På pcen min har jeg mapper hvor jeg lagrer bilder og ideer som jeg kommer over til bryllupet. Etter hvert som det har hopet seg opp med bilder, har jeg delt dem inn i en god del kategorier. Jeg satte meg nettopp ned for å se på samlingen min av inspirasjonsbilder, og tenkte jeg like godt kunne dele de bildene jeg har funnet med dere! Det er som regel den samme stilen (og de samme fargene også??) på de fleste bildene jeg har plukket ut, kanskje det har noe å gjøre med den stilen jeg har lyst til å ha på bryllupet vårt mon tro? :)

I kveld starter jeg med inspirasjonsbilder av brudebuketter!
(alle bildene er hentet ved forskjellige nettsøk)

Og ja, jeg elsker calaliljer, peoner og roser!

 


Skulle ønske at liljekonvallen fortsatt var å finne i skogen rett ved der jeg vokste opp når vi skal gifte oss, da ville jeg absolutt ha laget min egen bukett der i skogen! Men vi er nok et par mnd for seint ute i forhold til de nydelige blomstene der..

 

 

Q: HVA SYNES DU OM DISSE BUKETTENE?

Q: FANT DU NOEN FAVORITTER?

 

 

Signatur
Si din mening!
candusis   Postet: 28.10.2011  kl:23:59
Elsket den 6 nederste!

Komenter gjerne tilbake :-D
Fucoc   Postet: 29.10.2011  kl:00:34
her var det mange søte. likte den på hekleputen best, samt den inni postkassa og den med hekla bånd rundt.
kristinesside   Postet: 29.10.2011  kl:00:43
Fucoc: Det er så fint med blonder! Lurer på om jeg har lyst til å ha det rundt "håndtaket" på buketten min ;)
Nina   Postet: 29.10.2011  kl:00:44
Er du sikker på at du ikke har stjelt fra min brudebukettmappe? Haha! Med andre ord, jeg synes mange av bukettene var nydelige :)
kristinesside   Postet: 29.10.2011  kl:00:54
Nina: Hihi, nei så gøy! :D Er jo bare positivt det ;) Jeg kunne hatt mange buketter jeg, vanskelig å skulle velge bare én :D
renate   Postet: 29.10.2011  kl:14:08
Så mange fine! Peoner er veldig dyre da og særlig om det ikke er sesong for dem. Hun som gjorde mine blomster klarte likevel lure inn 3 stk! haha og jeg ble kjempe fornøyd! Det er så gøy følge med på deg! Du har utrolig mye fint på bloggen din :)
kristinesside   Postet: 29.10.2011  kl:16:38
renate: Peoner er superfine! Hadde en følelse av at de var dyre, så har ike turd å spørre om pris enda.. Vet du når det er sesong for dem? Bryllupet er i juni, og jeg vil så veldig gjerne ha peoner! Iallefall litt i buketten som deg ;)

Så koselig å høre at du liker og følger med på bloggen min! Tusen takk! Gøy! Hurra! :)
renate   Postet: 30.10.2011  kl:09:56
Jeg tror kanskje juni er sesong for peoner!! Ellers er det vel bare et klikk på google så finner du det ut ;) Det var hvert fall ikke sesong i september...
kristinesside   Postet: 30.10.2011  kl:18:16
renate: Wee! Vi gifter oss i juli, men man kan jo håpe! Tror jeg må høre litt rundt for å se hvordan budsjettet må settes opp med hensyn til blomster! :) Takk!


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits