Når vi var i Bergen forrige helg gikk vi innom brudebutikken Belle Amie for å finne underskjørt som passet til brudekjolen min. Jeg fikk prøvd det på under samme kjolen jeg har hengende hjemme, og endelig fant jeg et som passet perfekt! Selvfølgelig fikk jeg med meg et par ting ekstra ut derfra, men det var absolutt ikke noe unødvendig. Og Morten fikk god tid til å se på de forskjellige dressene og skjortene de hadde inne. Gleder meg til å gå på brudgomsshopping med ham senere!

 


Posen vel hjemme igjenUnderskjørt, øredobber (endelig!!) og strømperJeg har brukt en god del måneder på å lete etter de perfekte øredobbene til bryllupet. (ps: de glinser mye mer enn på bildet, der er de jo heeelt matte...) Jeg vil verken ha smykke eller tiara, og da vil jeg at øredobbene skal gjøre litt ut av seg. Og jammen ta fant jeg de ikke i Bergen! Først synes jeg de så litt store og voldsomme ut, men når jeg fikk håret vekk, og så de sammen med kjolen, var det bare knallfint! Så det passet meg fint :) Egentlig ville jeg ha et armbånd som passet til øredobbene, men jeg kunne ikke like de som de hadde inne, så den jakten fortsetter.

 

 

Q: TIPS TIL NETTBUTIKKER FOR BILLIGE BRUDESMYKKER/ARMBÅND? 

Signatur
Si din mening!
Nina   Postet: 31.10.2011  kl:22:49
Så fine øredobber :) Jeg har ikke begynt jakten på tilbehøret enda, så har ikke helt oversikt over nettbutikker. Skal si fra om jeg kommer over noe :)

Jeg synes det er vanskelig å se hva som blir fint til kjolen og ikke. Man kan tro det blir for mye som du sier, men så er man jo ekstra pyntet den dagen også. Må nesten prøve det til kjolen :)
kristinesside   Postet: 01.11.2011  kl:08:55
Nina: Tusen takk :) Ja, det er ikke lett! Jeg måtte finne ut hvordan jeg ville ha håret for å tenke ut hva som kunne passe. Og så var det veldig greit at jeg kunne holde dem opp når jeg hadde kjolen på, så hadde jeg ikke hatt kjolen der, så hadde jeg nok tenkt meg om et par ganger, og kanskje spurt om å få låne det, eller deponere på det om jeg ikke likte det. :) Men jeg tror et tips er å gå for litt større øredobber enn man ellers ville valgt, for det er så fort at de forsvinner når resten er så pyntet! :)
Sharin   Postet: 01.11.2011  kl:22:33
Love them!
Marianne   Postet: 03.05.2012  kl:21:33
det var nydelige øredobber... :) akkurat noen slikt jeg også er på jakt etter.. !!!

Er det mulig å spør hvilket merke dette er og pris??
kristinesside   Postet: 03.05.2012  kl:22:16
Marianne: Tusen takk!! Så hyggelig å høre! Disse kjøpte jeg på Belle Amie i Bergen i høst, og de kostet maks 350 kr om jeg ikke husker feil. Det står ikke noe merke på den esken jeg fikk dem i, for de fant ikke originalesken. Det er heller ikke noe merke direkte på øredobbene, så jeg vet faktisk ikke. Men det er nok ikke noen designerøredobber i forhold til prisen ;) Jeg var bare ute etter øredobber som jeg likte og som passet til kjolen, mest sannsynlig skal jeg ikke bruke dem mange gangene, så for min studenttilværelse gjorde det ikke noe at de ikke var så dyre og "ekte" :)
Marianne   Postet: 13.05.2012  kl:22:46
får håpe jeg finner noe lignende :)

Er heller ikke ute etter noe veldig dyrt, så leter etter de perfekte litt rimelige øredobbene :)

Hvilket annet tilbehør skal du ha til disse øredobbene?

Jeg ønsker å finne noe liignende til å ha i ørene, og vet at jeg ikke skal ha smykke, men heller armbånd..men litt usikker på hvilke armbånd som passe til den stilen på øredobbene.. har du noen tips :)??
kristinesside   Postet: 14.05.2012  kl:10:57
Marianne: Jeg skal også kun ha øredobber og armbånd! :D Smykke og tiara blir i det meste laget, så jeg dropper det rett og slett :) Jeg fant et rimelig armbånd på glitter til 160 kr som har helt likt mønster som øredobbene! Øverst på øredobbene er det en slags "bomst" av steiner, en stor en med mindre steiner rundt. Armbåndet består kun av flere slike ved siden av hverandre :) Hvis du gjerne vil ha noe fint og billig slik som meg, gå og let på Glitter jevnt og trutt! De får inn mye ganske ofte, og det er mye brudeaktig og med steiner og bling som ser ekte ut, men som absolutt ikke er det :) Det er den eneste butikken jeg kunne tenke meg å lete i hvis jeg skulle finne noe nytt nå :)
shopaholic11   Postet: 18.10.2012  kl:23:01
Ja, er ikke lett å finne :O Jeg gifter meg om en mnd og har enda ikke funnet noen :/
kristinesside   Postet: 19.10.2012  kl:07:11
shopaholic11: Gå og let litt på Glitter! Og gjerne Gina Tricot også. Mine kostet ikke mye og var ikke noe ekte, men de passet fint til kjolen :) Jeg har funnet noen andre på Acessories som jeg ville brukt om jeg skulle giftet meg om igjen ;)
shopaholic11   Postet: 19.10.2012  kl:13:48
Ja, takk skal ta meg turen innom :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits