men de brukte et stort gammelt speil med en flott kraftig ramme som fat, super stilig! :)
kristinesside   Postet: 06.11.2011  kl:19:43
Tonje eilin: Det ligner faktisk på et prosjekt jeg er i gang med!! Jeg har to rammer, uten speil i, hvor jeg har tenkt å kle selve bildet med stoff, for så å feste rammen med glass tilbake igjen, og bruke dem so kakefat, enten til kvadratiske skuffekaker eller til cupcakes eller lignende. Jeg har tenkt å kunne bruke dem i bryllupet, og så senere til eget bruk :) Så spørs det bare hvor bra det blir til slutt ;)
Silje Johanne   Postet: 23.02.2012  kl:15:12
Likte kaka med bilder på :) Superfin!:)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits