Nå skal jeg straks gjøre meg klar for jobb, men først skal jeg innom posten og hente gifteringen min!! Den har kommet, wee!! Gleder meg veldig, håper den er like fin som på bildet, og at den passer sammen med frierringen min :)

 

Morten har tanker og ønsker om sin ring, men har enda ikke funnet akkurat en slik han vil ha. Så da leter vi videre til han finner en ring han ønsker seg. Det er godt vi enda har litt tid til å lete! :)

Jeg bestilte ringen min her: Lamastone

Blir spennende å se om jeg kan anbefale denne siden videre til andre :)

white gold wedding rings

 

(.. og ikke disse heller..)

 

 

Q: VILLE DU HOLDT GIFTERINGENE LITT HEMMELIGE FRAM TIL BRYLLUPET?

 

 

Signatur
Si din mening!
Veronika   Postet: 26.10.2011  kl:16:33
Vi bruker gifteringene som forlovelsesringer også :)
Nina   Postet: 26.10.2011  kl:16:39
Spennende ;) Steinar ville også ha en ring for å vise at han var forlovet, så vi bruker gifteringene som forlovelsesringer også. Så ingen hemmelighet her ;)

Det jeg angrer litt på er at jeg valgte å ha frierringen på langefingeren slik at den skulle være rett ved gifteringen, men de passer ikke sammen i det hele tatt. Blir ikke til at jeg bruker den så mye.
Siri   Postet: 26.10.2011  kl:16:50
Ja, det ville jeg. Det var fine ringer, men det blir spennende å se den dere skal bruke:)
Veronika   Postet: 26.10.2011  kl:16:56
Ja jeg tror jeg ville holdt den hemmelig, bortsett fra den helt nærmeste familien kanskje ;) tror nok den er Superfin!! :-D

Store klemmer fra meg <3
Fucoc   Postet: 26.10.2011  kl:18:08
Lamastone har jo vakre ringer, da ^_^ Jeg holdt ikke gifteringen hemmelig frem til bryllupet... men var ingen som spurte om å få se den heller :P
renate   Postet: 26.10.2011  kl:21:12
Ja, jeg holdt gifteringene hemmelige! Det vil si, hvert fall borte fra bloggen. Gikk litt rundt med den hjemme hehe...
kristinesside   Postet: 26.10.2011  kl:23:09
Veronika: Taaakk :) :) Ja, ikke sant vel, nærmeste familien du liksom ;) Vi får se, men jeg tror iallefall jeg vil holde den ganske så hemmelig, litt som kjolen :)
kristinesside   Postet: 26.10.2011  kl:23:11
Fucoc: Ja, de har veeeldig mange fine ringer! Kunne hatt flere jeg ;) Det er ikke sikkert det er så spennende med gifteringene for andre som ikke er inni giftebobla, selv om jeg er gira til 1000! Hmm.. Jeg får se hva jeg gjør. Tror jeg holder de litt hemmelige, iallefall hvis noen spør ;) :)
kristinesside   Postet: 26.10.2011  kl:23:14
renate: Jeg tror jeg lander på å holde de hemmelige fra bloggen, facebook og sånt, og heller la de aller nærmeste få se. Har veldig lyst til å gå rundt litt med den jeg og, men kjæresten mener på at han vil gjemme den bort så jeg ikke stadig skal gå og pelle på den før jeg egentlig skal bruke den.. Hehe! Det skal jo være litt magisk å få den på i kirken da, så jeg skjønner ham ;)
Christine   Postet: 27.10.2011  kl:13:29
Jeg ville holdt ringene hemmelig, men jeg vil gjerne se din for det ;-) Spar godsakene til den store dagen, du.
kristinesside   Postet: 27.10.2011  kl:14:05
Christine: Skjønner den du! Men takk, jeg tror jeg sparer de ja! :) Takk! :D
KAROLINE MED K<3   Postet: 28.10.2011  kl:23:16
Fy søren så mye inspo det var på bloggen din! Denne bloggen skal jeg titte innom på oftere! Takk for at du kommenterte :D
kristinesside   Postet: 28.10.2011  kl:23:28
KAROLINE MED K: Åh, så gøy å høre!! Jeg kommer nok til å titte innom din blogg også! Er så greit når vi kan dele ideer og slikt! Liker det! :D Og værsågod!! :D
Julie og lille Oliver    Postet: 28.10.2011  kl:23:40
Jeg vil gjerne høre om du kan anbefale dem. Fant en ring jeg tror er drømmeringen, så kanskje vi kjøper våre der :)
kristinesside   Postet: 30.10.2011  kl:21:15
Julie og baby Oliver: Anbefaler virkelig!! :D Go for it! Det kommer ukentlige tilbud som rullerer mellom de forskjellige varene, eller iallefall noen av dem, og jeg fikk min et par tusen billigere! Passet meg og budsjettet vårt flott!! :D
kristinesside   Postet: 31.10.2011  kl:19:22
Veronika: Det gjør egentlig de fleste, tror ejg. Men jeg finn en frierring av min kjære da han fridde, og da ble det til at vi heller ville spare til gifteringer, enn å kjøpe forlovelsesringer først. Og siden jeg allerede hadde en ring, ville jeg helst ikke ha enda en før vi ble gift. Og igjen så ville min kjære utsette å bruke ring så lenge han kunne ;)
kristinesside   Postet: 31.10.2011  kl:19:26
Nina: Jeg skjønner! Morten er veldig kjapp med å si det til nye folk som han møter da, så det er ikke noe problem sånn sett :) Men han er ikke er så gira på å gå med ring enda, det er jo litt mer ubehagelig i starten og mer uvant for en mann, så da skal han få lov å slippe fram til bryllupet.

Min frierring likner litt på gifteringen min, så først tenkte jeg å ha dem på samme fing på same hånd, men nå er jeg litt usikker, for det ser ut som en tkk ring tilsammen, noe jeg ikke liker. Så jeg tror jeg kanskje kommer til å gå med frierringen på venstre ringfinger istedet senere :) Har du vurdert å ha en på hver hånd?
kristinesside   Postet: 31.10.2011  kl:19:27
Siri: Jeg tror nok at jeg skal holde ringen hemmelig :) Litt mer spennende da! Gleder emg veldig til å bruke den!! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits