Forrige søndag kom fotografen vi skal ha i bryllupet fra Mandal til Stavanger, og vi fikk tatt invitasjonsbilder! Vi var ute rundt herregården Ledaal i en times tid, og jeg gleder meg til å se flere bilder senere når det nærmer seg tiden for å sende ut invitasjonene :)

Fotografen heter Lisbeth Finsådal, og jeg synes hun tar fantastisk gode og stemningsfulle bilder. Når vi lette etter fotograf til bryllupet og fikk se hennes bilder, var det ikke tvil (hos meg iallefall) ;)
Hun har redigert og lagt ut et par av bildene hun tok av oss, så vi har fått en liten smakebit :)

Vil du også se? Se her: http://etglimtavtid.tumblr.com/ (bla litt nedover, under "with you")

 

Hjemmesiden hennes finner du her: http://www.lisbethfinsaadal.com

 

 

Q: HVA SYNES DU OM BILDENE?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
thereseeef   Postet: 26.10.2011  kl:00:18
fine bilder :D
Jane   Postet: 26.10.2011  kl:09:41
Så utrolig nydelige bilder :D Og fotografen har godt øye til nydelige øyeblikk ;) De hun har vist fram skal dere være kjempe fornøyde med! Jeg tror resten av bildene er minst like bra! Og dere er jo så fotogene begge to :D
kristinesside   Postet: 26.10.2011  kl:10:38
thereseeef: Takk! :)
kristinesside   Postet: 26.10.2011  kl:10:40
Jane: Tusen takk! Ja, hun er flink, det er sant! Jeg gleder meg veldig til å se bildene hun skal ta i bryllupet vårt! :D
brylluptips   Postet: 26.10.2011  kl:10:41
De var nydelige :)

Sv: Det var smart :)
Nina   Postet: 26.10.2011  kl:11:32
Nydelige bilder av et flott par :) Jeg satt og lette etter noen bilder av oss to til invitasjonene våre her om dagen, men lurer på om vi skal ta noen nye. Blir ikke fotografbilder da men, får håpe vi får til ett som er bra i allefall :p
kristinesside   Postet: 26.10.2011  kl:13:02
Nina: Tusen takk :) Vi hadde nok ikke tatt bilder med en fotograf til invitasjonene om det ikke var en pakkeløsning. Hun er ikke veldig stiv i prisene, og med de antall timene vi ville ha fotografering i bryllupet, fikk vi inkludert en times fotografering til invitasjonsbilder. Det kan vi like :)

Men det er ganske så greit å ta slike bidler selv! Og det blir fort enda mer stilfullt om det redigeres i svart/hvitt :) Har dere noen som liker å ta bilder, og f.eks har speilreflekskamera, kan det bli veldig bra :)
Lene   Postet: 26.10.2011  kl:19:15
Hei!

Kjempefine bilder, minnet om de forlovelsesbildene vi nettopp tok:) Ei venninne av oss er fotograf, så vi fikk det gratis:)
kristinesside   Postet: 26.10.2011  kl:23:12
Lene: Tusen takk! Åh, så koselig da! Og kjempegreit med tanke på budsjett! :D Heldiggriser ;)
Trine-Marie   Postet: 31.10.2011  kl:00:05
Kjempesøte bilder :) Vi tok forlovelses bilder i går, og nå gleder jeg meg kjempemye til å se hvordan de blir!
kristinesside   Postet: 31.10.2011  kl:15:40
Trine: Tusen takk :) Og så gøy! Det er spennende å ha en slik opplevelse før de "ordentlige" bildene tas når man er gift. Gleder meg til å se om dere kommer til å legge dem ut etterhvert :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits