Kommentarer: 0    Postet: 19.10.2011   Klokken: 17:56   Kategori: Kreativt


Nå er det en god stund siden sist, det har vært hektiske dager. Jeg har hatt en stor oppgave å skrive på skolen, hatt behov for å legge fra meg en del ting, jobbet en del, fått slappet av en del, og så har jeg virkelig nytt de dagene jeg og Morten har hatt fri samtidig, og det har vært skjønt!

Men nå er jeg igang igjen med ting både innen bryllupsverdenen og hobbyverdenen, og snart er det tid for juleverdenen også! Jeg har så lyst til å strikke noe i tillegg når det virkerlig blåser og regner ute på kalde kvelder, og gjerne med tykt deilig garn! Jeg har tenkt på både hals, (et skjerf sydd sammen i endene), og puter! Tenk så stilig å kunne si at man har strikket sine egne puter, og for å si det sånn så trenger vi sårt noen flere puter i sofaen.. Men det må være et tykt garn som ikke stikker og som ikke loer så fort. Jeg har sett det flotte garnet Pickles Fat & Happy, men det koster 470,- per garnnøste! Så har du noen tips, si gjerne ifra!

Jeg er i gang med å lage en julekalender også! To be continued når det nærmer seg jul!

 

Q: HVA SLAGS GARN BURDE JEG BRUKE TIL PUTETREKK?

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 0    Postet: 19.10.2011   Klokken: 17:56   Kategori: Kreativt


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits