I det siste har jeg kjøpt en del fyrstikkesker, ikke de minste, men en mellomstørrelse. De koster 12,90,- for 3 stk på Kiwi eller Mega.. Disse skal jeg både bruke til å lage bordkort til bryllupet med, og til julekalendere, og kanskje noe mer :)Det ble en del fyrstikker da jeg hadde tømt de fleste av eskene, lurer på hva jeg skal gjøre med dem?? (Dette er ca halvparten av de jeg har til nå..)
Når det gjelder bordkortene til bryllupet har jeg enda ikke funnet et dekorark som jeg kan bruke som bakgrunn på disse. Samme fargetonen og helst samme dekorark skal brukes på både bordnummer, meny og programmer og slikt, og da må jeg finne "det perfekte arket", og butikken må helst ha en god del av arkene også..

Jeg har sjekket Panduro, og de har ikke særlig stort utvalg, så jeg tenkte meg ned på "Familieskatter" i Sandnes, for der vet jeg at de har mye større utvalg. Det er bare om de kan bestille inn et stort kvantum til meg da..

 

 

Q: HAR DU TIPS OM NETTSIDER MED BILLIGE DEKORARK?

 

 

Signatur
Si din mening!
Malvine   Postet: 20.10.2011  kl:21:20
Kult! :D Fystikkeske-bordkort har jeg også planer om å bruke :) Det er jo genialt! :D

Nei vet dessverre ikke om noen slike sider... :/
Helene Harefrøken   Postet: 20.10.2011  kl:21:31
Hei Kristine! Spennende å se hva det blir av fystikkene etter hvert!

SV: Jeg kan ikke huske hva stoffet og skråbåndet til vimplene kostet i farta, men det er ikke en veldig stor utgift. Se etter stoff i bruktbutikker og på loppemarkeder, og så er det en del billig på Stoff & Stil. I tillegg går det an å se om du har noe stoff liggende som du ikke bruker. Det hvite gjennomsiktige stoffet var rester fra en IKEA-gardin jeg hadde sydd opp tidligere, for eksempel. Lykke til!
kristinesside   Postet: 20.10.2011  kl:23:00
Malvine: Enig! Skal du kjøpe ferdiglagde esker, flatpakket, så koster de omtrent 4dobbelt der jeg har sjekket, så dette fungerer supert! Men har du noen planer om hvor du skal gjøre av alle fyrstikkene, om du ikke skal ha dem i eskene?
kristinesside   Postet: 20.10.2011  kl:23:03
Helene Harefrøken: Gøy at du vil se hva de blir til! Jeg legger nok ut bilder på bloggen når den tid kommer :) Og jeg gleder meg også, har mange ideer i hodet, må bare se hva som blir best å gjennomføre :)

Det var lurt da, jeg tenkte automatisk på stoffbutikker, men loppemarkeder og fretex har sikket en haug som kan brukes! Skal se om jeg får tid til å lage meg noen vimpler også med tiden :) Takk takk!!
Trine-Marie   Postet: 20.10.2011  kl:23:48
Hmm, jeg har hørt om fyrstikk kalender men ikke bordkort. Lykke til :)
kristinesside   Postet: 21.10.2011  kl:09:51
Trine: Takketakk, det blir spennende! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits