Vi skal så absolutt ha "Candy Bar" i bryllupet vårt, og jeg har funnet noen fine krukker til å ha sukkertøy, kjeks og sjokolader i! Fra før har jeg 4 åpne skåler på stett, og nå har jeg disse 4 også. De er kjøpt på Nille og Europris :)Disse rammene fra Ikea heter Söndrum, og er fantastisk lekre, og ikke minst romantiske med de små perlene på kantene. Jeg har enda flere av disse i alle 3 størrelsene lagret hos mine foreldre, men har gått til innkjøp av noen få til. Disse skal også pynte opp både på de runde middagsbordene og diverse andre steder i lokalet :)Disse dekktallerknene i sølv har jeg lenge tenkt på å få tak i til bryllupet, så jeg gikk til innkjøp av 10 stk når jeg kom over dem på Europris. Disse er fantastiske til å ha f.eks kubbelys på og annen pynt for å gjøre litt mer ut av det, og så søles det ikke stearin rett på bordene som man låner. Disse kan både brukes som senter for pynten på middagsbordene, og blir det ikke det, kan de brukes til dekorasjon ved kaffebordene og ellers i lokalet.


 

Signatur
Si din mening!
Heidi Marita   Postet: 21.10.2011  kl:16:50
Så fint!
ewymarie   Postet: 22.10.2011  kl:00:19
Oi så fine krukker : )Hørtes kjekt ut med candy bar : )
Mita   Postet: 22.10.2011  kl:00:50
Åh, dette blir lekkert!! Angrer virkelig på at vi ikke hadde "Candy bar" i bryllupet. Har du bestilt lovehearts? Veldig søte med valgfri tekst på papiret. :)
kristinesside   Postet: 23.10.2011  kl:17:54
ewymarie: Takk! Ja, det synes jeg er mye bedre enn massevis av kaker. Så da tar vi halvt om halvt ;)
kristinesside   Postet: 23.10.2011  kl:17:56
Mita: Det er noe av det jeg gleder meg mest til av det som skjer på festen, masse godteri, og kremmerhus til å ha det i! :) Vet ikke helt om jeg skal bestille de, men har sett dem, kjempesøte :)
Nina   Postet: 24.10.2011  kl:20:41
SV: Jeg søkte på "wedding bubbles tubes 24" på ebay, da kommer det ulike selgere opp :)

Du er forresten en av de bloggene som inspirerer meg mest. Ser at vi har veldig lik smak og mye av de samme ideene også, hehe.
kristinesside   Postet: 24.10.2011  kl:22:55
Nina: Lurt! Tror jeg skal kikke der litt jeg også, men jeg bør kanskje se mellom fingrene, ellers ender jeg opp med en haug unødvendige med fine ting!

Så koselig da! Det er så gøy når man kan finne inspirasjon hos hverandre! Og gøy at vi liker mye av det samme! :D Da kan det ikke gå galt ;)
Barnelykke   Postet: 25.10.2011  kl:14:11
Pene krukker du hadde i toppen der :)

Blir spennende med candy bar :)

B I R T E
kristinesside   Postet: 25.10.2011  kl:15:11
barnelykke: Takk, jeg gleder meg veldig! :) Tror det blir bra :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits